Na,as tai mastau visaip bandyti iki triju namie laikyti. Naminis maistas, imunitetas dar pastipretu vaikui augant. Bet matysiu, kaip seksis su uosviene, jei sutiktu reikalui esant priziuret mazaji (jeigu dirbti eiciau). Sunku apsispresti todel, kad vaikui gerai butu namie su mama, o mamai jau stogas vaziuoja po 5 metu namie
Va, kai bunu uzsikasus ir nervuota, sakau sau, abu vaikus tik darzan ir ramu. Bet paskui ima sirdi spaust, mazas, gaila dar, namie is paskos lakstau, karalius, kaip sakant, o ten kas su juo cackinsis.
Man tik idomu, kaip juos sumigdo visus ?
Darzelinius tai suprantu, dideli, samoningi jau, o sitie gi buna 1,5 -2 metu, juk su vienu vaiku privargsti, kol uzmigdai, o kaip 10-15 sumigdyt?
Papildyta:
QUOTE(ssiiggii @ 2013 05 06, 14:17)
Na maniskis iki 3 metu bus namie. Bet mano situacija tokia, kad galiu sau tai leisti ir per daug nesukti del to galvos
Galvoju, kad jei jau laaaabai sunku bus su dviem tvarkytis, kai susirasiu valandine aukle, kuri kartais ateitu ir padetu. Na bet tikiuosi, kad sugebesiu suktis kaip nors ir viena
Tavoji situacija, kaip man su dukra buvo. Kadangi namie buvau su mazium, tai ir ja pasilaikiau, tiesa, i mokyklele ejo pasibendravimui. Bet ka darysi su antru? Ar auginsi ji iki 3 metu namie?