Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Katu- bus šaunus rezultatas 4u.gif
Atsakyti
mergaitės, jūs tiek daug siuvinėjate, kaip jums akys neišvarva doh.gif , aš vat ilsiuosi, nes akys paskudo nuo siuvinėjimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 29, 22:30)
mergaitės, jūs tiek daug siuvinėjate, kaip jums akys neišvarva doh.gif , aš vat ilsiuosi, nes akys paskudo nuo siuvinėjimo biggrin.gif

as siuvinejimui deduosi akinius,be ju turbut nieko nepadaryciau,akys pervarktu ir pradetu galva skaudet ax.gif pas mane akiniai skirti apsaugoti akis nuo pervargimo ir dar naudoju dirbtinas asaras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 04 29, 21:38)
as siuvinejimui deduosi akinius,be ju turbut nieko nepadaryciau,akys pervarktu ir pradetu galva skaudet ax.gif pas mane akiniai skirti apsaugoti akis nuo pervargimo ir dar naudoju dirbtinas asaras mirksiukas.gif

teisingai ir as tokius akinius turiu bigsmile.gif buvau pamirsusi, reiks pameginti su jais pasidarbuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 29, 21:30)

aš šiaip linzes nešioju, bet vakare jau siuvinėjimui akinius deduos, nes nebematau nieko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja_: 29 balandžio 2013 - 21:43
hihihi.gif tai stai ka siuvinejimas padaro,visom prideda po antra pora akiu lotuliukas.gif man jau ir spranda surakino,kaire ranka tirpt pradejo,reikes jau masazistei darbo duot g.gif
Atsakyti
atsiprašau už neišmanymą, bet kas per daiktas tas BS?
Atsakyti
QUOTE(irinejus @ 2013 04 29, 23:43)
atsiprašau už neišmanymą, bet kas per daiktas tas BS?

Back Stitch - atgalinis dygsnis, kuriuo siuvinėjami kontūrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 04 29, 21:38)

as seip nesioju akinius tai kaip kaip pradeda lietis akyse, tai nusiemus akinius geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 29, 22:30)

as ir siaip nesioju akinius, o va siuvinejimui niekaip neprisiderinu, kartais nusiimu, kartais uzsidedu, bet ko gero pats laikas pas akiu gyd. jau pasirodyti ir akinius keisti doh.gif
Atsakyti
Sveikutės, rodausi ir aš savąjį pirmąjį užbaigtąjį darbelį po labai ilgos 2 nesiuvinėjimo metų pertraukos smile.gif vaikelis paaugo, siuvinėti leidžia, gavau iš antrosios pusės paskatinimą didelį vėl kibti į sao siūliukus, tai vat vėl imiausi savojo amato smile.gif laikas leidžiamas siuvinėjant nuostabiai, ramiai, o valandytės lekia nepastebimai, tai užsitrunku iki 2 nakties, ir į darbelį sunku keltis, nuotraukytė nekokybiška, fotografuota telefonu...

user posted image
Atsakyti
Merginos, as su klausimu, gal kas atsimena facebook'e kontakta, kas pardavineja dimensions rinkinius - uzsimaniau kaledines kojines merginom issiuvineti smile.gif aciu uz info smile.gif
Atsakyti