Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(plyta @ 2013 04 25, 11:07)
vo temos pagyvinimui bigsmile.gif

Drasu....nors kokiam "medziotoju nameliui" turbut tiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 25, 12:02)
o tai iš tambūro kaip į kambarius pateksit? yra dar kitos durys?
kas turi tilpti virtuvėje?

taip yra iš tambūro i svetaine kolidoriuku i svetaine ir galvoju gal užtektu tos angos iejimui i virtuve kaskaip nelabai reikalingos tos durys g.gif
Siaip turetu būti viskas kas priklauso virtuvei. kaitlentė, indu lovimo masina, kriauklė, orkaitė mikrobangė ir spinteles kokias kaip išdelioti man netelpa i galva visai esu ziopla zinokit net negeda prisipazinti blush2.gif
Mb spaudzia planuotis greiciau nes elektra reikia vedzioti o aš antri metai sedziu ir neisgalvoju doh.gif blush2.gif o d 4u.gif izainerei gaila pinigų..Todel jus mano issigelbėjimas
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 04 25, 10:46)

Ponios plyta, gabby ir Mindija yra apdovanojamos prizais - siurprizais. Dviem kompaktiniais diskais (CD formatas) su mano sudarytais muzikiniais rinkiniais.
Prašome man į a.ž. parašyti savo adresus ir prizai jums bus išsiųsti paštu.  smile.gif

O geras thumbup.gif Pirmą kartą gyvenime kažką laimėjau user posted image

Ačiū Dešimtuk 4u.gif

Atsakyti
As jau nebespeju su tema doh.gif: o dabar dar zada remonto darbai prasideti, tai isvis pradingsiu sad.gif
Kazka zadejau pakomantuot g.gif: A, berots Mindija rode foto su granitiniais "plintusais" prie stalvirsio. Kokia ju paskirtis? Kazkas sake, kad gerai jie, bet as tai ziuriu i juos ir matau tik papildoma juostele dulkems kauptis lotuliukas.gif o is vaizdo tai man net negrazu. Sorry 4u.gif Dar buvo kalbos, kad siauresne spintele po plautuve nepatogu. O kodel? Siaip galvoju, jei ten tik nerusiuojamu siuksliu siuksliadeze, jai tie 50cm turetu pakakti? g.gif:

Agnyteee, esate uzfiksuota 4u.gif Tikiuosi sulaukti daaaug foto ir komentaru apie Ikejine virtuve ir jos surinkima wink.gif
Atsakyti
Aciu Desimtuk 4u.gif kita karta duokit daugiau issamesnes info tada lengviau orentuotis mirksiukas.gif nes is foto tikrai sunku nuspeti kad kojytes pagal uzsakyma mirksiukas.gif o gaunant geras kainas ir be spec uzsakymu tokias spintukes galima ir pigiau surinkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plyta: 25 balandžio 2013 - 10:26
QUOTE(Ajste @ 2013 04 25, 11:15)
As jau nebespeju su tema doh.gif: o dabar dar zada remonto darbai prasideti, tai isvis pradingsiu sad.gif
Kazka zadejau pakomantuot g.gif:  A, berots Mindija rode foto su granitiniais "plintusais" prie stalvirsio. Kokia ju paskirtis? Kazkas sake, kad gerai jie, bet as tai ziuriu i juos ir matau tik papildoma juostele dulkems kauptis lotuliukas.gif o is vaizdo tai man net negrazu. Sorry 4u.gif Dar buvo kalbos, kad siauresne spintele po plautuve nepatogu. O kodel? Siaip galvoju, jei ten tik nerusiuojamu siuksliu siuksliadeze, jai tie 50cm turetu pakakti? g.gif:

Tai čia tie plintusai kaip išeitis jei dažyta siena be virš. spintelių (klausimas kiek ilgai ji bus švari) g.gif Bet jei bus spintelės viršuje, tai be jokių abejonių klijuosiu plyteles į tą tarpą ax.gif

Dar sifonų (ar/ir filtrų) nepamirškite po plautuve smile.gif

Papildyta:
Aš pripratau jau čia karts nuo karto su savim pasišnekėt lotuliukas.gif Bet nu būkit žmogai, pasakykit nors ką nors apie mano virš. spintelių išmislą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 25, 09:33)
Tai čia tie plintusai kaip išeitis jei dažyta siena be virš. spintelių (klausimas kiek ilgai ji bus švari) g.gif Bet jei bus spintelės viršuje, tai be jokių abejonių klijuosiu plyteles į tą tarpą ax.gif

Dar sifonų (ar/ir filtrų) nepamirškite po plautuve smile.gif

O kazko kito nejna sugalvot jei be virsutiniu spinteliu? Mes senajam bute tiesiog dazem plaunamais (atspariais ar dar ten kokiais) dazais, tai lyg ir nieko. Nu realiai tai tas plintusas apsaugo 5cm nuo stalvirsio, o toliau vistiek siena. Nebent as nesugalvoju kazkokiu issipurvinimo rusiu g.gif: man kazkaip bet kuriuo atveju plyteles geriau ziuretusi. Na nebent tas plintusas derintas prie sienos spalvos, o ne stalvirsio.
Joa, apie sifonus primirsau ax.gif Itariu siauresne spintuke po plautuve patogiau kai visos skyles sone, o ne centre, nes tada ir sifonai traukiasi i sona smile.gif
Atsakyti
Sveikos, paskaitineju, pasidairau (labai cikavna).., todel nusprendziau ir musu virtuvele parodyti

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
[quote=TrioSSS,2013 04 25, 12:59]
Sveikos, paskaitineju, pasidairau (labai cikavna).., todel nusprendziau ir musu virtuvele parodyti

thumbup.gif man gražu smile.gif
Atsakyti
cia dar trys pusbario kedes turi stoveti.. tik, kai dariau foto ju dar nebuvo.. siaip labai praktiska ir patogi virtuve.. naudojames ja jau 5 metai..
Atsakyti
TrioSSS-labai grazu.
Aplamai Jusu visu , kiek maciau, labai grazios virtuves.
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2013 04 25, 11:11)
siaip labai praktiska ir patogi virtuve.. naudojames ja jau 5 metai..

Pamačius nuotraukas norėjau rašyti, kad virtuvė atrodo "šviežiai" įrengta ir dar atrodo "neapgyvendinta". biggrin.gif
O per 5 gyvenimo metus nebuvo minties kažkaip užpildyti ta erdvę virš langų? man taip norėtųsi kažko... Aišku, čia pateiksiu pavyzdį visai netinkantį Jūsų virtuvės stiliui, na, bet kažkokios gyvybės man virš tų langų reikia g.gif arba ant tos sienos kairėje..
user posted image

O šiaip tai graži, nenuobodi, naujoviška virtuvė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynas dangus: 25 balandžio 2013 - 11:58