Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai

visai gera ideja drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2013 04 28, 13:23)
pagaliau nauji namuciai clap.gif  4u.gif
zinot, o as pagalvojau cia kazkada...ar nesmagu butu padaryti meeta rugsejinuku? rolleyes.gif ar butu norinciu kazin?kaip smagu tada buvo kai ant zolytes sodyboj buvom susibegusios su vaikuciais..orai atsyla galetume pasiplanuoti kazka smile.gif

Aha, tokia gera mintis, kad net nespeju puslapiu verst lotuliukas.gif

o is tikro tai labai uz thumbup.gif tik gal kurnors be vandens telkiniu, kad butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzalyne @ 2013 04 28, 20:49)
Aha, tokia gera mintis, kad net nespeju puslapiu verst  lotuliukas.gif

o is tikro tai labai uz thumbup.gif  tik gal kurnors be vandens telkiniu, kad butu ax.gif

jo jo,nes paskui dabot reiks tik mazius doh.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif
Norėjau rašyti, kas čia per ligos visiems prasidėjo, bet, šiąnakt ir mano ponia pradėjo snargliuoti. Aišku, vakarykštis išlėkimas basomis į lauką padarė savo. Keistai vis dar miega g.gif

Dėl meeto, tai jei kur netoliese būtų, tai prisijungčiau. Jau ir mašinos nereiktų skolintis lotuliukas.gif
Atsakyti
As uz meeta, jei tik "force majoure" nenutiks 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas,
as irgi noreciau myto:)
Atsakyti
na atrodo norinciu yra, valioo thumbup.gif ..o kam patikim organizuoti? ax.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2013 04 29, 18:52)
na atrodo norinciu yra, valioo thumbup.gif ..o kam patikim organizuoti? ax.gif  blush2.gif  biggrin.gif

kas pasiule,tas organizuoja tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as mielai, tik man su atstumu sunkoka butu kazka suplanuoti g.gif visgi reiktu vieta kurioje butu susitikimas(aisku kai nuspresim kur) ivertinti apziureti..manau vistiek daugumai labiau kazkur aplink vln tiks labiau, o man iki vln i viena puse vien 100 km virs tad... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2013 04 29, 20:40)
as mielai, tik man su atstumu sunkoka butu kazka suplanuoti g.gif visgi reiktu vieta kurioje butu susitikimas(aisku kai nuspresim kur) ivertinti apziureti..manau vistiek daugumai labiau kazkur aplink vln tiks labiau, o man iki vln i viena puse vien 100 km virs tad... rolleyes.gif

na reik vel fb gal uzklausti kur darom.apie atstuma as patylesiu,nes man bet kokiu atveju be poros simtu km i viena gala neiseis apsisukti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, buvo uzpuole bedos ir rupesciai, bei kalnai darbu, tad neprisijungiau kuris laikas pas jus, o cia jau nauji namuciai bigsmile.gif

Dekui statybininkei 4u.gif

Organizuojates meet'a saunuoles, gaila as Kaune, tad Jums gero pasibuvimo thumbup.gif

Darbe permainos, tad nuo kitos savaites turesiu daugiau laisvo laiko thumbup.gif

Ligoniukams sveikti 4u.gif

Labanaktis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

aš irgi už meetą gathering.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti