Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 04 27, 12:59)
Fainas katukas wub.gif  ir visai vykęs eksperimentas su siūlais 4u.gif
Na matysim,o manau iš pradžių kaip sunku bus siuvinėti ant kito audinio biggrin.gif

pirmi kryžiukai tik sunkiau eisis, o paskui taip kaip ir ant aidos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 04 27, 10:53)
aciuks.gif, cia linas, tas pats ant kurio aguonas siuvinejau

QUOTE(RasuteK @ 2013 04 27, 11:43)
na tikrai jis neblizgus  schmoll.gif gal tik nuotraukoj taip atrodo nuo blykstes  unsure.gif o pirktas is kasiulai.lt, stai sitas
na dar gali kitaip atrodyti gal ir del to, kad apacioje pasiuta svelniai svelniai gelsva medziagyte  g.gif

istikro atrodi visai kita medziagyte:)
QUOTE(elzeda @ 2013 04 27, 11:48)

Dar pamiršau kas ten naujus darbelius pradėjo tokius pačius, tai patiko procesai, įdomu bus stebėti  thumbup.gif

4u.gif
kaip tavo darbelis? g.gif

QUOTE(Ingius272 @ 2013 04 27, 12:45)
Labutis merginos,kadangi į bendrą procesų sarašiuką dar nebuvau įsirašiusi tai rodausi ka vakar pasiuvinėjau ax.gif Siuvinėtas ant enenweave Luganos 25 count,dviem spalvomis,tiksliau dariau eksperimenta ir štai kas gavos,atiduodu Jūsų teismui blush2.gif

idomiai atrodo 4u.gif

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 04 27, 13:23)

thumbup.gif

QUOTE(rituker @ 2013 04 27, 14:07)
Siandien pakabinom  bigsmile.gif V sake labai prabangiai atrodo. Mano tapytus perkelem I miegama. Sake dabar siuvinukai kabes matomiausioj vietoj  lotuliukas.gif Tiesa "nesvankiam diedukui" atradom vieta  thumbup.gif Dabar masiniuka siuvineju ir vis mastau apie MTSA ar suspeciau su jumis  rolleyes.gif 

superiskai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingomi @ 2013 04 27, 14:57)
Ir panašu, kad tema su mažiau plepalų tikrai nesiruošia numirt   mirksiukas.gif 

o , kad niekas ir nepasikeitė ,kaip pliupėm ,taip ir pliurpiam ,tik namų ruošos pokalbių mažiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 27 balandžio 2013 - 16:36
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 04 27, 18:33)
kaip tavo darbelis? g.gif

Po truputį krutinu, bet jau diplominis visai ant nosies, tai... doh.gif Be to dar priprašė draugė metriką išsiuvinėt, tai tas gan greit siuvinėjasi, nes plotai didesni vienos spalvos, ne taip, kaip anam darbely-blusinėtis nereikia, tik bėda, kad motyvas ne prie širdies. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2013 04 27, 15:07)
Siandien pakabinom 

Jau man sitie Nimukai kaip fantastiskai atrodo, ne tas zodis. Labai gerai ziurisi visas darbelis thumbup.gif
Atsakyti
rituker, negalėjau praeit pro šalį nepagyrus tavo blynininkų bigsmile.gif bendras vaizdas suuuuuperinis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu! aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingomi @ 2013 04 27, 12:57)
Man kažkokia krizė, 100 metų į rankas darbelio nepaemu, reikia geros rykštelės... svarbiausia būtų paimt, tada tikiu ir Mūza sugrįžtų  blush2.gif 

Analogiškai... Mano penkto virėjo galva graudžiom akim gal trečią savaitę prašo prisėst ir ką nors jam padaryt. Nu bet NIEKAIP...
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 04 27, 17:03)
Po truputį krutinu, bet jau diplominis visai ant nosies, tai...  doh.gif  Be to dar priprašė draugė metriką išsiuvinėt, tai tas gan greit siuvinėjasi, nes plotai didesni vienos spalvos, ne taip, kaip anam darbely-blusinėtis nereikia, tik bėda, kad motyvas ne prie širdies.  smile.gif

aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, darbštuolės 4u.gif

Na va, baigiau ir aš savo metų darbą biggrin.gif dabar galvos skausmas, kokį rėmelį rinktis doh.gif gal galėsit pagelbėt?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2013 04 28, 09:26)
Sveikos, darbštuolės 4u.gif

Na va, baigiau ir aš savo metų darbą biggrin.gif  dabar galvos skausmas, kokį rėmelį rinktis doh.gif  gal galėsit pagelbėt?

bravo su pabaigtuvem thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 04 28, 10:29)
bravo su pabaigtuvem thumbup.gif  4u.gif

4u.gif džiaugiuosi rezultatu, tik gaila, kad pusiniai kryželiai truputį pakraipė medžiagą - pirmą kartą jais siuvinėjau. Bet vistiek laaaabai gražus man tas aguonų laukas wub.gif labai patiko pats siuvinėjimo procesas.. Vėl noriu kažko didelio biggrin.gif
Atsakyti