Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai

QUOTE(Fifux'e @ 2013 08 18, 15:23)

mastau ir nesumastau,kazkoks siaubas g.gif

kadangi Emile yra labai "mamiska" ir ji labai rupinasi savo lelytemis, paprasiau kriksto tevu, kad nupirktu lelytei lova. O pati mastau pirkti kokia grazesne lele-kudiki. Ko paprasyti kitu - nezinau...
Atsakyti
QUOTE(Vasarėlė. @ 2013 08 16, 19:26)
ne tik galvojam, bet jau ir turim  biggrin.gif

Ir kaip jai tas balansinis dviratukas? vazineja, patinka?

QUOTE(Vikte;) @ 2013 08 17, 14:46)
Turim remonto laukiantį kambariuką,tai nusprendėm jį ir panaudot vaikų siautimui.Vieną sieną nudažėm baltai,per gimtadienį leisim vaikam ant jos piešti,manau bus smagi atrakcija,paklosiu kiliminę dangą,prinešiu žaislų ir galės dūkt,nereiks bijot,kad ką sudaužis ar sugadins  biggrin.gif  O čia kelios foto kaip vaikas ruošiasi savo gimtadieniui  4u.gif

Kazkur maciau gimtadienio foto, kurio tema: balta, visi vaikai buvo baltai, maistas baltas, kambarys baltas ir buvo kruva piesimo priemoniu su kuriomis vaikai galejo paisyti viska ka norejo, sienas, rubus ir pan. ispudingos foto gavosi, kai visi apsimaliavojo smile.gif

QUOTE(Fifux'e @ 2013 08 18, 15:23)

mano dicke pvz tai per kelis metus ejimo i darzely sirgo kelis kartus tik g.gif dazniausiai budavo kartas i metus tik thumbup.gif
priesmokyklineje klaseje irgi sirgo tik kartuka,ir tai toks tas sirgimas buvo,uzkimusi buvo,tai 3 dienas neleidau kol praejo biggrin.gif
tikiuosi ir maze bus sveikuole g.gif  hihihi.gif

O tai ar ne tavo dicke cia mazdaug pries metus gulejo ligonineje su itarimais astmos, labai blogu krauju ir visokius tyrimus dare ir ligu nerado.
Papildyta:
QUOTE(*Emilina* @ 2013 08 21, 08:31)
kadangi Emile yra labai "mamiska" ir ji labai rupinasi savo lelytemis, paprasiau kriksto tevu, kad nupirktu lelytei lova. O pati mastau pirkti kokia grazesne lele-kudiki. Ko paprasyti kitu - nezinau...

Gretai irgi dabar mamsikumo etapas, migdo visus meskiukus, maitina, myluoja, vezimuku vezioja, buciuoja ir t.t. auginant sunu visai tai visai nepazystama buvo.
Atsakyti
ne tik galvojam, bet jau ir turim  biggrin.gif

man labai patiko žaidimas peek a boo bunny iš smart games - žaidimas

nerealiai patiko!!!!! ir loginį ir erdvinį mąstymą lavina. bet ne kiekvienam vaikui gali toks žaislas "prilipti", nes ir yra suaugusių, kurie nesigaudo erdvėje (ypač moterų).

neturėjau jokių dovanų idėjų, nes atrodė visko turi, ko reikia. apie šitą rimtai pagalvosiu smile.gif

QUOTE(Vikte;) @ 2013 08 17, 14:46)
Sveikos  4u.gif

Tikrai kaip greitai lekia laikas,Smiltės gimtadienis už geros savaitės,tai mes jau pradėjom ruoštis.Kadangi pernai darėm gamtoj,bet nenusisekė su oru,tai šiemet darysim namuose,su žymiai mažesniu kiekiu svečių.Turim remonto laukiantį kambariuką,tai nusprendėm jį ir panaudot vaikų siautimui.Vieną sieną nudažėm baltai,per gimtadienį leisim vaikam ant jos piešti,manau bus smagi atrakcija,paklosiu kiliminę dangą,prinešiu žaislų ir galės dūkt,nereiks bijot,kad ką sudaužis ar sugadins  biggrin.gif  O čia kelios foto kaip vaikas ruošiasi savo gimtadieniui  4u.gif

fainiai sugalvojot. thumbup.gif
Papildyta:

man labai patiko žaidimas peek a boo bunny iš smart games - ]

bet jį reiktų siųstis? čia nėra pirkti?
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(motinyste_veza @ 2013 08 22, 09:56)
nerealiai patiko!!!!! ir loginį ir erdvinį mąstymą lavina. bet ne kiekvienam vaikui gali toks žaislas "prilipti", nes ir yra suaugusių, kurie nesigaudo erdvėje (ypač moterų).

neturėjau jokių  dovanų idėjų, nes atrodė visko turi, ko reikia. apie šitą rimtai pagalvosiu smile.gif

bet jį reiktų siųstis? čia nėra pirkti?

yra yra smile.gif lt juos pardavinėja "Galvosūkių pasaulis". Jų psl. FB - nuoroda

PC AKROPOLIS | Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai
PC MANDARINAS | Vilnius
PC BABILONAS I | Panevėžys
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vasarėlė. @ 2013 08 22, 10:14)
Sveikos  smile.gif
yra yra  smile.gif  lt juos pardavinėja "Galvosūkių pasaulis". Jų psl. FB  -

ačiū, už idėją. spėju, kad 95% pasinaudosiu smile.gif
Atsakyti
O del dviratuko kanors atsakysi?

QUOTE(Vasarėlė. @ 2013 08 22, 10:14)
Sveikos  smile.gif
yra yra  smile.gif  lt juos pardavinėja "Galvosūkių pasaulis". Jų psl. FB  - nuoroda

PC AKROPOLIS | Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai
PC MANDARINAS | Vilnius
PC BABILONAS I | Panevėžys
user posted image

Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 08 21, 07:31)

maniske turi net 5 leles jau doh.gif lotuliukas.gif visos snekancios,valgancios,sysiojancios lotuliukas.gif ti gana tikrai. o va del lovytes gal ir nebloga ideja.nes joms neturi lovytes. vezimus net du turi g.gif
Atsakyti
QUOTE(motinyste_veza @ 2013 08 22, 10:33)
ačiū, už idėją. spėju, kad 95% pasinaudosiu smile.gif

mirksiukas.gif tikiuosi patiks vaikučiams smile.gif ...ir šiaip Smart games firma nereali, savo vyresnėliui esu pora jų žaidimų nupirkusi, kai gavo, tai visą mėnesį daugiau nieko nežaidė, labai patiko, tai tikiuosi, kad ir mažajam taip pat patiks ax.gif

smile.gif+2013 08 22, 10:49-->
QUOTE(Rugsejinuke smile.gif @ 2013 08 22, 10:49)
O del dviratuko kanors atsakysi?

aha, man irgi įdomu, kaip sekasi vaikučiams važinėtis su balansiniais dviratukais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasarėlė. @ 2013 08 22, 18:50)
aha, man irgi įdomu, kaip sekasi vaikučiams važinėtis su balansiniais dviratukais  rolleyes.gif

žiūriu nesusikalbat lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Indrulka* @ 2013 08 22, 20:21)
žiūriu nesusikalbat lotuliukas.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif tik dabar supratau, kad čia kažkas ni to lotuliukas.gif

vienu žodžiu, aš Rugsėjinukei atsakinėjau į tą posto dalį kur apie dovanas klausė, matyt reikėjo paryškit tą sakinį, o apie dviratuką, maniau, kad ji Motinystės veža klausia, nes kiek pamenu ji pirko saviškei smile.gif už tai aš irgi prisidėjau prie to klausimo, nes man irgi įdomu, kaip vaikučiams sekasi su jais balansuoti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Vasarėlė. @ 2013 08 22, 21:28)
lotuliukas.gif  tik dabar supratau, kad čia kažkas ni to  lotuliukas.gif

vienu žodžiu, aš Rugsėjinukei atsakinėjau į tą posto dalį kur apie dovanas klausė, matyt reikėjo paryškit tą sakinį, o apie dviratuką, maniau, kad ji Motinystės veža klausia, nes kiek pamenu ji pirko saviškei  smile.gif  už tai aš irgi prisidėjau prie to klausimo, nes man irgi įdomu, kaip vaikučiams sekasi su jais balansuoti  biggrin.gif

O as supratau, kad Jus ji turit wink.gif
Gal dar musiskiams jis per didelis, nes raso, kad tik nuo 2 metu tinkamas. bet kiek zinau vyresni vaikai 3 metu tai puikiai su jais vazineja ir labai megsta, greit ismoksta su juo vazineti, geru atsiliepimu girdejusi. Tad galvoju gal bent jau pavasari tikrai turetu tikti jai si dovana.
Atsakyti
QUOTE(Vasarėlė. @ 2013 08 22, 19:50)

aha, man irgi įdomu, kaip sekasi vaikučiams važinėtis su balansiniais dviratukais  rolleyes.gif

aš saviškei nupirkau tooookį lengvą 3kg (nes pati ji smulkutė) ir mažą (Vaikutyje paprašiau tiesiog mažiausio), bet vis vien nuleidus sėdynę pilna pėdute nesiekia grindų. jei viena kojytė remiasi, tai kita kojytė -pirtštų galiukais. tai pavažiuot pavažiuoja, bet labai nepatogu. šiaip ji nėra iš mažųjų pagal ūgį, bet reikia dar kokius 2cm ūgteltėti, kad galėtų normaliai mokintis.

Atsakyti