Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(TrioSSS @ 2013 04 25, 11:59)
Sveikos, paskaitineju, pasidairau (labai cikavna).., todel nusprendziau ir musu virtuvele parodyti

Gražu wub.gif
Vėl užsimaniau baltos doh.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2013 04 25, 11:54)
Pamačius nuotraukas norėjau rašyti, kad virtuvė atrodo  "šviežiai" įrengta ir dar atrodo "neapgyvendinta".  biggrin.gif
O per 5 gyvenimo metus nebuvo minties kažkaip užpildyti ta erdvę virš langų? man taip norėtųsi kažko... Aišku, čia pateiksiu pavyzdį visai netinkantį Jūsų virtuvės stiliui, na, bet kažkokios gyvybės man virš tų langų reikia  g.gif  arba ant tos sienos kairėje..
user posted image

O šiaip tai graži, nenuobodi, naujoviška virtuvė thumbup.gif

zinokit, tikrai net nepagalvojom apie tai.. todel ir spinteliu kabinamu nesigaminome.. rolleyes.gif
vis dar svarstom ar reik mums kokiu uzuolaideliu ar romaneciu.. nes musu sklypas paskutinis ir langai eina tiesiai i musu pievute, o uz jos miskas.. tai tie langu ''drabuzeliai'' kaip ir nereikalingi butu..
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2013 04 25, 13:06)
langai eina tiesiai i musu pievute, o uz jos miskas.. tai tie langu ''drabuzeliai'' kaip ir nereikalingi butu..

as ir apie tai pagalvojau, apziurejus Jusu panorama pro langus (kiek pavyko pamatyt)...tikrai nieko nedeciau.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Kaip Jums toks kampo isnaudojimo variantas? rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Mane labiau domina *Ambre* ikeltos virtuves virsutiniu spinteliu praktiskumas g.gif . Pas mane pacia dabar spinteles atidaromos i virsu - neatsidziaugiu, jokiu minusu nematau. Bet... kadangi keliam virtuve i bendra erdve, mano projektuotoja siulo daryt butent tokias spinteles, del vientisumo, "nematomumo", rankeneliu isvengimo, tarpo tarp lubu isvengimo g.gif . Butu idomu isgirst nuomone, tu, kas turi butent tokias spinteles . Dar labai idomu, koks tokiu spinteliu plotis patogiausias? biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki.
Pagaliau ir musu virtuve pradejo montuoti.
Bet kol kas vaizdas manes nedziugina sad.gif Ar cia mes tokie nesekmingi, ar tiesiog musu atviejis toks sunkus, sienos ziauriai kreivos + palepe.
Kol kas toks vaizdas doh.gif
Cia tipo uzsideng stiklu, nesimatys.
user posted image
Cia duobute per stalvirsio viduri.
user posted image
Cia taip idejo stalvirsi (matosi gabaliukas priklijuotas ir nieko mums napasake)
user posted image
user posted image
user posted image
Toj nisoje prie lango stiklo neplanavome deti, bet kai je taip "graziai" idejo stalvirsi pareikalavom, kad idetu savo saskaita. (kazkaip labai man jau baisu darosi, kaip jie ta stikla taip tiksliai ismatuos doh.gif )
Nezinau, stalvirsio naujo jie aisku nenori deti, tas priklijuotas gabaliukas, tikuosi kazkiek pasisleps po stiklu, o ta duobute? Paskui su laiku jauciu patamses?
Pip... nera zodziu, taip graziai bendravo, o cia dabar broku pilna ir dar nepabaiga doh.gif

Patarkite kaip rankenas kabinti. Virsutines spinteles atsidarines i virsu. Mirkobanginei blum pakeliamas mehanizmas ir 2 saldytuvai.
user posted image

Atsakyti
Na jooo, "pasidarbavo" kaip reikiant doh.gif . O kas tas sienas dabar tvarkys??? unsure.gif
Ir stalvirsis turi net kelis brokus, kai pir pakeist turetu arba bent jau labai nemaza nuolaida pritaikyt unsure.gif
Rankelenes deciau tik horizontaliai 4u.gif
Atsakyti
sveiki, perskaiciau kelias jusu temas ir bandziau deliotis savo virtuve.
Labai noreciau, kad pakomentuotumet ir duotumet patarimu.

Cia bendras vaizdas nuo iejimo (ziurint nuo svetaines). Siena su langu 4.95 m, kita siena 3 m. Taigi noriu sutalpinti virtuvini su sala ir valgomojo stala.
user posted image

Saldytuvas 90cm, ukine spinta 60cm (nezinau ar reikia, darau vien tik del to, kad nezinau kur kitur det mikrobangine). Mikrobangine gal neimontuota, tik nisa. 30cm kargo, orkaite. O gal geriau vietoj stalciu ir kargo daryt vien tik stalcius 90 cm.? Tik kazin kaip ziuretusi. Didelis galvos skausmas kampas. Ten kampe ne stalciai, siaip gal atsidarancios dureles 40 cm. Ir ar uztenka 40 cm?Gal ten karusele det?
user posted image
Toliau nuo kampo ziurint eina indaplove 60 cm, plautuves spintele 80 cm (gal stalciu desiu, tik ar ne per platu 80 cm?) Na ir uz plautuves stalciu blokas 80 cm indams. Planuoju det viena pakabinama spintele su dziovykla. Gartraukis turbut neimontuojamas.
user posted image
Komplekta galvoju baigt ties langu, ir ciut toliau det indauja kazkokia, nezinau ar tokia pacia kaip baldai, ar kitokia. Sala planuoju 100*60cm (90 cm stalciai +10 cm ranksluostine)
user posted image

Labai prasau uzmesti aki i mano virtuvyte. I spalvas neziurekit, bet esmej tai noriu sviesios virtuves.

Atsakyti
Maze11, pirmiausiai tai deciau orkaite po mikrobange. Mikrobange galima kiek auksciau pakelt. Nes toj vietoj, kur dabar, tikrai bus nepatogu, ta kampine spintele pastoviai gaus garu ir ar atsidarys orkaites dureles per jos rankeneles. Geriau po kaitlente stalciu bloka pasidaryt dideli thumbup.gif .
Kazkaip reiktu pagalvot del vietos prie lango g.gif . Patogiau aisku butu is indaploves iskart i stalcius indus det. Tas tarpas tarp ju, man kazkaip schmoll.gif. Gal geriau sukeist vietom indaplove su kriaukle? Kriauklei uztektu ir 60cm spinteles, tada salia esanti kampine spintele praplatetu ir butu 60cm. Bet klausimas ar jums uzteks vietos tarp kriaukles ir kaitlentes?
Ir man ta sala, kaip sasas cia blush2.gif . Nezinau, neturi ji cia savo paskirties man kazkaip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JViktorija: 25 balandžio 2013 - 13:34
Mergaites turiu klausima 4u.gif tikiuosi atsakysit smile.gif

Planuoju orkaite deti aukstai i ukine spintele, o po ja dar ar galetu buti ir tilpti indaplove?
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2013 04 25, 13:43)
Mergaites turiu klausima  4u.gif  tikiuosi atsakysit  smile.gif

Planuoju orkaite deti aukstai i ukine spintele, o po ja dar ar galetu buti ir tilpti indaplove?

Gabyy taip pasidarius. Reiktu jos klaust koks praktiskumas, patogumas smile.gif . Gal jau ir sake 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2013 04 25, 14:46)
Gabyy taip pasidarius. Reiktu jos klaust koks praktiskumas, patogumas  smile.gif . Gal jau ir sake  4u.gif

Aciu uz uz atsakyma, vadinasi imanoma smile.gif
Atsakyti