Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Nerialus grozis wub.gif
Atsakyti
Debesėliai, man puodeliai tai super , kaip dailiai žiūrisi, bet...kodėl man norisi pakeist rėmus...man jie čia jau toooookie karališki,blizgantys...o gėliukai tai juk darželinukainepyk, jei mano toks kvailas skonis doh.gif biggrin.gif

Žėruti...dėžutės motyvas man labai gražus ,dailiai pasiuvinėta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 01 gegužės 2013 - 18:47
Sobieska, nu bet tu žinok keisti jie tokie, namie visai neblizga. Šia lauke man taip gavosi, pati pamačiau kad "blizgiot kaip karaliaus rūra". Nu pažiūrėk :
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Debesėliai @ 2013 05 01, 19:54)
Nu pažiūrėk :

Nu šitie žymiai geriau šviečiasi, nu anie tokie ale sidabriniai, bet vistiek man ir šitie per prabangūs,sunkūs gan jie tokie.... aš juos pasilikčiau sekančiai kokiai nors serijai rolleyes.gif , nebent tavo aplinka labai jų prašosi...juose matau rožes, gladijoles,...kad ir koks skanėstas gražiai žiūrėtūsi, bet ne narciziukus, pakalnutes...šiek tiek raukiu gėlininkystėj cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 01 gegužės 2013 - 19:01
QUOTE(sobieska @ 2013 05 01, 19:58)
Nu šitie žymiai geriau šviečiasi, nu anie tokie ale sidabriniai, bet vistiek man ir šitie per prabangūs,sunkūs gan jie tokie.... aš juos pasilikčiau sekančiai kokiai nors serijai rolleyes.gif , nebent tavo aplinka labai jų prašosi...juose matau rožes, gladijoles,...kad ir koks skanėstas gražiai žiūrėtūsi, bet ne narciziukus, pakalnutes...šiek tiek raukiu gėlininkystėj cool.gif

Žiūriu dabar kitom akim, g.gif gal rimtai reik pakeist. Labai vargau rinkdama rėmus šiuo kartu, "šokdino " medžiagos spalva .
Ačiū tau, už blaivų žodį. Pamastysiu, gal rasiu kokį sprendimą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 05 01, 17:14)
Averita va kiek mano padaryta

doh.gif tempai pas jus thumbup.gif grazu bus 4u.gif

QUOTE(Debesėliai @ 2013 05 01, 19:37)
Įrėminti pavasariniai puodeliai

nu labai grazus tie puodeliai wub.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 05 01, 19:47)
Žėruti...dėžutės motyvas man labai gražus ,dailiai pasiuvinėta wub.gif

aciu uz pagirima 4u.gif stengiuosi tobulet ax.gif

rituker rodyk greiciau ta masiniuka mirksiukas.gif tai ne ta serija siuvinejai,kad taip greit susisukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesėliai @ 2013 05 01, 20:11)

Ačiū tau, už blaivų žodį.

Šiandien aš laaaabai atvira buvau, kitu atveju būčiau pasakiusi, kad gražu ir tiek biggrin.gif , mat, kada kiti ėjo į demonstracijas,kepė kiemuose šašlykus, kilnojo vyno taures... aš malkas kroviau, privargau...bet dabar dūšioj gera, kiemas didelis,švarus ir niekam "ačiū" nereikės sakyt....savaitgalį varau prie jūros,Motelis jau rezervuotas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 05 01, 20:15)
rituker rodyk greiciau ta masiniuka mirksiukas.gif tai ne ta serija siuvinejai,kad taip greit susisukai g.gif

Visai is kitos operos blush2.gif Dabar "tas" zmogus sveciuojasi, tai negaliu niekaip schmoll.gif Zinok, kai pamaciau schema, veide sypsena atsirado. Sakau jamu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesėliai @ 2013 05 01, 20:37)
Įrėminti pavasariniai puodeliai :

Labai patiko wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms , kam patiko 4u.gif
Sobieska,darbo žmogau , lotuliukas.gif tu dažniau būk tokia atvira, į naudą tokie komentarai ir pastabos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesėliai @ 2013 05 01, 15:49)
marcipanas70, :

pritariu sobieskai, man tie rėmeliai per sunkus, tokiems lengviems darbeliams noretųsi lengvesnių paprastesnių rėmelių 4u.gif bet kad aš ne profė, tai į mano pastabėjimus galite nekreipti dėmesio blush2.gif

zeruti, super duper dėžutė bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šokoladė: 01 gegužės 2013 - 20:07
QUOTE(Debesėliai @ 2013 05 01, 19:37)
Įrėminti pavasariniai puodeliai :

Pasakiški darbeliai vau wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti