Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Debeseliai nai,nai,nai.....kaip grazu wub.gif

merginos norejau paklaust 4u.gif kai siuvinuka dedat ant deziukes su uzlenktu krasteliu,kaip gerieu daryt,ar traukti ant kartonelio ir tada klijuot prie deziukes,ar galima paprastai,tik uzlenkus iskart klijuot ax.gif
Atsakyti
Ačiū, galvoju , kad tas 3D efektas yra dėl medžiagos spalvytės, dark cobblestone. Ji pakankamai tamsi, tai prie gero apšvietimo ir gaunasi toks vaizdelis.
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 04 30, 16:25)
ar traukti ant kartonelio ir tada klijuot prie deziukes

Man gražiau, kai pirma trauki ant kartono, tada klijuoji...tolygiai išsitempia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Debesėliai @ 2013 04 30, 16:26)
dėl medžiagos spalvytės,

IR...dėl medžiagytės IR dėl lyginimo...

žinok sulėtėjo kvėpavimas...gražus matomas man vaizdas wub.gif ...man patinka relaksuot user posted image oommmmmm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 04 30, 16:27)
Man gražiau, kai pirma trauki ant kartono, tada klijuoji...tolygiai išsitempia 4u.gif

aciu 4u.gif reiks pabandyt,nesu dar nieko traukusi ant kartono blush2.gif
Atsakyti
Mergaitės, nespėju su Jumis plepėti, diskutuoti, raštu pasidžiaugti procesais ir baigtais darbais, bet kas kartą perverčiu, kad peržiūrėčiau įkeltus kūrinius akims pasidžiaugti 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Seniai rodžiausi cool.gif

Buvo:
user posted imageYra:user posted image
Atsakyti
Debesėliai, labai labai gražu rolleyes.gif Tikrai, kaip merginos ir sakė, 3D vaizdas, ne kitaip thumbup.gif O kur perkat tokios spalvos medžiagėlę? Labai patiko spalva, noriu ir aš tokios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2013 04 30, 16:32)
Mergaitės, nespėju su Jumis plepėti, diskutuoti, raštu pasidžiaugti procesais ir baigtais darbais, bet kas kartą perverčiu, kad peržiūrėčiau įkeltus kūrinius akims pasidžiaugti  4u.gif  4u.gif  4u.gif

jau labai buvau pasigedus sito tavo grozio wub.gif daug padarei,saunuole 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 30 balandžio 2013 - 15:51
QUOTE(sobieska @ 2013 04 30, 16:31)
IR...dėl medžiagytės IR dėl lyginimo...

žinok sulėtėjo kvėpavimas...gražus matomas man vaizdas wub.gif ...man patinka relaksuot user posted image oommmmmm biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(cindy @ 2013 04 30, 16:40)
Debesėliai, labai labai gražu rolleyes.gif  Tikrai, kaip merginos ir sakė, 3D vaizdas, ne kitaip thumbup.gif  O kur perkat tokios spalvos medžiagėlę? Labai patiko spalva, noriu ir aš tokios blush2.gif

Perku tai visokios ir visur, prikaupus esu įvairiausių atspalvių ir lino, ir ewo. Todėl kur konkrečiai pirkau šitą - nebepamenu, nepasakysiu. Bet manu tikrai rasit pas Editą eRankdarbiai.lt , ir pas Aušrinę kasiūlai.lt , ir pas Raselę darbštuole.eu, dar pas Sigitą gal būtų SiuvinejimoMagija.lt.
Atsakyti
QUOTE(Debesėliai @ 2013 04 30, 16:26)
Ačiū, galvoju , kad tas 3D efektas yra dėl medžiagos spalvytės, dark cobblestone. Ji pakankamai tamsi, tai prie gero apšvietimo ir gaunasi toks vaizdelis.

Ooooo.... wub.gif pasaka kaip gražu....

QUOTE(vasarė @ 2013 04 30, 16:32)

Seniai rodžiausi  cool.gif
Buvo:
user posted imageYra:user posted image

Koks gražus darbas wub.gif
Atsakyti
Debesėliai, ir amą užėmė nuo tooookių grožybių, o jau pateikimas wub.gif tooobula viskas wub.gif

vasare, puikiai procesuoji thumbup.gif
Atsakyti
Debesėliai puiki kolekcija thumbup.gif wub.gif wub.gif ką daro ,geras fotoaparatas ,ir menininkė ax.gif

Aquarel mes nuotrauku stengiames necituot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 30 balandžio 2013 - 16:48
Debeseliai, tobula wub.gif

Po visu baisybiu, kurias cia sukelet, tai atgaiva sielai.

Turiu omeny tuos baisiais grazius darbus is FB, kur pastaruoju metu rodet smile.gif

Vasare, kaip toli pazengusi thumbup.gif
Atsakyti