Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(dinana @ 2013 04 29, 17:31)
laba diena,
visoms po  4u.gif  už nuostabius darbus,sėdžiu tyliai ir grožiuosi smile.gif
pasirodysiu ir aš...  blush2.gif

nono.gif negrazu tylet,mes jau taves pasigedom mirksiukas.gif sauniai tyledama pasidarbavai wub.gif

QUOTE(rasiux- @ 2013 04 29, 17:50)
Iškeliaudama primenu savo procesiuką (juda ne itin sparčiai, nes pats kitų darbų darbymetis  blush2.gif )

gero tau poilsio 4u.gif gryzk greiciau,bendras procesas laukia mirksiukas.gif
braskytem 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2013 04 29, 11:12)
Sveikos,

kaip ir anksciau, vis tyliai groziuosi jusu darbais, visoms po 4u.gif
Jusu teismui, mano koreguoti drugeliai, nes mama, kuriai ir skirtas paveikslelis, labai nemegsta melynos spalvos blush2.gif reminsis pati, tai galutinis rezultatas tik po vasaros mirksiukas.gif

Puikus rezultatas smile.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 29, 14:29)
Dar vienas smulkutis ,motyvas pagalvėlei  ax.gif

Gražu wub.gif

QUOTE(P.Sh. @ 2013 04 29, 14:37)
O aš su dar vienu skirtuku. Motinos dienos progai - mamai. Paimprovizavau RP dizainu.

Patiko smile.gif

QUOTE(rasiux- @ 2013 04 29, 18:50)
Iškeliaudama primenu savo procesiuką (juda ne itin sparčiai, nes pats kitų darbų darbymetis  blush2.gif )

Niam niam wub.gif

Dinana, gražus darbelis smile.gif , ir rėmas man ten visai į temą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzeda: 29 balandžio 2013 - 17:11
QUOTE(Martini @ 2013 04 29, 09:12)
Sveikos,

kaip ir anksciau, vis tyliai groziuosi jusu darbais, visoms po 4u.gif
Jusu teismui, mano koreguoti drugeliai, nes mama, kuriai ir skirtas paveikslelis, labai nemegsta melynos spalvos blush2.gif reminsis pati, tai galutinis rezultatas tik po vasaros mirksiukas.gif

thumbup.gif sitas mano noru sarase wub.gif puikiai suderinta thumbup.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 29, 12:29)

[

dailu wub.gif

QUOTE(P.Sh. @ 2013 04 29, 12:37)

O aš su dar vienu skirtuku. Motinos dienos progai - mamai. Paimprovizavau RP dizainu.

saunuole thumbup.gif

QUOTE(dinana @ 2013 04 29, 16:31)
laba diena,
visoms po  4u.gif  už nuostabius darbus,sėdžiu tyliai ir grožiuosi smile.gif
pasirodysiu ir aš...  blush2.gif  iškart atsiprašau už nekokią foto,ir rėmelis čia tik laikinas,esu paieškose dar.... 

aciu uz 4u.gif biggrin.gif
dailus darbelis:) o kaip tavo virtuvinis paveiksliukas?

QUOTE(rasiux- @ 2013 04 29, 16:50)

amam niam niam biggrin.gif

mano tempai suletejo doh.gif pratinames i darzeli su mazaja doh.gif kazkas dar su akim pasidare pradedu siuvinet ir pradeda lietis akyse verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 04 29, 19:04)
dailus darbelis:) o kaip tavo virtuvinis paveiksliukas?

dekui uz ivertinimus visoms smile.gif o virtuvinis kolkas guli dezelej,vat kazkaip rankos nebekyla.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 29, 06:29)

super, labai gaivu ir pagrazina lietinga diena 4u.gif

QUOTE(P.Sh. @ 2013 04 29, 06:37)

Mamyte bus laiminga wub.gif

QUOTE(rasiux- @ 2013 04 29, 10:50)

Manau, vasarai baigsi wink.gif Labai grazu ir noreciau tas uogytes nurasykyt tongue.gif

Mano procesiukas, fotografuota mobiliuoju, bet ir siaip man jis nepatinka - gal tie pusiniai vaizda gadina, gal tas pastovus giju kaitaliojimas, nezinau, kuo man tas darbas ne prie sirdies... Tikiuos, BS padeti taisys...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2013 04 29, 19:37)
Mano procesiukas, fotografuota mobiliuoju, bet ir siaip man jis nepatinka - gal tie pusiniai vaizda gadina, gal tas pastovus giju kaitaliojimas, nezinau, kuo man tas darbas ne prie sirdies... Tikiuos, BS padeti taisys..

darbelis dailus 4u.gif vaizdelis tikrai keistai ziurisi,viskas labai susilieja,sunku iziuret kas bus g.gif o tu paimk ir kur jau galima pasiuvinek bs ir paziuresi kas gaunas mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū mergikės už gražius žodžius 4u.gif , šitas man ir pačiai mielas (mielesnis už vynuoges), tikiuosi kai pasibaigs mokslo metai, turėsiu daugiau laiko ax.gif
Atsakyti
merginos,norėčiau patarimo blush2.gif užsimaniau išsiuvinėti paveiksliuką ant vaikų kambario durų,na nurodant kad tai vaikų kambarys....turiu berniuką ir mergytę,esu mačius siuvinėtų paveiksliukų su šautuvais,piratais ir tt.saviškiam neprytaikysiu jau šautuvų,visgi mergytė yra....gal kas turit kokių idėjų,pasiulymų?...būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 29, 13:29)

Nors ir smulkutis bet mielas wub.gif

QUOTE(P.Sh. @ 2013 04 29, 13:37)

Gražus skirtukas mirksiukas.gif mama bus patenkinta šiuo darbeliu 4u.gif

QUOTE(rasiux- @ 2013 04 29, 17:50)

Kaip norėtusi šias uogytęs nuraškyti wub.gif greičiau šių uogų atsirastu niam niam 4u.gif

QUOTE(Katu @ 2013 04 29, 19:37)
Mano procesiukas, fotografuota mobiliuoju, bet ir siaip man jis nepatinka - gal tie pusiniai vaizda gadina, gal tas pastovus giju kaitaliojimas, nezinau, kuo man tas darbas ne prie sirdies... Tikiuos, BS padeti taisys...

Tikrai įdomiai atrodo, gal BS išspręs viską g.gif
Atsakyti
QUOTE(dinana @ 2013 04 29, 21:09)
merginos,norėčiau patarimo  blush2.gif  užsimaniau išsiuvinėti paveiksliuką ant vaikų kambario durų,na nurodant kad tai vaikų kambarys....turiu berniuką ir mergytę,esu mačius siuvinėtų paveiksliukų su šautuvais,piratais ir tt.saviškiam neprytaikysiu jau šautuvų,visgi mergytė yra....gal kas turit kokių idėjų,pasiulymų?...būčiau labai dėkinga 4u.gif

as ko gero rinkciausi motyva is kokio filmuko personazu, kurie patinka abiems vaikams 4u.gif
Atsakyti
Dreis ačiū už meilius žvilgsniukus smile.gif ir MERGAITĖMS už pastebėtą žiedelį 4u.gif

rasiux- gražumas ,ir skanumas uogyčių user posted image

dinana siūlau bendra vaikų, žaidimų tema smile.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 29 balandžio 2013 - 20:44
QUOTE(dinana @ 2013 04 29, 14:09)
merginos,norėčiau patarimo  blush2.gif  užsimaniau išsiuvinėti paveiksliuką ant vaikų kambario durų,na nurodant kad tai vaikų kambarys....turiu berniuką ir mergytę,esu mačius siuvinėtų paveiksliukų su šautuvais,piratais ir tt.saviškiam neprytaikysiu jau šautuvų,visgi mergytė yra....gal kas turit kokių idėjų,pasiulymų?...būčiau labai dėkinga 4u.gif

Gal zoo zvereliai ar koks Nojaus laivas? Arba Mike Pukuotukas, kaip kazkuri patare - filmuku herojai.
Papildyta:
Turetu gautis sitas svyturys, siuvineju originalu rinkini, yra ir tas pasportas su stiklu.

user posted image
Atsakyti