Rodausi įrėmintą
iš arčiau
Siandien tokius remelius ciupinejau Labai dailiai
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 28, 21:36)
Rodausi įrėmintą
grazu
Labai patiko aguonų laukas
Geriau tinkantį rėmelį būtų sunku rasti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 28, 22:36)
Rodausi įrėmintą
Geriau tinkantį rėmelį būtų sunku rasti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 28, 23:04)
o kur tu remini?
aš pati rėminu nebepasitinkiu rėmintojais ,nusivyliau nekokybiškai atliktu darbu.
Mergaičiukai ,ačiū už komplimentus
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 28, 21:36)
Rodausi įrėmintą
Puikiai įrėminta labai tinka toks rėmelis šiam darbeliui
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 28, 21:08)
aš pati rėminu nebepasitinkiu rėmintojais ,nusivyliau nekokybiškai atliktu darbu.
o rėmelius iš kur perki? ar labai sunku pačiai įrėminti darbelį?
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 28, 23:28)
o rėmelius iš kur perki? ar labai sunku pačiai įrėminti darbelį?
iš rėmelių parduotuvių ,perku standartinių matmenų ,vėliau pritaikau .rėminti nėra sunku ,klijuoju ant kartono ,paskaičiavus po lygiai iš kraštų ,išcentruojant ,kadangi nukirpti man nepatinka ,tai likusį audinį užlenkiu ,ir gražiai susiuvu.
susiuvu kraštelius taip ,bet nebesiūnu per ilgį ,o paklijuoju.
pupsiukeli123 ,gold_fish
uodegyte, tobula. labai retai man sitoj temoj pirktiniai fabrikiniai pagaminti remai negadina siuvineto darbelio, bet tavasis ohoho.
Papildyta:
labai sutinku. pries keleta metu siuvinejau dideli Shepherds Bush paveiksla. Nors schema buvo nukoseta, bet ten buvo jau issiuvineto paveikslo pavyzdys su juodu remu, ir man toks grazus buvo. o paskui issiunciau sesei, kad iremintu pati, o ji prie dizaino. ir iremino su sviesiais remais, labai sviesiais. ir vaizdas buvo super. jei kas pries tai butu pasakes apie sviesius remus.
Papildyta:
QUOTE(libaja @ 2013 04 28, 15:55)
Labai labai. O dėl rėminimo patariu iš anksto nesusidaryt stereotipų. Nuėjus į gerą` saloną galima visiškai kitaip pakreipt matymą, derinant tai, ką jie turi. Man su savo dičkiu taip buvo. Rezultatu labai džiaugiuosi.
labai sutinku. pries keleta metu siuvinejau dideli Shepherds Bush paveiksla. Nors schema buvo nukoseta, bet ten buvo jau issiuvineto paveikslo pavyzdys su juodu remu, ir man toks grazus buvo. o paskui issiunciau sesei, kad iremintu pati, o ji prie dizaino. ir iremino su sviesiais remais, labai sviesiais. ir vaizdas buvo super. jei kas pries tai butu pasakes apie sviesius remus.