QUOTE(Juodai @ 2013 05 10, 16:36)
iš pirmo žvilgsnio: man idealu būtų, jeigu viryklė būtų priešais plautuvę - tada būtų diiiidelis darbinis stalviršis
aš galvoju tokiu principu: pasiėmei morką, kopūstą iš šaldytuvo, pakeliui nuplovei, nuskutai, pakeliui supjaustei ir toliau į puodą
bet turbūt viryklė turi būti toj vietoj, kur yra, nepamenu?
kita vertus, virtuvė nėra didelė ir tikrai nieko baisaus, kad darbinė zona prie dešinės sienos - ji irgi labai didelė
gerai, kad neliko tos ūkinės spintos dešinėje, tokia lengvesnė virtuvikė gaunas
o kas ten prie šaldytuvo 16 numeriu pažymėta?
skaičiau, kad norint įnešti šiltumo ir šviesos tose patalpose, kur nėra saulės, reikia sienas dažyti oranžine spalva
gal pritaikysi spintelėm... aišku, jeigu tokia spalva išvis priimtina
Negalima kelt viryklės kitur. Ji dujinė ir dujos toj vietoj, be to lauko siena, tai galima gartraukį ten pajungt, kad į lauką pūstų (jei neklystu). Dabar bus paėmei iš šaldytuvo, nuplovei, apsisukai 180 laipsnių ir pjaustai, tada 90 laipsnių ir į puodą
Kiek realiai liks to darbastalio dar žiūrėsim kai sustatysim visus kavos aparatus, grilius ir blenderius
16 numeriu atvira lentyna, dulkėms kauptis
Nežinau ar ji bus, tik dabar taip papaišiau
O pačio šalldytuvo neperkelsi (kitaip ir skalbimo mašina gyventų virtuvėj), nes ta kita siena 525mm gylio, tai jokios technikos (standartinės) nepastatysi. Dabar piešinuke irgi išsikišę baldai keliais cm, bet aišku montuodami patrumpinsim
Senuos namuos tokia oranžinė (persiko) spalva
Labai prašviesi patalpą, priduoda jaukumo, šilumos
Spintelėm nežinau ar tiktų
Gal labai lengvo tono, tokia vos paspalvinta
Gal sienai taikyt? Bet kažkaip man gerai susidėliotų pilkai melsva siena ir pilkos atspalviai šaldytuve-lange-plytelėse ant sienos