Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Juodai @ 2013 04 25, 08:32)
Turbūt kaip nespalvota... spalvinsim akcentais...  ax.gif
nebežinau visai su tom spalvom... vat ir sėdžiu naktim, dėlioju... vizualizacijas renderinu - bandau pamatyti, kaip atrodytų viskas  doh.gif  doh.gif  doh.gif
su apšvietimu žaidžiu - 14 dienų turiu bandomąją programos versiją, tai nėr kada gaišti...
plyelių ieškau  doh.gif  doh.gif  doh.gif
gerai, kad nors grindis išsirinkom  unsure.gif

Tai pas jus ta tokia juodai-balta nespalvota, pas mane rusva-sendinta lotuliukas.gif

O tai plytelės ne baltos bus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 25 balandžio 2013 - 07:46
plyteles vonioms žiūriu, virtuvėj nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu galit pasijuokt iš mano plano lotuliukas.gif

Gaunasi va kokia nesąmonė, jei bandau išlaikyt kažkokią simetriją doh.gif
Bet dar geriau, prie vienos sienos virš. spintelės gaunasi 35cm (gartraukis 32cm gylio), o prie kitos 30cm doh.gif Bet užtai su apatinėm sueina thumbup.gif
Sakykit savo nuomonę 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 25, 01:21)
Tiesa, Gabby, kiek įžiūriu  siena po spintelėm jau sutvarkyta pas Jus g.gif
Prašom pasirodyti iš arčiau?   rolleyes.gif

Pastebėjot biggrin.gif Na ji dar tik uždėta, bet pilna visokių tarpų aplink ją, ooooj, vėl neišvengsiu kampukų ir dar plačių!!! protest.gif O dar ir kėdės ryžos, skolintos, tai sakiau rodysiuos, kai bus sutvarkyta sienelė iki galo ir kai kėdės bus savos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 25 balandžio 2013 - 08:50
QUOTE(Mindija @ 2013 04 25, 09:27)
Nu galit pasijuokt iš mano plano lotuliukas.gif

Gaunasi va kokia nesąmonė, jei bandau išlaikyt kažkokią simetriją doh.gif
Bet dar geriau, prie vienos sienos virš. spintelės gaunasi 35cm (gartraukis 32cm gylio), o prie kitos 30cm doh.gif Bet užtai su apatinėm sueina thumbup.gif
Sakykit savo nuomonę 4u.gif

user posted image

a spintelių trūksta? g.gif ar čia iki lubų pasipaišėt? man rodos, kad tarpas lieka g.gif
o kas bus tam dešiniam patalpos kampe, kur prie balkono sienos yra? g.gif
Papildyta:
gal kas nori susikurti savo mozaiką 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, skaitau skaitau nu jus čia tokios saunios taip operatyviai sukatės su planeliais taip gražiai lipdote savo virtuves...O man vis nesidelioja mintys galvoje ka daryti...
nežinau gal atsirastu kas man pagelbės doh.gif
Imesiu planeli gal bent ant takelio užvesit kur ka delioti visai be viziju esu cry.gif
Virtuvė
beje duru gali ir nebuti jos eina i tambūra tai net nezinau su MB galvojam kad jos ne butinybė,gal negerai mes galvojam paprotintumet gal g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gustukas000: 25 balandžio 2013 - 09:19
QUOTE(Gustukas000 @ 2013 04 25, 10:14)

a kuriam kampe virtuvinis turi būti? ar ten kur langai, ar ten kur langų nėra? gal ties langais valgomasis stalas bus? savo poreikius parašykit wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 25 balandžio 2013 - 09:41
QUOTE(Juodai @ 2013 04 25, 10:07)
a spintelių trūksta?  g.gif ar čia iki lubų pasipaišėt? man rodos, kad tarpas lieka  g.gif
o kas bus  tam dešiniam patalpos kampe, kur prie balkono sienos yra? g.gif
Papildyta:
gal kas nori susikurti savo mozaiką  4u.gif

Trūksta g.gif Maistui vietos nelieka doh.gif lotuliukas.gif Aišku galima atsikratyt to kvailu įpročio valgyt, bet gal vėliau...kada nors... lotuliukas.gif

Ne iki lubų, nežinau, braižiau belenkaip blush2.gif
Ten kažkur stalas turės įtilpt, dar toj patalpoj turės ir sofkutė priešais TV tilpt blush2.gif Atokvėpiui tarp maisto gaminimo biggrin.gif

Bet dar va galvoju... Tos spintelės po 50cm tai bus žiauriai nepatogu jei atidaromos doh.gif O jei dalint pusiau, tai atrodys betvarkė doh.gif
Tuoj išvis supyksiu ir nereiks man tos virtuvės doh.gif
Atsakyti
Sveikos, ponios ir panelės.

Taigi, žaidimas "Klausimas - galvosūkis" baigtas. Ačiū visiems kas dalyvavote ir bandėte atspėti spintelės medžiagų savikainą ir kainą. smile.gif

Truputi apie spintelę. Baldas visiškai nestandartinis, tad tai ne kriauklės ar orkaitės spintelė, kurios brėžinius tiesiog paiimi iš archyvo ir tiražuoji. Viską teko sukurti nuo nulio. smile.gif

Medžiagos: LMDP Ąžuolas Cantori PHLEIDERER,
Reguliuojamo aukščio anuoduoto aliumonio kojelės, pagamintos pagal spec. užsakymą būtent šiai spintelei,
Rankenėlės lenkiškos GAMET, vidutinio brangumo, maždaug po 7,5 Lt. viena.
Lansktai BLUM, švelnaus uždarymo.
Skaidrus veidrodis.
Kitos smukmenos.

Atsakymas:
Medžiagų savikaina 470 Lt.
Galutinė kaina 700 Lt.

Visos medžiagos pirktos iš nuolatinių tiekėjų su kuriais dirbu daug metų ir turiu geriausiais nuolaidas, tad bendrai sutaupyta apie 120 Lt.
Nesunku paskaičiuoti, kad mano uždarbis 230 Lt. Tad matote kokį procentą sudaro medžiagos, kokį mano darbas. smile.gif

Arčiausiai savikainos ir kainos buvo forumietė plyta,
gabby - antra vieta,
Labai teisingas atsakymas Mindijos: "Jei man pvz šiandien ir tuoj pat reiktų TOKIOS spintos, mokėčiau tiek kiek paprašytumėt. Na simboliškai gal pasiderėčiau."

Ponios plyta, gabby ir Mindija yra apdovanojamos prizais - siurprizais. Dviem kompaktiniais diskais (CD formatas) su mano sudarytais muzikiniais rinkiniais.
Prašom man į a.ž. parašyti savo adresus ir prizai jums bus išsiųsti paštu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 25 balandžio 2013 - 10:09
QUOTE(Juodai @ 2013 04 25, 11:34)
a kuriam kampe virtuvinis turi būti? ar ten kur langai, ar ten kur langų nėra? gal ties langais valgomasis stalas bus? savo poreikius parašykit wink.gif

Būtu geriau virtuvinis kad būtu kur nėra langu kad nesimatytu iš svetainės pusės...
O stalas valgomasis gal ir galetu koks nedidelis buti prie lango.
dar galvojau jei duru nebūtu i tambūra gal toki daryti lenkta prie vieno lango ir sienos...
Atsakyti
QUOTE(Gustukas000 @ 2013 04 25, 10:46)
dar galvojau jei duru nebūtu i tambūra gal toki daryti lenkta prie vieno lango ir sienos...

o tai iš tambūro kaip į kambarius pateksit? yra dar kitos durys?
kas turi tilpti virtuvėje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 25 balandžio 2013 - 10:03

vo temos pagyvinimui bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plyta: 25 balandžio 2013 - 10:09