Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zerutis @ 2013 04 29, 13:49)
zinai,pripazystu truputi klydus blush2.gif tu puikiai irodei,kad ir si dizaina galima tinkamai suderinti su paspartu 4u.gif  4u.gif  thumbup.gif

O nusprendžiau ,nes puikiai debesėlio žodžiai išreikšti buvo ,kad paspartas nėra dedamas vienam ar kitam dizainui ,priklauso ar pačiam patinka ar ne ax.gif jis jau buvo įrėmintas ir stovėjo jam skirtoje vietoje ,bet sumaniau surizikuot ,galutiniame rezultate puikiai užpildė visumą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 29 balandžio 2013 - 12:06
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 29, 13:04)
O nusprendžiau ,nes puikiai debesėlio žodžiai išreikšti buvo ,kad paspartas nėra dedamas vienam ar kitam dizainui ,priklauso ar pačiam patinka ar ne  ax.gif jis jau buvo įrėmintas ir stovėjo jam skirtoje vietoje ,bet sumaniau surizikuot ,galutiniame rezultate puikiai užpildė visumą  thumbup.gif

drinks_cheers.gif ir as megstu rizika mirksiukas.gif

norejau paklaust,MTSA tekstai,kokia kalba ten rasoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 04 29, 14:18)
drinks_cheers.gif ir as megstu rizika mirksiukas.gif

norejau paklaust,MTSA tekstai,kokia kalba ten rasoma ax.gif

lygtai prancūziškai g.gif

Dar vienas smulkutis ,motyvas pagalvėlei ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 29 balandžio 2013 - 12:29
QUOTE(ausryte.b @ 2013 04 28, 10:26)
Na va, baigiau ir aš savo metų darbą

Puikus wub.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 28, 21:36)
Rodausi įrėmintą  smile.gif

Grožis 4u.gif

QUOTE(Martini @ 2013 04 29, 10:12)

Žavūs 4u.gif

O aš su dar vienu skirtuku. Motinos dienos progai - mamai. Paimprovizavau RP dizainu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 29, 13:29)
lygtai prancūziškai  g.gif

Dar vienas smulkutis ,motyvas pagalvėlei  ax.gif

ten prie mano rozikes yra kazkoks uzrasas, noreciau issiverst ax.gif bet nezinau ka jis reiskia g.gif
truputi uzstrigau as su ja blush2.gif galvojau greiciau eisis verysad.gif

nu grazus tie motyvai,kaip tau dailiai gaunas 4u.gif 4u.gif

ka tureciau kur panaudot,turbut viska sio dizaino issisiuvineciau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(P.Sh. @ 2013 04 29, 13:37)
O aš su dar vienu skirtuku. Motinos dienos progai - mamai. Paimprovizavau RP dizainu

simpatiskas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 29 balandžio 2013 - 12:41
Mielos siuvinetojos, noriu paklausti, kaip jus skalbiate ir lyginate siuvinelius ant lino? Dekui
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 04 29, 14:40)
ten prie mano rozikes yra kazkoks uzrasas, noreciau issiverst ax.gif bet nezinau ka jis reiskia g.gif
truputi uzstrigau as su ja blush2.gif galvojau greiciau eisis verysad.gif

therese bugnet rose

turbūt rožės pavadinimas g.gif

ačiū 4u.gif dabar siuvinėju ant ewo tokį skanėstų sampleriuką ,truputį per dideli kryžiukai man ,bet jau kryžiukų lygumas ,pačiai net wub.gif

P.Sh. gražus motyvas pritaikytas smile.gif ir ačiū pastebėtą darbelį 4u.gif

Istorike išplautą ,nusausintą lyginu su karštu lygintuvu ,ant viršaus uždėjus medvilnės audinuką ,vėliau pradžiūvus ,pralyginu ant viršaus ax.gif bet jokiu būdu jo negrežiu ,taipat ir plaunant jį pasidedu ištiestą vonioje ,neglamžau ,vėliau sunkiai išsilygina .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 29 balandžio 2013 - 13:34
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 28, 21:36)
Rodausi įrėmintą  smile.gif

wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 29, 14:29)

turbūt rožės pavadinimas

doh.gif labai aciu,butinai turejai man nuotaika sugadint tokiu groziu parodydama lotuliukas.gif
taip noreciau pasidaryt pas save rozyna,bet jom tinkamos vietos niekaip nerandu verysad.gif
Atsakyti
Merginos noriu paklausti, kiek ct šiuo metu yra įvertinamas vienas kryželis? noriu parduoti darbelį, bet nežinau kiek už darbą paimti pinigėlių, aišku plius medžiaga ir siūlai...
Atsakyti
laba diena,
visoms po 4u.gif už nuostabius darbus,sėdžiu tyliai ir grožiuosi smile.gif
pasirodysiu ir aš... blush2.gif iškart atsiprašau už nekokią foto,ir rėmelis čia tik laikinas,esu paieškose dar.... http://www.part.lt/p...23d64c61761.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dinana: 29 balandžio 2013 - 16:31
Merginos- visoms po milijoną 4u.gif - aguonoms, blynams, švyturiui, tulpėms, ir visoms kurias pamiršau paminėti...
Iškeliaudama primenu savo procesiuką (juda ne itin sparčiai, nes pats kitų darbų darbymetis blush2.gif )
user posted image
Atsakyti