Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai

QUOTE(Vasarėlė. @ 2013 08 13, 23:14)
Sveikos smile.gif
maniškis irgi į daržiuką eis nuo rudens, vajei nebedaug liko, aš tam dar nepasiruošusi morališkai  rolleyes.gif

Fifuxe, o kuo reikėjo pasirūpinti, kad vaikas darželyje turėtų? Ar be drabužių nieko ten daugiau nereikia?

Maniskis jau nuo pirmadienio prades eiti i darzeli, baime man kazkokia, bijau kad bs asaru, ligu iskart. KAzi kaip seksis, menesio gale jau i darba doh.gif pagalvojus vidurius suka biggrin.gif galetu ir svoris tuo pacius nuo streso truputi pamazet biggrin.gif
As ir net nezinau ko tam vaikiukui reikes i darzeli.
Atsakyti
QUOTE(Vasarėlė. @ 2013 08 13, 23:14)

o kuo reikėjo pasirūpinti, kad vaikas darželyje turėtų? Ar be drabužių nieko ten daugiau nereikia?

Kiekvienam darzelyje sava tvarka, pas maneo sunu, tai reikejo, tik batuku, vaikscioti grupeje ir rubu perrengimui. Kitur reikia pizamos, patalynes, apsiaustu nuo lietaus, ivairiu piesimo reikmenu nupirkti, sporto aprangos ir t.t. Esu maciusi sarasus ne mazesnius nei i pirma klase.
Zodziu reikia su aukletoja sneketi ir ji viska nurodys.
Atsakyti
QUOTE(*Indrulka* @ 2013 08 12, 10:20)
Na atsisakyt darželio ir per naujo stot į eilę nenorim, tai bet kokiu atveju už jį mokėsim, o kiek vesim - matysim. Tarkim aš ir mano vyras visai nesirgom daržely, tikimės geriausio naivuoliai biggrin.gif Bet šiaip aišku matysim  pgl situaciją kaip čia mums seksis. Aišku, per visas ligų bangas tikrai neisim, bet šiaip jai reikia veiklos, žmonių, vaikų, ji nenustygstanti vietoje, tai man laaaabai sunku būtų visą laiką būti su dviem doh.gif

tikrai jokiu būdu neatsisakykite darželio, nes nepapuolus į darželį pirmais metais, paskui šansų patekti faktiškai nebėra schmoll.gif

smile.gif+2013 08 14, 14:06-->
QUOTE(Rugsejinuke smile.gif @ 2013 08 14, 14:06)
Kiekvienam darzelyje sava tvarka, pas maneo sunu, tai reikejo, tik batuku, vaikscioti grupeje ir rubu perrengimui. Kitur reikia pizamos, patalynes, apsiaustu nuo lietaus, ivairiu piesimo reikmenu nupirkti, sporto aprangos ir t.t. Esu maciusi sarasus ne mazesnius nei i pirma klase.
Zodziu reikia su aukletoja sneketi ir ji viska nurodys.

doh.gif

na tai vadinasi lauksim rugsėjo, žiūrėsim, kokie reikalavimai bus darželyje ax.gif
Atsakyti
Buvau siandien darbe.. pasiziuret ar manes laukia ten smile.gif
Isejau is ten su nekokiom nuotaikom.. Bet gal nebus labai blogai kaip galvoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilutel @ 2013 08 15, 00:15)
Buvau siandien darbe.. pasiziuret ar manes laukia ten smile.gif
Isejau is ten su nekokiom nuotaikom.. Bet gal nebus labai blogai kaip galvoju  ax.gif

O kodel su nekokiom nuotaikom? nelabai kas laukia?
Atsakyti
Sveikos,

gal kas jau masto apie dovanas savo busimiems dvimetinukams?
Kokiu ideju turit ka pirksit, dovanosit?
Man mintyse kirba mintis: balansinis dviratukas, bet dar neapsisprendziau.
http://www.weeride.l...irstBike-STREET
Atsakyti
smile.gif+2013 08 16, 08:54-->
QUOTE(Rugsejinuke smile.gif @ 2013 08 16, 08:54)
O kodel su nekokiom nuotaikom? nelabai kas laukia?

Na nezinau laukia ar ne, bet ir ne durni, zino kad taip paprastai neina atleist.. Nenoriu plestis, bet pasilieka zmogu kuris buvo priimtas vietoj manes, ir man ala nekeiciant pareigu kita panasu darba dirbt reiks.
Atsakyti
smile.gif+2013 08 16, 09:58-->
QUOTE(Rugsejinuke smile.gif @ 2013 08 16, 09:58)
Kokiu ideju turit ka pirksit, dovanosit?
Man mintyse kirba mintis: balansinis dviratukas, bet dar neapsisprendziau.
http://www.weeride.l...irstBike-STREET

ne tik galvojam, bet jau ir turim biggrin.gif

man labai patiko žaidimas peek a boo bunny iš smart games - žaidimas

user posted image

ten yra daug kortelių su užduotėlėmis, reikia detales sudėlioti taip, kaip parodyta paveiksliuke smile.gif

user posted image

viedeo, kaip žaisti - bunny peek a boo

Atsakyti
Nesijaucia ir nesitiki, kad jau antraji gimtadieni sves vaikiukai...seniai cia lengvo gimdymo linkejom viena kitai... smile.gif kazkaip nusiteikus ramiai pamineti Emiles gimtadieni, seimos rate, be jokiu dideliu tortu ar baliu. Ir tik dabar susimasciau, kad reikia dovanos ieskoti... doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Tikrai kaip greitai lekia laikas,Smiltės gimtadienis už geros savaitės,tai mes jau pradėjom ruoštis.Kadangi pernai darėm gamtoj,bet nenusisekė su oru,tai šiemet darysim namuose,su žymiai mažesniu kiekiu svečių.Turim remonto laukiantį kambariuką,tai nusprendėm jį ir panaudot vaikų siautimui.Vieną sieną nudažėm baltai,per gimtadienį leisim vaikam ant jos piešti,manau bus smagi atrakcija,paklosiu kiliminę dangą,prinešiu žaislų ir galės dūkt,nereiks bijot,kad ką sudaužis ar sugadins biggrin.gif O čia kelios foto kaip vaikas ruošiasi savo gimtadieniui 4u.gif

user posted image

user posted image

O tokios kaip išskirtinės dovanos net negalvojau,nes juk ir taip,kai ko reikia tai ir perki,va kaip tik kitą savaitę atkeliaus pagamintas medinis staliukas su kėdutėm,tai bus tokia lyg ir dovana ax.gif
Atsakyti
Mes irgi dovanų kėdutes su staliuku pirksim
Atsakyti
sveikutes,
nes kada uzbegti cia,isvis kartais kompo net neisijungiu. arba gryztu velai is darbo ir begu kitus darbus dirbti,arba jei gryztu anskti,tai noris kazka kito nuveikti nei kompa jungti g.gif zodziu biggrin.gif
siandien susimasciau laaabai rimtai kad rugsejis jau cia blink.gif dar savaitele ir maze vel iseis i darzely doh.gif vasara bus pasibaigus unsure.gif o ka as per ja nuveikiau g.gif ogi nieko doh.gif
ai,nu bet tokia dirbanciuju dalia turbut lotuliukas.gif

smile.gif+2013 08 12, 11:06-->
QUOTE(Rugsejinuke smile.gif @ 2013 08 12, 11:06)
Na taip, gal bus vienas tu retu atveju kai isejes i darzeli vaikas neserga. mirksiukas.gif

mano dicke pvz tai per kelis metus ejimo i darzely sirgo kelis kartus tik g.gif dazniausiai budavo kartas i metus tik thumbup.gif
priesmokyklineje klaseje irgi sirgo tik kartuka,ir tai toks tas sirgimas buvo,uzkimusi buvo,tai 3 dienas neleidau kol praejo biggrin.gif
tikiuosi ir maze bus sveikuole g.gif hihihi.gif

QUOTE(Vasarėlė. @ 2013 08 13, 22:14)

Fifuxe, o kuo reikėjo pasirūpinti, kad vaikas darželyje turėtų? Ar be drabužių nieko ten daugiau nereikia?

kiekveinas darzelis reikalauja savo,kaip ir minejo rugsejinuke mirksiukas.gif
mums pvz reikejo basuciu grupeje,rubeliu spinteleje persirengimui jei kas nutiktu,tol popieriaus, arba dregnu serveteliu,nosinuku. daugiau nieko.

smile.gif+2013 08 16, 08:58-->
QUOTE(Rugsejinuke smile.gif @ 2013 08 16, 08:58)

mastau ir nesumastau,kazkoks siaubas g.gif
Atsakyti