Debeseliai nai,nai,nai.....kaip grazu
merginos norejau paklaust kai siuvinuka dedat ant deziukes su uzlenktu krasteliu,kaip gerieu daryt,ar traukti ant kartonelio ir tada klijuot prie deziukes,ar galima paprastai,tik uzlenkus iskart klijuot
Ačiū, galvoju , kad tas 3D efektas yra dėl medžiagos spalvytės, dark cobblestone. Ji pakankamai tamsi, tai prie gero apšvietimo ir gaunasi toks vaizdelis.
QUOTE(zerutis @ 2013 04 30, 16:25)
ar traukti ant kartonelio ir tada klijuot prie deziukes
Man gražiau, kai pirma trauki ant kartono, tada klijuoji...tolygiai išsitempia
Papildyta:
QUOTE(Debesėliai @ 2013 04 30, 16:26)
dėl medžiagos spalvytės,
IR...dėl medžiagytės IR dėl lyginimo...
žinok sulėtėjo kvėpavimas...gražus matomas man vaizdas ...man patinka relaksuot oommmmmm
QUOTE(sobieska @ 2013 04 30, 16:27)
Man gražiau, kai pirma trauki ant kartono, tada klijuoji...tolygiai išsitempia
aciu reiks pabandyt,nesu dar nieko traukusi ant kartono
Debesėliai, labai labai gražu Tikrai, kaip merginos ir sakė, 3D vaizdas, ne kitaip O kur perkat tokios spalvos medžiagėlę? Labai patiko spalva, noriu ir aš tokios
QUOTE(vasarė @ 2013 04 30, 16:32)
Mergaitės, nespėju su Jumis plepėti, diskutuoti, raštu pasidžiaugti procesais ir baigtais darbais, bet kas kartą perverčiu, kad peržiūrėčiau įkeltus kūrinius akims pasidžiaugti
jau labai buvau pasigedus sito tavo grozio daug padarei,saunuole
QUOTE(sobieska @ 2013 04 30, 16:31)
IR...dėl medžiagytės IR dėl lyginimo...
žinok sulėtėjo kvėpavimas...gražus matomas man vaizdas ...man patinka relaksuot oommmmmm
QUOTE(cindy @ 2013 04 30, 16:40)
Debesėliai, labai labai gražu Tikrai, kaip merginos ir sakė, 3D vaizdas, ne kitaip O kur perkat tokios spalvos medžiagėlę? Labai patiko spalva, noriu ir aš tokios
Perku tai visokios ir visur, prikaupus esu įvairiausių atspalvių ir lino, ir ewo. Todėl kur konkrečiai pirkau šitą - nebepamenu, nepasakysiu. Bet manu tikrai rasit pas Editą eRankdarbiai.lt , ir pas Aušrinę kasiūlai.lt , ir pas Raselę darbštuole.eu, dar pas Sigitą gal būtų SiuvinejimoMagija.lt.
QUOTE(Debesėliai @ 2013 04 30, 16:26)
Ačiū, galvoju , kad tas 3D efektas yra dėl medžiagos spalvytės, dark cobblestone. Ji pakankamai tamsi, tai prie gero apšvietimo ir gaunasi toks vaizdelis.
Ooooo.... pasaka kaip gražu....
QUOTE(vasarė @ 2013 04 30, 16:32)
Koks gražus darbas
Debesėliai, ir amą užėmė nuo tooookių grožybių, o jau pateikimas tooobula viskas
vasare, puikiai procesuoji
vasare, puikiai procesuoji
Debesėliai puiki kolekcija ką daro ,geras fotoaparatas ,ir menininkė
Aquarel mes nuotrauku stengiames necituot
Aquarel mes nuotrauku stengiames necituot
Debeseliai, tobula
Po visu baisybiu, kurias cia sukelet, tai atgaiva sielai.
Turiu omeny tuos baisiais grazius darbus is FB, kur pastaruoju metu rodet
Vasare, kaip toli pazengusi
Po visu baisybiu, kurias cia sukelet, tai atgaiva sielai.
Turiu omeny tuos baisiais grazius darbus is FB, kur pastaruoju metu rodet
Vasare, kaip toli pazengusi