Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(JViktorija @ 2013 04 25, 14:14)
Na jooo, "pasidarbavo" kaip reikiant  doh.gif . O kas tas sienas dabar tvarkys???  unsure.gif
Ir stalvirsis turi net kelis brokus, kai pir pakeist turetu arba bent jau labai nemaza nuolaida pritaikyt  unsure.gif
Rankelenes deciau tik horizontaliai  4u.gif

Tai gerai kad vyras dare.
Pagailejom mes baldininkus, stalvirsi palikom, o uz tai pazadejo stikla priklijuoti prie senos. As labai nenoriu tu trikampiu, kur jungia senele ir stalvirsi, galvojau stiklu uzdengsim ir silikonu patepsim.

As bijau, kad sunku atsidarines saldytuvai jei bus horizontalios rankenos. g.gif

Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2013 04 25, 13:00)
Mane labiau domina *Ambre* ikeltos virtuves virsutiniu spinteliu praktiskumas  g.gif . Pas mane pacia dabar spinteles atidaromos i virsu - neatsidziaugiu, jokiu minusu nematau. Bet... kadangi keliam virtuve i bendra erdve, mano projektuotoja siulo daryt butent tokias spinteles, del vientisumo, "nematomumo", rankeneliu isvengimo, tarpo tarp lubu isvengimo  g.gif . Butu idomu isgirst nuomone, tu, kas turi butent tokias spinteles . Dar labai idomu, koks tokiu spinteliu plotis patogiausias? biggrin.gif

As ir pati iki siol nenusprendziu ar pataupyti ir deti standartiskai varstomas spinteles, tuo paciu islaikyti vientisuma ar deti i virsu varstomas daryti... doh.gif
Atsakyti
Idesiu ir as savo projektuka, prasom kuo daugiau kritikos tuo geriau bigsmile.gif
Kolkas planuojamas toks varinatas, bet aisku, laiko dar yra, tad galima keisti. Salia orkaites, bus trys stalciai ir tikriausiai salia kampines spinteles ir mikrobanges desiu kargo ranksluostukui. Nes neturesiu kur kitur jo dziaut.
Neramina mane tas skirtingas virsutiniu spinteliu plotis g.gif .
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JViktorija: 25 balandžio 2013 - 14:17
QUOTE(JViktorija @ 2013 04 25, 13:32)
Maze11, pirmiausiai tai deciau orkaite po mikrobange. Mikrobange galima kiek auksciau pakelt. Nes toj vietoj, kur dabar, tikrai bus nepatogu, ta kampine spintele pastoviai gaus garu ir ar atsidarys orkaites dureles per jos rankeneles. Geriau po kaitlente stalciu bloka pasidaryt dideli  thumbup.gif .
Kazkaip reiktu pagalvot del vietos prie lango  g.gif . Patogiau aisku butu is indaploves iskart i stalcius indus det. Tas tarpas tarp ju, man kazkaip  schmoll.gif. Gal geriau sukeist vietom indaplove su kriaukle? Kriauklei uztektu ir 60cm spinteles, tada salia esanti kampine spintele praplatetu ir butu 60cm. Bet klausimas ar jums uzteks vietos tarp kriaukles ir kaitlentes?
Ir man ta sala, kaip sasas cia  blush2.gif . Nezinau, neturi ji cia savo paskirties man kazkaip  g.gif

aciu uz komentara. Na taip, orkaite irgi galvojau galima prie mikrobanges, bet nenoriu as jos aukstai kelt, noriu, kad vaikai lengvai pasiektu. Gal ja bandyt kaip pas JViktorija projekte, zemai, o virs mikrobanges butu orkaite. Na, sala bus ant ratuku, pasitrauksiu kur reikes, o siaip tarnaus kaip darbastalis, nu ir aisku, stalciai, nes man rodos, kad vietos pasidejimui mazoka.
Atsakyti
QUOTE(maze11 @ 2013 04 25, 14:54)
aciu uz komentara. Na taip, orkaite irgi galvojau galima prie mikrobanges, bet nenoriu as jos aukstai kelt, noriu, kad vaikai lengvai pasiektu. Gal ja bandyt kaip pas JViktorija projekte, zemai, o virs mikrobanges butu orkaite. Na, sala bus ant ratuku, pasitrauksiu kur reikes, o siaip tarnaus kaip darbastalis, nu ir aisku, stalciai, nes man rodos, kad vietos pasidejimui mazoka.

Na taip, vaikai tada tikrai nepasieks 4u.gif
O vietos kuo daugiau, tuo daugiau tvarkymosi ir prikauptu daiktu, dazniausiai net nereikalingu biggrin.gif . Pas mane dabartine mazesne. Pasidariau generaline, ka nenaudoju arba retai naudoju (bet gaila ismest), isnesiau i rusi ir nei karto nepasigedau, nei karto nieko neprasinesiau biggrin.gif

As pati dabar galvoju ka reiks sukraut i tas virsutines spinteles biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 25, 11:33)
Aš pripratau jau čia karts nuo karto su savim pasišnekėt lotuliukas.gif Bet nu būkit žmogai, pasakykit nors ką nors apie mano virš. spintelių išmislą  ax.gif

ar patogu bus grūsti valgomąjį stalą į kampą? nenorit virtuvinio prasitęst? g.gif daugiau pasidėjimui vietos būtų, gal nereikėtų tų pakabinamų spintelių užlenkti ax.gif
o stalą gal prie virtuvinio kažkaip prisabačint galimą g.gif
arba statyti atskirą maždaug taip:
user posted image

ir sofkutė tilptų...

user posted image

user posted image

QUOTE(Mindija @ 2013 04 25, 13:05)
Gražu wub.gif
Vėl užsimaniau baltos doh.gif  lotuliukas.gif  biggrin.gif

reiks kokią juodą surast gražią... lotuliukas.gif

QUOTE(*Ambra* @ 2013 04 25, 13:23)
Sveikos smile.gif
Kaip Jums toks kampo isnaudojimo variantas?  rolleyes.gif
user posted image

nenorėčiau pas save virtuvėje jokių kabančių taurių schmoll.gif ne baras gi... kas jas valinės kasdien? g.gif o jei ne, tai kaip atrodys apdulkėję? doh.gif ant stiklo laaabai greit matosi...

QUOTE(apelsinka:) @ 2013 04 25, 14:01)
Sveiki.
Pagaliau ir musu virtuve pradejo montuoti.
Bet kol kas vaizdas manes nedziugina sad.gif 

na ir meistreliai... manyčiau turėtų pakeisti stalviršį, o ir sienas sutvarkyt... g.gif gal ir griežtai aš čia, bet, sakykim, jei darytų nuolaidą, kam vistiek man sugadintas stalviršis? g.gif nežinau, nežinau... gal Dešimtukas ką papasakos iš patirties g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galetumete patarti pas ka pasigaminote virtuves baldus nebrangiai Vilniuje?virtuve mano butu 3 m. panasiai, noreciau su ta blum sistema ir kaina iki 3500 kazin imanomas variantas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 25, 16:13)
ar patogu bus grūsti valgomąjį stalą į kampą? nenorit virtuvinio prasitęst?  g.gif  daugiau pasidėjimui vietos būtų, gal nereikėtų tų pakabinamų spintelių užlenkti  ax.gif
o stalą gal prie virtuvinio kažkaip prisabačint galimą g.gif
arba statyti atskirą maždaug taip:

Gelbėtoja mano 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Varau namo, prasimatuosiu kas natūroj gaunasi. Man ši mintis irgi nieko thumbup.gif Man... Vyrui tai nepatiks aišku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 04 25, 13:54)
As bijau, kad sunku atsidarines saldytuvai jei bus horizontalios rankenos.

Klientams reikia galvoti kaip dėti rankenėles. g.gif Fasadai sudėti, o skylutės rankenėlėms neišgręžtos. g.gif Aš tas skylutes ypač tiksliai stengiuosi išgręžti ir tai darau dirbuvėje su staklėmis. Jei rankenėlė nors kiek kreivai stovi, tai kokia bebūtų puiki virtuvė, viskas atrodys blogai. Geriausiai kai visos rankenėlės arba horizontaliai, arba vertikaliai. Atsidarys šaldytuvas su horizontalia rankenėlę, kur jis dėsis. Yra ir gamyklinių šaldytuvų su horizontaliomis rankenomis. Rankenėles dedant irgi visumos reikia laikytis, turi prieš dedant apgalvoti kaip atrodys, kad nebūtų viena aukščiau kita žemiau ir t.t.
Tas trikampis, kaip Jūs pavadinote, yra staljuostė. Jums nepatinka, nes kažkur matėte nevykusia, grubia, plastikinę staljuostę. Yra gražių, aliumininių, dailių staljuosčių kurios neblogina, o tik gerina vaizdą.
Dirba turbūt samdomas meistras? O firmos vadovai tik vadovauja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 25 balandžio 2013 - 17:50
QUOTE(Mindija @ 2013 04 25, 17:05)
Vyrui tai nepatiks aišku lotuliukas.gif

o kodėl vyrui nepatiks? g.gif ar gerai prisimenu, tai Jūsiškis porakart per metus grįžta namo orkaitės iššveist? g.gif lotuliukas.gif
jei taip, tai Jūsų nuomonė žyyymiai svaresnė irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 04 25, 14:54)
As bijau, kad sunku atsidarines saldytuvai jei bus horizontalios rankenos.  g.gif

Pas mus dabar horizontalios visur - šaldytuvas atsidarinėja puikiai thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
pas mus saldytuvas, saldymo kamera, spintele ir stalciai irgi su horizontaliom rankenom atsidaro.. tikrai patogu.. ir nieko kito nepasigedau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 04 25, 18:45)
Klientams reikia galvoti kaip dėti rankenėles.  g.gif  Fasadai sudėti, o skylutės rankenėlėms neišgręžtos.  g.gif  Aš tas skylutes ypač tiksliai stengiuosi išgręžti ir tai darau dirbuvėje su staklėmis. Jei rankenėlė nors kiek kreivai stovi, tai kokia bebūtų puiki virtuvė, viskas atrodys blogai. Geriausiai kai visos rankenėlės arba horizontaliai, arba vertikaliai. Atsidarys šaldytuvas su horizontalia rankenėlę, kur jis dėsis. Yra ir gamyklinių šaldytuvų su horizontaliomis rankenomis. Rankenėles dedant irgi visumos reikia laikytis, turi prieš dedant apgalvoti kaip atrodys, kad nebūtų viena aukščiau kita žemiau ir t.t.
Tas trikampis, kaip Jūs pavadinote, yra staljuostė. Jums nepatinka, nes kažkur matėte nevykusia, grubia, plastikinę staljuostę. Yra gražių, aliumininių, dailių staljuosčių kurios neblogina, o tik gerina vaizdą.
Dirba turbūt samdomas meistras? O firmos vadovai tik vadovauja?

Del rankeneliu tai jau "pozdno" tik parasiau ir pakviete, jau turejau pasakyti kaip noriu. Kadangi horizontalios visos neiseitu vienoje linijoje, tai saldutuvu padareme vienoje linijoje, bet vertikalios.
Kitoje puseje kargo bus su horizontali, tai tiek to. Rankeneles taremes, kad vietoje ziuresime, kaip norim. Del kreivumo dar netikrinau. Kol kas nesimato. Kai iseis mestrai viska atidziai perziuresiu.

Dešimtukas,
O ka jus pasakysite del stalvirsio?
Ypac del atlupto kampo ir duobutes? Ar sutiktumete keisti, jei jums taip atsitiktu? Stalvirsis 1,2m plocio ir apie 2,40 ilgio ecopal.

Jei stiklo sujungimas atrodys nelabai tada aisku desim staljuoste. Tikrai nemaciau graziu, gal ir yra. Mestrai nerode.

Meistras nesamdomas, vadybininkas ir meistras visa ta laika vazinejo pas mus, labai malonus. Firma lig ir rimta, bet ofise ju nebuvome.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apelsinka:): 25 balandžio 2013 - 19:06