Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Siandien pakabinom bigsmile.gif V sake labai prabangiai atrodo. Mano tapytus perkelem I miegama. Sake dabar siuvinukai kabes matomiausioj vietoj lotuliukas.gif Tiesa "nesvankiam diedukui" atradom vieta thumbup.gif Dabar masiniuka siuvineju ir vis mastau apie MTSA ar suspeciau su jumis rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituker: 27 balandžio 2013 - 14:08
QUOTE(rituker @ 2013 04 27, 15:07)
Siandien pakabinom  bigsmile.gif V sake labai prabangiai atrodo. Mano tapytus perkelem I miegama. Sake dabar siuvinukai kabes matomiausioj vietoj  lotuliukas.gif Tiesa "nesvankiam diedukui" atradom vieta  thumbup.gif Dabar masiniuka siuvineju ir vis mastau apie MTSA ar suspeciau su jumis  rolleyes.gif 

bigsmile.gif bigsmile.gif tikrai cia pasistengei su remeliu thumbup.gif nuostabiai atrodo visas darbelis wub.gif wub.gif
o tai kur ta dieduka pakabinot g.gif
Atsakyti
Siandien pakabinom  bigsmile.gif

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Siandien pakabinom  bigsmile.gif V sake labai prabangiai atrodo. Mano tapytus perkelem I miegama. Sake dabar siuvinukai kabes matomiausioj vietoj  lotuliukas.gif Tiesa "nesvankiam diedukui" atradom vieta  thumbup.gif Dabar masiniuka siuvineju ir vis mastau apie MTSA ar suspeciau su jumis  rolleyes.gif 

Pasakiškai atrodo darbelis wub.gif wub.gif tikrai prabangiai atrodo su tokiu rėmeliu wub.gif Na ir kur gi ta dieduką pakabinote? ax.gif
Atsakyti
Remelio kaina tikrai nebuvo didele, o vaizdas laaabai gras bigsmile.gif Dieduka pasikabinom tarp wc ir vonios patalpu. Vonia mano relax'as, o wc Vyro lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituker: 27 balandžio 2013 - 14:31
Rituker labai gražu,prabangu wub.gif bigsmile.gif Ir aš bežiūrėdama į tokius darbus pradedu apie Nimue svajot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2013 04 27, 15:30)
Remelio kaina tikrai nebuvo didele, o vaizdas laaabai gras bigsmile.gif Dieduka pasikabinom tarp wc ir vonios patalpu. Vonia mano relax'as, o wc Vyro  lotuliukas.gif

thumbup.gif vietele lotuliukas.gif o dabar uzsuk i musu kavinuke ax.gif
Atsakyti
Tuoj MTSA fronte vaidensis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingius272 @ 2013 04 27, 14:45)
Labutis merginos,kadangi į bendrą procesų sarašiuką dar nebuvau įsirašiusi tai rodausi ka vakar pasiuvinėjau ax.gif Siuvinėtas ant enenweave Luganos 25 count,dviem spalvomis,tiksliau dariau eksperimenta ir štai kas gavos,atiduodu Jūsų teismui blush2.gif

Fainas mirksiukas.gif

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 04 27, 15:23)

Šaunuolė thumbup.gif

QUOTE(rituker @ 2013 04 27, 16:07)
Siandien pakabinom  bigsmile.gif V sake labai prabangiai atrodo. Mano tapytus perkelem I miegama. Sake dabar siuvinukai kabes matomiausioj vietoj  lotuliukas.gif Tiesa

Super atrodo wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 04 25, 13:45)
ar dar prisimenat mano šokėjas? 

Šauniai išpildytas darbelis thumbup.gif

QUOTE(Ingius272 @ 2013 04 27, 13:45)

Mielas katinėlis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 04 27, 15:55)

Šaunuolė  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif kita kartelį kai pasirodysiu tikiuosi būsiu įpusėjusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingius272 mtsa katinukas labai gražus ,ir matau kad per 1x1 siuliuką siuvinėjai smile.gif tik ewas netinka ,pas tave pusiniai turi būti smulkesni ,jjie turi susilieti ,nes kai siuvinėjau mtsa švytūrį ,pamačiau kaip turi būti ,pusinių ir kryžiukų praktiškai nesimato ,vaizdas gavos toks siluetinis ,o pusiniai padarė kryžiukų išretėjimą.o bendro proceso siuvinėjime ,siuvinėjau motyvą ,kur net nežinau kokią ten medžiagą pasiemiau ,bet truputį stambesnė nei 28 ct, tai ten irgi pusiniai labai matos ,ir tik iš toliau žiūrėt ,tai manau kad geriausias tik 28 linas ,bet kokios spalvos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 27 balandžio 2013 - 16:08