Siandien pakabinom V sake labai prabangiai atrodo. Mano tapytus perkelem I miegama. Sake dabar siuvinukai kabes matomiausioj vietoj Tiesa "nesvankiam diedukui" atradom vieta Dabar masiniuka siuvineju ir vis mastau apie MTSA ar suspeciau su jumis
QUOTE(rituker @ 2013 04 27, 15:07)
Siandien pakabinom V sake labai prabangiai atrodo. Mano tapytus perkelem I miegama. Sake dabar siuvinukai kabes matomiausioj vietoj Tiesa "nesvankiam diedukui" atradom vieta Dabar masiniuka siuvineju ir vis mastau apie MTSA ar suspeciau su jumis
tikrai cia pasistengei su remeliu nuostabiai atrodo visas darbelis
o tai kur ta dieduka pakabinot
Siandien pakabinom
Pasakiškai atrodo darbelis tikrai prabangiai atrodo su tokiu rėmeliu Na ir kur gi ta dieduką pakabinote?
Remelio kaina tikrai nebuvo didele, o vaizdas laaabai gras Dieduka pasikabinom tarp wc ir vonios patalpu. Vonia mano relax'as, o wc Vyro
Rituker labai gražu,prabangu Ir aš bežiūrėdama į tokius darbus pradedu apie Nimue svajot
QUOTE(rituker @ 2013 04 27, 15:30)
Remelio kaina tikrai nebuvo didele, o vaizdas laaabai gras Dieduka pasikabinom tarp wc ir vonios patalpu. Vonia mano relax'as, o wc Vyro
vietele o dabar uzsuk i musu kavinuke
Tuoj MTSA fronte vaidensis
QUOTE(Ingius272 @ 2013 04 27, 14:45)
Labutis merginos,kadangi į bendrą procesų sarašiuką dar nebuvau įsirašiusi tai rodausi ka vakar pasiuvinėjau Siuvinėtas ant enenweave Luganos 25 count,dviem spalvomis,tiksliau dariau eksperimenta ir štai kas gavos,atiduodu Jūsų teismui
Fainas
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 04 27, 15:23)
Buvo:
Šaunuolė
QUOTE(rituker @ 2013 04 27, 16:07)
Siandien pakabinom V sake labai prabangiai atrodo. Mano tapytus perkelem I miegama. Sake dabar siuvinukai kabes matomiausioj vietoj Tiesa
Super atrodo
QUOTE(Katusik @ 2013 04 25, 13:45)
ar dar prisimenat mano šokėjas?
Šauniai išpildytas darbelis
QUOTE(Ingius272 @ 2013 04 27, 13:45)
Labutis
Mielas katinėlis
QUOTE(elzeda @ 2013 04 27, 15:55)
Šaunuolė
Ačiū kita kartelį kai pasirodysiu tikiuosi būsiu įpusėjusi
Ingius272 mtsa katinukas labai gražus ,ir matau kad per 1x1 siuliuką siuvinėjai tik ewas netinka ,pas tave pusiniai turi būti smulkesni ,jjie turi susilieti ,nes kai siuvinėjau mtsa švytūrį ,pamačiau kaip turi būti ,pusinių ir kryžiukų praktiškai nesimato ,vaizdas gavos toks siluetinis ,o pusiniai padarė kryžiukų išretėjimą.o bendro proceso siuvinėjime ,siuvinėjau motyvą ,kur net nežinau kokią ten medžiagą pasiemiau ,bet truputį stambesnė nei 28 ct, tai ten irgi pusiniai labai matos ,ir tik iš toliau žiūrėt ,tai manau kad geriausias tik 28 linas ,bet kokios spalvos