Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai

QUOTE(motinyste_veza @ 2013 09 02, 10:59)
reiktų pamatuoti......
tu tikriausiai nesi FB?
nors jau ten senokai kalbėjom apie pasiekimus, bet daugmaž žinoma, kas jau kalba viską ir aiškiai, kas mažiau kalba, kas daro ant puodo (o jau labai daug tokių). kaip sakant savi tie rugsėjinukai  wub.gif kas ramesnis, kas kaprizingesnis...

pas mus didesnis pokytis, kad jau lygiai savaitėlė kaip nebemaitinu MP. vakar Milutė prieš užmigdama sako: liabai nioju pienelio, pasiigau pienelio... tai taip širdį suspaudė  verysad.gif bet dėl nėštumo turėjom, jau taip padaryti, deja...

O, sveikinimai nuosirdziausi, greit busit didele seima wink.gif
Atsakyti
Kadangi FCB jusu temoje nedalyvauju, tai bezinau jokiu naujienu, tai gal cia kas pasipasakokite kaip rugsejinukams sekasi keliauti i darzeli, kaip pirmosios savaites ar noriai eina, ar dar neserga? Kaip mamytes jau po truputi grizta i darba? ar dar namuose leidziat laika?

Mes tai galim pasigirti, kad buvom pirma karta su Greta kine, ziurejom Smurfus 2, bet kolkas dar nesusikaupia ji, nes beveik visa filma nenusedejo vietoje, vis kazka dare, tai zmones priesais kalbino, tai tarp kedziu vaiksciojo, tai su telefonu zaide doh.gif ... zodziu filmams dar ne laikas. Taip pat pirma karta buvom kirpykloje, ten dama labai graziai issedejo ir matesi, kad patiko jai kirptis ir grazintis smile.gif tikra mergaite auga. wub.gif
Taip pat ir pirma karta pamate jura, per atostogas aplankem LT pajuri, daug keliavom, daug visko pamatem.
O siaip gyvenam gerai, mergina leidzia laika su aukle, dziaugiames atsidariusiu bernardinu sodu, kadangi jis mums netoli nuo namu tai beveik visas dienas ten ir leidzia dabar. Ant puodo dar nedaro, kasdiena vis daugiau kalba, labai smalsi ir kasdiena vis idomesne tampa.
Atsakyti
smile.gif+2013 09 13, 07:04-->
QUOTE(Rugsejinuke smile.gif @ 2013 09 13, 07:04)
Kadangi FCB jusu temoje nedalyvauju, tai bezinau jokiu naujienu, tai gal cia kas pasipasakokite kaip rugsejinukams sekasi keliauti i darzeli, kaip pirmosios savaites ar noriai eina, ar dar neserga? Kaip mamytes jau po truputi grizta i darba? ar dar namuose leidziat laika?

o nenori prisijungti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Indrulka* @ 2013 09 13, 09:51)
o nenori prisijungti? g.gif

Tai, kad nezinau nei kas, nei kaip.
Atsakyti
smile.gif+2013 09 13, 10:11-->
QUOTE(Rugsejinuke smile.gif @ 2013 09 13, 10:11)
Tai, kad nezinau nei kas, nei kaip.

tai parasyk savo varda ir pavarde i AZ,o mes jau susirasim tave FB ir pakviesim i grupe smile.gif
Atsakyti
Mėta ir jos tėvelius sveikinam su antruoju gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2013 09 13, 12:13-->
QUOTE(Rugsejinuke smile.gif @ 2013 09 13, 12:13)
Mėta ir jos tėvelius sveikinam su antruoju gimtadieniu  4u.gif

ačiūūūūū 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2013 09 13, 08:04-->
QUOTE(Rugsejinuke smile.gif @ 2013 09 13, 08:04)

Maniskis jau 4 savaites atbuvo darziuke, tfu tfu kolkas gerai sekasi, noriai eina, rytais kai nuvezu bega i grupe, aisku noretu kad uzeiciau kartu, bet aulkletoja nukreipia demesi ir as iseinu. Sake linksmuolis fainuolis smile.gif tfu tfu tfu svveikas kolkas wink.gif as jau dirbu, ppusantros savaites jau atidirbau smile.gif sunku isivaziuot i ritma kad keltis anksti, niekaip neiseina dar anksti ir miegot nueit smile.gif
Tik po darzelio maniskis buna pilnas oziuku, susitvarkyt nebeina, neklauso, to nenori ano smile.gif vis kaip nonrs bando mano nervu sistema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilutel @ 2013 09 15, 00:30)
Maniskis jau 4 savaites atbuvo darziuke, tfu tfu kolkas gerai sekasi, noriai eina, rytais kai nuvezu bega i grupe, aisku noretu kad uzeiciau kartu, bet aulkletoja nukreipia demesi ir as iseinu. Sake linksmuolis fainuolis smile.gif  tfu tfu tfu svveikas kolkas wink.gif as jau dirbu, ppusantros savaites jau atidirbau smile.gif sunku isivaziuot i ritma kad keltis anksti, niekaip neiseina dar anksti ir miegot nueit smile.gif
Tik po darzelio maniskis buna pilnas oziuku, susitvarkyt nebeina, neklauso, to nenori ano smile.gif vis kaip nonrs bando mano nervu sistema smile.gif

Pas mus tas pats budavo po darzelio, nes per daug jam visko smile.gif As jau 2 sav. atidirbau, mano sunelis serga sad.gif Zodziu vis koseja, ryt keliaus jau i darza, nes vel pamirs, jau pradedu mastyt, jog jam kazkokia alergija, nes jau 3 sav varo. Plauciai svarus sake, jau galva skauda nuo mastymo, kas paziures ji sad.gif
Atsakyti
Mano sūnus po darželio irgi visad būna padidintai jautrus ir nervuotas, pradžioje net tokie isterijos priepoliai būdavo tik grįžus, susinervindavo dėl smulkmenos ir prasidėdavo baisulinė isterija, dabar jau rečiau, bet kartais vis dar būna. Aš irgi manau, kad čia dėl to, kad pervargsta jie, daug triukšmo, veiklos.
O mano sūnus paėjo savaitę po atostogų ir susirgo, penktadienį kosuliai prasidėjo, bet nieko keista, kai nuvedėm, tai iš 23 vaikų grupės tik 7 lankė visi buvo iškritę dėl kosulio, tai ir pagalvojau, kad ilgai turbūt ir mes netempsim. doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Smilė atlankė visą praeitą savaitę darželiuką po pusė dienos-be ašarų,be isterijų,be jokių problemų.Kiekviną dieną vis girdavo aukletojos,tai tyliai sau džiagiuosi,kad viskas sklandu ir širdis mano daug ramesnė,kai palieku darželyje ne klykiantį vaiką,o pasiimu irgi laimingą.Penktadienį kaip ir slogytė buvo pradėjusi lysti,tai inhaluojames,stebiu kas vyksta,todėl šiandien neleidau į darželį.Bet rodos viskas gerai,tai rytoj jau leisiu ir tikriausiai mėginsiu palikt miegot pietų poguliuko,tikiuosi viskas ir toliau klostysis gerai ax.gif

Ligoniukams sveikatytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2013 09 16, 12:26)
Sveikos  4u.gif

Smilė atlankė visą praeitą savaitę darželiuką po pusė dienos-be ašarų,be isterijų,be jokių problemų.Kiekviną dieną vis girdavo aukletojos,tai tyliai sau džiagiuosi,kad viskas sklandu ir širdis mano daug ramesnė,kai palieku darželyje ne klykiantį vaiką,o pasiimu irgi laimingą.Penktadienį kaip ir slogytė buvo pradėjusi lysti,tai inhaluojames,stebiu kas vyksta,todėl šiandien neleidau į darželį.Bet rodos viskas gerai,tai rytoj jau leisiu ir tikriausiai mėginsiu palikt miegot pietų poguliuko,tikiuosi viskas ir toliau klostysis gerai  ax.gif

Ligoniukams sveikatytės  4u.gif

Aš saviškį šiandien pirmą dieną palikau pietų miegelio, labai nerimavau kaip bus, bet užmigo greitai ir be ašarų thumbup.gif čia cituoju auklėtojos žinutę mirksiukas.gif Pirmom dienom buvo ašarėlių nemažai, bet šiandien ryte pasiliko ramiai be ašarų smile.gif net pati nustebau, nes galvojau po išeiginių susigraudins. Sakė auklėtojos, kaip radijas visą dieną kalba be perstojo lotuliukas.gif
Atsakyti