Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Aquarel @ 2013 04 30, 15:19)
Mama išprašė, kad jai padaryčiau tokį  smile.gif kampą juodulio jau turiu pasidarius, žiūrėsiu kaip toliau seksis  ax.gif

blink.gif nu tu cia gerai griepsi jauti uz ragu biggrin.gif thumbup.gif doh.gif as dar tokiu nesiryztu imtis,bijau,kad neatsibostu blush2.gif
o tai tu ne ant juodos medziagytes siuvineji g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 30 balandžio 2013 - 14:31
Aquarel, kokie grazus planai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 04 30, 15:30)
blink.gif nu tu cia gerai griepsi jauti uz ragu biggrin.gif  thumbup.gif    doh.gif as dar tokiu nesiryztu imtis,bijau,kad neatsibostu blush2.gif
o tai tu ne ant juodos medziagytes siuvineji g.gif

Ai, ką čia smulkintis irnesakyk.gif bijau ir aš, bet kadangi čia jau kaip ir pažadėta dovana, tai neturėsiu kur dingti biggrin.gif
Bandau daryti ant šviesios, nes ir parduotuvėj pasitarus su pardavėjomis (bet manau, kad jos nusimano tiek pat, kiek ir aš hihihi.gif ) pagalvojau, kad to juodulio ne tiek jau ir daug, o didžiąją dali užima šviesi spalva, tai pabijojau, kad neprasimuštų tas juodas audinys per baltą g.gif o ir schemoje parodyta, kad juodas fonas siuvinėjamas. Bet gal durnai galvoju ir jūs kitaip patarsit? Kol daug nepadariau, tai dar spėčiau juodo audinio susirast, kad po to nereiktų gailėtis įdėto darbo g.gif
Papildyta:
QUOTE(gold_fish @ 2013 04 30, 15:37)
Aquarel, kokie grazus planai  drinks_cheers.gif

Ačiū 4u.gif

Kad nenusimuilinčiau, tai proceso metu vis pasirodysiu įvertinimui ir pastaboms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 04 30, 16:09)
Ūpas tao ohoho koks išaugo, nes pataruosius metus laiko, adatos rankose nelaikiau biggrin.gif  po metų susilaikymo labai noriu vėl pradėt siuvinėt- bet dar atlaikysiu vieną svarbų darbą ir tada jau dėsiu vaizdų  assa.gif jau turiu susiruošusi šiam darbui

jai imt adatą į rankas ,tai kam taip smulkintis biggrin.gif bigsmile.gif nemačius šio iš i love cross stitch kolekcijos,bet bijūnai šie nuostabūs wub.gif su diiiideliu nekantrumu lauksiu pradžios didis.gif

nepažiūrėjau ,kad juodas fonas ,manau imk juodą dėl visa ko unsure.gif nors viena siuvinėjo ant baltos spalvos audinio juodą foną ,neblyškiai persišvietė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 30 balandžio 2013 - 14:45
QUOTE(zerutis @ 2013 04 30, 09:22)
labai grazus darbelis,dailiai issiuvinetas 4u.gif tik man raideles kliuna,noretusi tiesesniu ir labiau uzpildyto vidurio,visa uzrasiuka reikejo truputi zemiau nuleist mirksiukas.gif tai tik pastebejimas  4u.gif

Ačiū, bet man ir pačiai kliūna tas dalykas... :0
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 30, 15:39)
jai imt adatą į rankas ,tai kam taip smulkintis  biggrin.gif  bigsmile.gif nemačius šio iš i love cross stitch kolekcijos,bet bijūnai šie nuostabūs  wub.gif su diiiideliu nekantrumu lauksiu pradžios  didis.gif

geriausia 16 ,18 aida balta ,ir niekas nepersišvies  rolleyes.gif

Va, kur teisinga mintis drinks_cheers.gif vat ir mane jie sužavėjo, tai pati nekantrauju pradėti wub.gif
Dabar net susimąsčiau, kurio nr pas mane audinys g.gif reiks išsitraukt pažiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2013 04 30, 15:41)
Ačiū, bet man ir pačiai kliūna tas dalykas... :0

o pataisyti jau nebegali g.gif
Atsakyti
Aquarel nu ir sunkus nicas...tik šviesus pagrindas, kiek reikės tamsaus, tiek pati ir pasidarysi...nu ir ne kvailos gi dirbo, gerą patarimą davė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 04 30, 15:45)
Aquarel nu ir sunkus nicas...tik šviesus pagrindas, kiek reikės tamsaus, tiek pati ir pasidarysi...nu ir ne kvailos gi dirbo, gerą patarimą davė smile.gif

Tai tada ramiai toliau darysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 04 30, 14:45)
o pataisyti jau nebegali g.gif

hmmmm, kaba jau pas draugą ant sienos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 04 30, 16:44)
Dabar net susimąsčiau, kurio nr pas mane audinys  g.gif  reiks išsitraukt pažiūrėt.

juodo fono ne tiek jau daug ,18 aida balta turėtų puikiai tikti ,smulkūs kryželiai ,juodo fono susispaus po plovimo ,ir neturėtų persimatyt,o ir akims lengviau ant baltos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 30 balandžio 2013 - 14:51
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 30, 15:50)
juodo fono ne tiek jau daug ,18 aida balta turėtų puikiai tikti ,smulkūs kryželiai ,juodo fono susispaus po plovimo ,ir neturėtų persimatyt,o ir akims lengviau ant baltos  rolleyes.gif

Pažiūrėjau, kad schemoje nurodyta, jog reikia 14 aidos, tai muset tokią ir būsiu nusipirkus unsure.gif
Atsakyti