Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai

smagu kas atostogaujat thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Idomu pasidare, kas planuoja eiti i darbuka nuo rugsejo?O kas dar 3 metus pasidziaugs vaikuciu ir namais?
Iseinancios i darba kur paliksit vaikucius?Su akle, i darzeli, ar mociutes pades ziureti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(L'inoma @ 2013 08 02, 12:57)
Sveikos,
Idomu pasidare, kas planuoja eiti i darbuka nuo rugsejo?O kas dar 3 metus pasidziaugs vaikuciu ir namais?
Iseinancios i darba kur paliksit vaikucius?Su akle, i darzeli, ar mociutes pades ziureti?  bigsmile.gif

aha,idomu drinks_cheers.gif
mes akip zinot einam i darziuka jau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, aš būsiu namuose, bet Mėta bandys keliauti darželin wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Indrulka* @ 2013 08 03, 08:21)

kaip savijauta? nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Indrulka* @ 2013 08 03, 09:21)

O kokios naujienos smile.gif wub.gif
Sveikinimai.
Turbut neplanuotas vaikiukas buvo? nes pamenu buvai viena is tu mamu, kurios pasisake, kad tarp vaiku turi buti nemazas amziaus skirtumas, nes nori megautis vaiko auginimo, o ne vargti.

Ziuriu panasaus amziaus skirtumas bus kaip ir tarp mano vaiku mirksiukas.gif

Sekmingo nestuke.gif

Del fifuxe klausimo, tai mazoji bus namie su aukle, o as ir toliau i darbuka zygiuoja. Zodziu nuo rudens pas mus jokiu naujoviu.
Atsakyti
smile.gif+2013 08 09, 14:02-->
QUOTE(Rugsejinuke smile.gif @ 2013 08 09, 14:02)
O kokios naujienos  smile.gif  wub.gif
Sveikinimai.
Turbut neplanuotas vaikiukas buvo? nes pamenu buvai viena is tu  mamu, kurios pasisake, kad tarp vaiku turi buti nemazas amziaus skirtumas, nes nori megautis vaiko auginimo, o ne vargti.

Ziuriu panasaus amziaus skirtumas bus kaip ir tarp mano vaiku mirksiukas.gif

Sekmingo  nestuke.gif

4u.gif
Planuotas planuotas smile.gif Nžn ar draugės besilaukiančios šalia užkrėtė, ar vyras prikalbino, bet faktas yra - turėsim brolį wub.gif biggrin.gif Namie vietos užtektinai, turim kiemą, gal ir tai dar paskatino wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Fifux'e @ 2013 08 03, 09:54)
kaip savijauta? nestuke.gif  4u.gif

kartais geriau, kartais blogiau, bet šiaip normaliai, negaliu skųstis wink.gif Va dabar su M abi apsirgom, sloguojam, čiaudom, kostim... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Indrulka* @ 2013 08 11, 16:22)
4u.gif
Planuotas planuotas smile.gif Nžn ar draugės besilaukiančios šalia užkrėtė, ar vyras prikalbino, bet faktas yra - turėsim brolį wub.gif  biggrin.gif  Namie vietos užtektinai, turim kiemą, gal ir tai dar paskatino wink.gif
Papildyta:

kartais geriau, kartais blogiau, bet šiaip normaliai, negaliu skųstis wink.gif Va dabar su M abi apsirgom, sloguojam, čiaudom, kostim... doh.gif

O kaip faina, bus porele smile.gif
smile.gif cia gal pas moteris tokiu metu del hormonu pakyla motinystes poreikis. Nes as pamenu irgi kai gime sunus pradzioje sakiau, kad maziausiai tris metus tikrai apie jokius vaikus nebus minciu. O suejus metams man toks noras susilaukti dar vieno vaikelio wub.gif pavydejau visoms kurios tuo metu laukesi, vien tik apie tai sukosi mintys ir nebuvo jokiu minciu, kad reiktu palaukti, nors vyras sake, kad dar gal pora metu reiktu palaukti, dabar juk pasalpas mazina, namas dar nebaigtas, mokslai nebaigti. O dabar manau ir pats pripazysta, kad laukimas nieko gero nebutu daves, pasalpu sistema tik blogyn eina, nama ir mokslus uzbaigem ir su gimusia dukryte mirksiukas.gif Tad kai pagalvoju neveltui tas nenumaldomas noras buvo uzejes susilaukti dar vieno mazuliuko smile.gif
As tai tavo vietoje turbut nevesciau Metos i darzeli, nes su darzeliu prasides virusai, ligos i namus, o tau dabar nestuke.gif ir gimus maziukui to maziausiai reikia. Geriau jau pagalvotum apie zmogu, kuris porai valandu ateitu pagelbeti ir dar siuos metus ja namuose palaikytum. Is savo patirties sneku...kad gali buti dar sunkiau...

Atsakyti
smile.gif+2013 08 12, 09:00-->
QUOTE(Rugsejinuke smile.gif @ 2013 08 12, 09:00)
As tai tavo vietoje turbut nevesciau Metos i darzeli, nes su darzeliu prasides virusai, ligos i namus, o tau dabar nestuke.gif  ir gimus maziukui to maziausiai reikia. Geriau jau pagalvotum apie zmogu, kuris porai valandu ateitu pagelbeti ir dar siuos metus ja namuose palaikytum. Is savo patirties sneku...kad gali buti dar sunkiau...

Na atsisakyt darželio ir per naujo stot į eilę nenorim, tai bet kokiu atveju už jį mokėsim, o kiek vesim - matysim. Tarkim aš ir mano vyras visai nesirgom daržely, tikimės geriausio naivuoliai biggrin.gif Bet šiaip aišku matysim pgl situaciją kaip čia mums seksis. Aišku, per visas ligų bangas tikrai neisim, bet šiaip jai reikia veiklos, žmonių, vaikų, ji nenustygstanti vietoje, tai man laaaabai sunku būtų visą laiką būti su dviem doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Indrulka* @ 2013 08 12, 10:20)
Na atsisakyt darželio ir per naujo stot į eilę nenorim, tai bet kokiu atveju už jį mokėsim, o kiek vesim - matysim. Tarkim aš ir mano vyras visai nesirgom daržely, tikimės geriausio naivuoliai biggrin.gif Bet šiaip aišku matysim  pgl situaciją kaip čia mums seksis. Aišku, per visas ligų bangas tikrai neisim, bet šiaip jai reikia veiklos, žmonių, vaikų, ji nenustygstanti vietoje, tai man laaaabai sunku būtų visą laiką būti su dviem doh.gif

Na taip, gal bus vienas tu retu atveju kai isejes i darzeli vaikas neserga. mirksiukas.gif
Toli darzelis nuo namu?
Atsakyti
smile.gif+2013 08 12, 11:06-->
QUOTE(Rugsejinuke smile.gif @ 2013 08 12, 11:06)
Na taip, gal bus vienas tu retu atveju kai isejes i darzeli vaikas neserga. mirksiukas.gif
Toli darzelis nuo namu?

na pėstute nenueisi, bet į miestą pakeliui - netoli sakyčiau, gal 3km.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Indrulka*: 12 rugpjūčio 2013 - 11:07
Sveikos smile.gif

QUOTE(Fifux'e @ 2013 08 02, 21:06)
mes akip zinot einam i darziuka jau 4u.gif

maniškis irgi į daržiuką eis nuo rudens, vajei nebedaug liko, aš tam dar nepasiruošusi morališkai rolleyes.gif

Fifuxe, o kuo reikėjo pasirūpinti, kad vaikas darželyje turėtų? Ar be drabužių nieko ten daugiau nereikia?
Atsakyti