Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Toli @ 2013 04 29, 00:32)
labai retai man sitoj temoj pirktiniai fabrikiniai pagaminti remai negadina siuvineto darbelio

....o man labai dažnai negadina...

Kas gražu tai gražu...jau vien pats motyvas švyturys kažko toks paslaptingai jaukiai traukiantis...visuma jėginė wub.gif

Aguonų pieva wub.gif ...bet darbelio kiek...bet kaip fainai atrodo, bet dar kai įsirėmins, bet dar kai kambarį papuoš thumbup.gif

Tikėjausi, kad bus gražu tie šokėjai, bet , kad visai gražu įsirėminus patapo, wub.gif tai...nustebau

Kadangi nesu akla, tai viską matau, visoms po baliončiką, bet va su komentarais tai truputuką man striuka laiko.........aš siuvinėju po truputuka-mašinoj biggrin.gif ,mat krikštynų metas dabar, kiti darbai jama viršų
Džiaugiuosi, kad leidžiate gėrėtis spalvotais kryžiukais, taip ir toliau mergikes 4u.gif
Atsakyti
Katusik, įrėminti šokėjai labai labai wub.gif

uodegyte, tooooobula, ne be reikalo ardei ir antrą dublį darei wub.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 04 29, 06:13)
mat krikštynų metas dabar, kiti darbai jama viršų

aš tikiuos, kad mūsų eilutėj nepametei blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Uodegyte, super darbas, ir viskas taip puikiai dera:) visgi ryžaisi su pasportu rėminti šį motyvą thumbup.gif

O pasportą užsisakinėji, ar perki paruoštus? Mano rėminimo salone tai tie paruoštinukai ne visados tinka, jeigu iš viso yra kas nors g.gif
Atsakyti
Sveikos,

kaip ir anksciau, vis tyliai groziuosi jusu darbais, visoms po 4u.gif
Jusu teismui, mano koreguoti drugeliai, nes mama, kuriai ir skirtas paveikslelis, labai nemegsta melynos spalvos blush2.gif reminsis pati, tai galutinis rezultatas tik po vasaros mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2013 04 29, 10:12)

mieli drugeliai wub.gif
Atsakyti
Jusu teismui, mano koreguoti drugeliai,

man grazu ir rausvi thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Ddziuljeta AČIŪ biggrin.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 04 29, 08:13)
Kas gražu tai gražu...jau vien pats motyvas švyturys kažko toks paslaptingai jaukiai traukiantis...visuma jėginė wub.gif

Ačiū už komplimentus ,ir priimu balionėlį biggrin.gif wub.gif

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 04 29, 09:05)
uodegyte, tooooobula, ne be reikalo ardei ir antrą dublį darei  wub.gif

ačiū wub.gif ,buvo verta ax.gif

QUOTE(unkind @ 2013 04 29, 10:15)
Uodegyte, super darbas, ir viskas taip puikiai dera:) visgi ryžaisi su pasportu rėminti šį motyvą thumbup.gif 

oro_buckis.gif ,visgi dėjau ,šonuose vietos daug buvo ,nutariau užpildyt ax.gif

Martini ant lino ,nuostabiai žiūrisi wub.gif bet tų juodų drugelių ,motyvas pagalvėlei wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 29 balandžio 2013 - 10:01
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 29, 09:58)
bet tų juodų drugelių ,motyvas pagalvėlei  wub.gif  wub.gif  wub.gif

gera mintis wink.gif

Aciu uz ivertinimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jusu teismui, mano koreguoti drugeliai, nes mama, kuriai ir skirtas paveikslelis, labai nemegsta melynos spalvos blush2.gif reminsis pati, tai galutinis rezultatas tik po vasaros mirksiukas.gif

Puikiai žiūrisi drugeliai wub.gif wub.gif ir ant lino visai puikiai dera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 28, 21:36)
Rodausi įrėmintą  smile.gif

doh.gif ka ir pasakyt g.gif grazu,nuostabu,tobula,....... wub.gif wub.gif wub.gif

[i]Sveikos,

Jusu teismui, mano koreguoti drugeliai,

grazus tie drugeliai ir kita spalva visai tinka thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 04 29, 13:33)
doh.gif ka ir pasakyt g.gif grazu,nuostabu,tobula,....... wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kaip miela biggrin.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 29, 12:42)
Kaip miela  biggrin.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

zinai,pripazystu truputi klydus blush2.gif tu puikiai irodei,kad ir si dizaina galima tinkamai suderinti su paspartu 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti