Nerialus grozis
Debesėliai, man puodeliai tai super , kaip dailiai žiūrisi, bet...kodėl man norisi pakeist rėmus...man jie čia jau toooookie karališki,blizgantys...o gėliukai tai juk darželinukainepyk, jei mano toks kvailas skonis
Žėruti...dėžutės motyvas man labai gražus ,dailiai pasiuvinėta
Sobieska, nu bet tu žinok keisti jie tokie, namie visai neblizga. Šia lauke man taip gavosi, pati pamačiau kad "blizgiot kaip karaliaus rūra". Nu pažiūrėk :
QUOTE(Debesėliai @ 2013 05 01, 19:54)
Nu šitie žymiai geriau šviečiasi, nu anie tokie ale sidabriniai, bet vistiek man ir šitie per prabangūs,sunkūs gan jie tokie.... aš juos pasilikčiau sekančiai kokiai nors serijai , nebent tavo aplinka labai jų prašosi...juose matau rožes, gladijoles,...kad ir koks skanėstas gražiai žiūrėtūsi, bet ne narciziukus, pakalnutes...šiek tiek raukiu gėlininkystėj
QUOTE(sobieska @ 2013 05 01, 19:58)
Nu šitie žymiai geriau šviečiasi, nu anie tokie ale sidabriniai, bet vistiek man ir šitie per prabangūs,sunkūs gan jie tokie.... aš juos pasilikčiau sekančiai kokiai nors serijai , nebent tavo aplinka labai jų prašosi...juose matau rožes, gladijoles,...kad ir koks skanėstas gražiai žiūrėtūsi, bet ne narciziukus, pakalnutes...šiek tiek raukiu gėlininkystėj
Žiūriu dabar kitom akim, gal rimtai reik pakeist. Labai vargau rinkdama rėmus šiuo kartu, "šokdino " medžiagos spalva .
Ačiū tau, už blaivų žodį. Pamastysiu, gal rasiu kokį sprendimą.
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 05 01, 17:14)
Averita va kiek mano padaryta
tempai pas jus grazu bus
QUOTE(Debesėliai @ 2013 05 01, 19:37)
Įrėminti pavasariniai puodeliai
nu labai grazus tie puodeliai
QUOTE(sobieska @ 2013 05 01, 19:47)
aciu uz pagirima stengiuosi tobulet
rituker rodyk greiciau ta masiniuka tai ne ta serija siuvinejai,kad taip greit susisukai
QUOTE(Debesėliai @ 2013 05 01, 20:11)
Šiandien aš laaaabai atvira buvau, kitu atveju būčiau pasakiusi, kad gražu ir tiek , mat, kada kiti ėjo į demonstracijas,kepė kiemuose šašlykus, kilnojo vyno taures... aš malkas kroviau, privargau...bet dabar dūšioj gera, kiemas didelis,švarus ir niekam "ačiū" nereikės sakyt....savaitgalį varau prie jūros,Motelis jau rezervuotas
QUOTE(zerutis @ 2013 05 01, 20:15)
rituker rodyk greiciau ta masiniuka tai ne ta serija siuvinejai,kad taip greit susisukai
Visai is kitos operos Dabar "tas" zmogus sveciuojasi, tai negaliu niekaip Zinok, kai pamaciau schema, veide sypsena atsirado. Sakau jamu
QUOTE(Debesėliai @ 2013 05 01, 20:37)
Įrėminti pavasariniai puodeliai :
Labai patiko
Ačiū visoms , kam patiko
Sobieska,darbo žmogau , tu dažniau būk tokia atvira, į naudą tokie komentarai ir pastabos
Sobieska,darbo žmogau , tu dažniau būk tokia atvira, į naudą tokie komentarai ir pastabos
QUOTE(Debesėliai @ 2013 05 01, 15:49)
pritariu sobieskai, man tie rėmeliai per sunkus, tokiems lengviems darbeliams noretųsi lengvesnių paprastesnių rėmelių bet kad aš ne profė, tai į mano pastabėjimus galite nekreipti dėmesio
zeruti, super duper dėžutė
QUOTE(Debesėliai @ 2013 05 01, 19:37)
Įrėminti pavasariniai puodeliai :
Pasakiški darbeliai vau