Katu- bus šaunus rezultatas
mergaitės, jūs tiek daug siuvinėjate, kaip jums akys neišvarva , aš vat ilsiuosi, nes akys paskudo nuo siuvinėjimo
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 29, 22:30)
mergaitės, jūs tiek daug siuvinėjate, kaip jums akys neišvarva , aš vat ilsiuosi, nes akys paskudo nuo siuvinėjimo
as siuvinejimui deduosi akinius,be ju turbut nieko nepadaryciau,akys pervarktu ir pradetu galva skaudet pas mane akiniai skirti apsaugoti akis nuo pervargimo ir dar naudoju dirbtinas asaras
QUOTE(zerutis @ 2013 04 29, 21:38)
as siuvinejimui deduosi akinius,be ju turbut nieko nepadaryciau,akys pervarktu ir pradetu galva skaudet pas mane akiniai skirti apsaugoti akis nuo pervargimo ir dar naudoju dirbtinas asaras
teisingai ir as tokius akinius turiu buvau pamirsusi, reiks pameginti su jais pasidarbuoti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 29, 21:30)
aš šiaip linzes nešioju, bet vakare jau siuvinėjimui akinius deduos, nes nebematau nieko
tai stai ka siuvinejimas padaro,visom prideda po antra pora akiu man jau ir spranda surakino,kaire ranka tirpt pradejo,reikes jau masazistei darbo duot
atsiprašau už neišmanymą, bet kas per daiktas tas BS?
QUOTE(irinejus @ 2013 04 29, 23:43)
atsiprašau už neišmanymą, bet kas per daiktas tas BS?
Back Stitch - atgalinis dygsnis, kuriuo siuvinėjami kontūrai
QUOTE(zerutis @ 2013 04 29, 21:38)
as seip nesioju akinius tai kaip kaip pradeda lietis akyse, tai nusiemus akinius geriau
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 29, 22:30)
as ir siaip nesioju akinius, o va siuvinejimui niekaip neprisiderinu, kartais nusiimu, kartais uzsidedu, bet ko gero pats laikas pas akiu gyd. jau pasirodyti ir akinius keisti
Sveikutės, rodausi ir aš savąjį pirmąjį užbaigtąjį darbelį po labai ilgos 2 nesiuvinėjimo metų pertraukos vaikelis paaugo, siuvinėti leidžia, gavau iš antrosios pusės paskatinimą didelį vėl kibti į sao siūliukus, tai vat vėl imiausi savojo amato laikas leidžiamas siuvinėjant nuostabiai, ramiai, o valandytės lekia nepastebimai, tai užsitrunku iki 2 nakties, ir į darbelį sunku keltis, nuotraukytė nekokybiška, fotografuota telefonu...
Merginos, as su klausimu, gal kas atsimena facebook'e kontakta, kas pardavineja dimensions rinkinius - uzsimaniau kaledines kojines merginom issiuvineti aciu uz info