visai gera ideja
QUOTE(inetukea @ 2013 04 28, 13:23)
pagaliau nauji namuciai
zinot, o as pagalvojau cia kazkada...ar nesmagu butu padaryti meeta rugsejinuku? ar butu norinciu kazin?kaip smagu tada buvo kai ant zolytes sodyboj buvom susibegusios su vaikuciais..orai atsyla galetume pasiplanuoti kazka
zinot, o as pagalvojau cia kazkada...ar nesmagu butu padaryti meeta rugsejinuku? ar butu norinciu kazin?kaip smagu tada buvo kai ant zolytes sodyboj buvom susibegusios su vaikuciais..orai atsyla galetume pasiplanuoti kazka
Aha, tokia gera mintis, kad net nespeju puslapiu verst
o is tikro tai labai uz tik gal kurnors be vandens telkiniu, kad butu
QUOTE(zirzalyne @ 2013 04 28, 20:49)
Aha, tokia gera mintis, kad net nespeju puslapiu verst
jo jo,nes paskui dabot reiks tik mazius
Labukas
Norėjau rašyti, kas čia per ligos visiems prasidėjo, bet, šiąnakt ir mano ponia pradėjo snargliuoti. Aišku, vakarykštis išlėkimas basomis į lauką padarė savo. Keistai vis dar miega
Dėl meeto, tai jei kur netoliese būtų, tai prisijungčiau. Jau ir mašinos nereiktų skolintis
Norėjau rašyti, kas čia per ligos visiems prasidėjo, bet, šiąnakt ir mano ponia pradėjo snargliuoti. Aišku, vakarykštis išlėkimas basomis į lauką padarė savo. Keistai vis dar miega
Dėl meeto, tai jei kur netoliese būtų, tai prisijungčiau. Jau ir mašinos nereiktų skolintis
As uz meeta, jei tik "force majoure" nenutiks
na atrodo norinciu yra, valioo ..o kam patikim organizuoti?
QUOTE(inetukea @ 2013 04 29, 18:52)
na atrodo norinciu yra, valioo ..o kam patikim organizuoti?
kas pasiule,tas organizuoja
as mielai, tik man su atstumu sunkoka butu kazka suplanuoti visgi reiktu vieta kurioje butu susitikimas(aisku kai nuspresim kur) ivertinti apziureti..manau vistiek daugumai labiau kazkur aplink vln tiks labiau, o man iki vln i viena puse vien 100 km virs tad...
QUOTE(inetukea @ 2013 04 29, 20:40)
as mielai, tik man su atstumu sunkoka butu kazka suplanuoti visgi reiktu vieta kurioje butu susitikimas(aisku kai nuspresim kur) ivertinti apziureti..manau vistiek daugumai labiau kazkur aplink vln tiks labiau, o man iki vln i viena puse vien 100 km virs tad...
na reik vel fb gal uzklausti kur darom.apie atstuma as patylesiu,nes man bet kokiu atveju be poros simtu km i viena gala neiseis apsisukti
Sveikos, buvo uzpuole bedos ir rupesciai, bei kalnai darbu, tad neprisijungiau kuris laikas pas jus, o cia jau nauji namuciai
Dekui statybininkei
Organizuojates meet'a saunuoles, gaila as Kaune, tad Jums gero pasibuvimo
Darbe permainos, tad nuo kitos savaites turesiu daugiau laisvo laiko
Ligoniukams sveikti
Labanaktis
Dekui statybininkei
Organizuojates meet'a saunuoles, gaila as Kaune, tad Jums gero pasibuvimo
Darbe permainos, tad nuo kitos savaites turesiu daugiau laisvo laiko
Ligoniukams sveikti
Labanaktis
Sveikos
aš irgi už meetą