Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(ausryte.b @ 2013 04 28, 10:26)
Sveikos, darbštuolės 4u.gif

Na va, baigiau ir aš savo metų darbą biggrin.gif  dabar galvos skausmas, kokį rėmelį rinktis doh.gif  gal galėsit pagelbėt?

nuostabus darbas 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 28 balandžio 2013 - 09:49

Na va, baigiau ir aš savo metų darbą biggrin.gif  dabar galvos skausmas, kokį rėmelį rinktis doh.gif  gal galėsit pagelbėt?

Sveikinu su pabaigtuvėmis 4u.gif puikus darbas wub.gif
Atsakyti
Sveikos, darbštuolės

Na va, baigiau ir aš savo metų darbą dabar galvos skausmas, kokį rėmelį rinktis gal galėsit pagelbėt?

nuostabus! bigsmile.gif Sveikinu su pabaigtuvėmis
Atsakyti

thumbup.gif kaip grazu wub.gif o kai isiremins, bus dar graziau 4u.gif
Atsakyti
blyninkai ir aguonu pieva wub.gif wub.gif 4u.gif saunuoles merginos thumbup.gif
Atsakyti
Na va, baigiau ir aš savo metų darbą biggrin.gif 

Laaabai grazu wub.gif 4u.gif

gold_fish aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituker: 28 balandžio 2013 - 12:22
ausryte.b, vaaaau, nuostabi pieva wub.gif kažkada iur aš buvau jos užsinorėjus ir vis dar tebenoriu wub.gif tik biškį bijausi aguonas siuvinėt, o dar tiek daug hihihi.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyras 4u.gif

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 04 28, 14:17)
ausryte.b, vaaaau, nuostabi pieva  wub.gif kažkada iur aš buvau jos užsinorėjus ir vis dar tebenoriu  wub.gif tik biškį bijausi aguonas siuvinėt, o dar tiek daug  hihihi.gif

šiaip tikrai greitai ir smagiai siuvinėjas, nes ir spalvų daug ir kryželiai įvairūs 4u.gif tik aš nelabai turėdavau kada prisėsti ir daugiau siuvinėt, tai užsitęsė procesas blush2.gif susiruoškit ir įgyvendinkit savo norą mirksiukas.gif

Radau tik vieną įrėmintą darbą:
user posted image

g.gif gal visai nieko? aš net nelabai įsivaizduoju, ar vienos spalvos visai paprastą lygų rinktis, ar kokį prabangesnį, ar šviesų, ar tamsų doh.gif

Atsimenu kažkada čia forume kažkuri narė buvo įdėjus foto įrėminto darbo iš šios Anchor serijos, bet ne aguonas, o kažkokį gėlių lauką. Gal galėtumėt vėl pasirodyt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2013 04 28, 13:38)
Atsimenu kažkada čia forume kažkuri narė buvo įdėjus foto įrėminto darbo iš šios Anchor serijos, bet ne aguonas, o kažkokį gėlių lauką. Gal galėtumėt vėl pasirodyt? biggrin.gif

FB viena siuvinėtoja savo lauką buvo įdėjus įrėmintą

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 04 28, 14:41)
FB viena siuvinėtoja savo lauką buvo įdėjus įrėmintą

aha, apie šitą ir galvojau 4u.gif bet aguonoms toks jaučiu nelabai tiktų g.gif turbūt paduosiu, o jau mano rėmintoja parinks savo nuožiūra biggrin.gif kol kas dar neteko nusivilt, gal ir šį kartą bus viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2013 04 28, 09:26)

Labai labai. O dėl rėminimo patariu iš anksto nesusidaryt stereotipų. Nuėjus į gerą` saloną galima visiškai kitaip pakreipt matymą, derinant tai, ką jie turi. Man su savo dičkiu taip buvo. Rezultatu labai džiaugiuosi.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2013 04 28, 14:55)
Labai labai. O dėl rėminimo patariu iš anksto nesusidaryt stereotipų. Nuėjus į gerą` saloną galima visiškai kitaip pakreipt matymą, derinant tai, ką jie turi. Man su savo dičkiu taip buvo. Rezultatu labai džiaugiuosi.

drinks_cheers.gif aš visada taip, iš anksto nieko negalvoju, viską vietoj prisiderinu smile.gif
Atsakyti