Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(ariogala @ 2013 05 10, 15:14)
Matosi ant Blizgaus - tamsaus MDF. Televizorius yra, manau, kad ant jo rėmo daugiau matytųsi, bet jo nečiupinėjam smile.gif - pultas tam yra smile.gif

Stebitės apčiupinėtu TV?
O ikimokyklinio amžiaus vaikai pultais naudojasi taip ,kaip suaugusieji? bigsmile.gif
Maniškė keturmetė apčiupinėtų ir baldus,ir TV toliau čiupinės,ieškodama sensorinių jungiklių įjungimui,garsui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 10 gegužės 2013 - 22:42
As vel su klausimu biggrin.gif kaip apipavidaluntumet ra dali prie saldytuvo? Ta prasme ar paliktumet saldytuvo sona ar det plokste kaip dureles, kaip siena ar kaip stalvirsis? Ar dedant plokste is sono ir kabinant spintele virs, nepritruks ventiliacijos? Juk raso gamintojai ar ne po 5cm is visu pusiu, kad oras judetu g.gif:
Atsakyti
user posted image
uz si reikala man paskaiciavo 6000lt g.gif ka manot? virsutines spinteles tik su atmetimu, o ne kaip cia pavaizduotos ir ukine iki lubu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 11, 15:38)
user posted image
uz si reikala man paskaiciavo 6000lt g.gif  ka manot? virsutines spinteles tik su atmetimu, o ne kaip cia pavaizduotos ir ukine iki lubu g.gif

Jei skaičiavo kaip dažytą mdf, dar plius baras, tai gal ir normaliai g.gif Nepamenu kiek Gabby mokėjo.
Dar neaišku kokį stalviršį skaičiavo.
O sienų tokių jūs pati norit ar čia tik šiaip papaišė? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 11, 14:08)
Jei skaičiavo kaip dažytą mdf, dar plius baras, tai gal ir normaliai g.gif Nepamenu kiek Gabby mokėjo.
Dar neaišku kokį stalviršį skaičiavo.

as stalvirsio pas juos neimsiu, mes granitini is kitos firmos uzsakinesim, prasiau dazyto mdf. baras tai saldytuvas ir saldiklis integruoti. o gabby 3000 lyg mokejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 11, 14:08)

Del sienu nezinau, siaip zaidziu spalvom, bet, kad ryskios bus tai 100% biggrin.gif
Atsakyti
Jo, mes mokėjom 3t. O kokie jūsų stalčiai, ar koki bluminiai? Nu bet pas mus jų 7 iš viso, o viršuj į viršų atverčiamos, tai irgi lyg kiek suprantu biškį brangiau nei atidaromos, nu bet fasadai jūsų brangesni.... Net nežinau, arc čia norm kaina, nes nežinau mdf dažytų kainų smile.gif
Papildyta:
O kodėl viršuj dešinėj spintukė platesnė už kitas? Man kažkaip kliūna ax.gif Bet atrodo, kad mano virtuvę kažkas perdažė lotuliukas.gif
Papildyta:
Tiesa, ir dar daryčiau po kriaukle tokius pat du stalčius, nes dabar linija nesilygiuoja, o ir man asmeniškai per gilus vienas, jau geriau būtų du buvę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 11 gegužės 2013 - 20:04
atnesu musu virtuve jusu teismui biggrin.gif gal kam kils kokiu minciu 4u.gif labia laukiu komentaru, pasiulymu mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 11, 15:38)
mu, o ne kaip cia pavaizduotos ir ukine iki lubu g.gif

man be viršutinių sointelių ir pusbario paskaičiavo 4800-6000Lt, tai lygiginant iš pirmo žvilgsnio, tada kaina normali, pas mus kainą užkelia stalčiai, 9 blumai.
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 11, 19:07)
Jo, mes mokėjom 3t. O kokie jūsų stalčiai, ar koki bluminiai? Nu bet pas mus jų 7 iš viso, o viršuj į viršų atverčiamos, tai irgi lyg kiek suprantu biškį brangiau nei atidaromos, nu bet fasadai jūsų brangesni.... Net nežinau, arc čia norm kaina,  nes nežinau mdf dažytų kainų smile.gif
Papildyta:
O kodėl viršuj dešinėj spintukė platesnė už kitas?  Man kažkaip kliūna ax.gif  Bet atrodo, kad mano virtuvę kažkas perdažė lotuliukas.gif
Papildyta:
Tiesa, ir dar daryčiau po kriaukle tokius pat du stalčius, nes dabar linija nesilygiuoja, o ir man asmeniškai per gilus vienas, jau geriau būtų du buvę.

Virsuj ir pas mus bus atverciamos, ir po kriaukle stalciai, ukines puse stalciai. Cia tik bendram vaizduj, nes nerandu programos, kurioj butu viskas ko man reikia doh.gif na baldininkam viskas smulkiai isaiskinta smile.gif
Kas tie bluminiai g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2013 05 12, 08:30)
man be viršutinių sointelių ir pusbario paskaičiavo 4800-6000Lt, tai lygiginant iš pirmo žvilgsnio, tada kaina normali, pas mus kainą užkelia stalčiai, 9 blumai.

pas mus apie 11-14 stalciu bus, niekaip neisejo pavaizduot ax.gif
na gal ir normali ta kaina g.gif is pradziu tai daugoka pasirode. galvojau i 10t su buitine tilpt, bet jau ziuriu, kad nei pro kur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 12, 11:53)
Kas tie bluminiai g.gif  blush2.gif

Bluminiai, t.y. BLUM firmos smile.gif Dažniausiai su švelniais uždarymais, pritraukimais ir pan. ax.gif Populiariausi ir vieni geriausių iš furnitūros ax.gif
Atsakyti