Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Ajste @ 2013 05 10, 17:52)
Na va, pasivau virtuvės planelį, pateikiu jūsų teismui:

dar pagalvojau, o gal šaldytuvą dėt prie priešingos sienos, taip langas labiau atsidengs...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 10 gegužės 2013 - 17:45
QUOTE(Juodai @ 2013 05 10, 16:36)
iš pirmo žvilgsnio: man idealu būtų, jeigu viryklė būtų priešais plautuvę - tada būtų diiiidelis darbinis stalviršis thumbup.gif aš galvoju tokiu principu: pasiėmei morką, kopūstą iš šaldytuvo, pakeliui nuplovei, nuskutai, pakeliui supjaustei ir toliau į puodą  mirksiukas.gif
bet turbūt viryklė turi būti toj vietoj, kur yra, nepamenu?  g.gif kita vertus, virtuvė nėra didelė ir tikrai nieko baisaus, kad darbinė zona prie dešinės sienos - ji irgi labai didelė  smile.gif
gerai, kad neliko tos ūkinės spintos dešinėje, tokia lengvesnė virtuvikė gaunas  thumbup.gif
o kas ten prie šaldytuvo 16 numeriu pažymėta?
skaičiau, kad norint įnešti šiltumo ir šviesos tose patalpose, kur nėra saulės, reikia sienas dažyti oranžine spalva ax.gif gal pritaikysi spintelėm... aišku, jeigu tokia spalva išvis priimtina  4u.gif

Negalima kelt viryklės kitur. Ji dujinė ir dujos toj vietoj, be to lauko siena, tai galima gartraukį ten pajungt, kad į lauką pūstų (jei neklystu). Dabar bus paėmei iš šaldytuvo, nuplovei, apsisukai 180 laipsnių ir pjaustai, tada 90 laipsnių ir į puodą biggrin.gif Kiek realiai liks to darbastalio dar žiūrėsim kai sustatysim visus kavos aparatus, grilius ir blenderius doh.gif
16 numeriu atvira lentyna, dulkėms kauptis biggrin.gif Nežinau ar ji bus, tik dabar taip papaišiau ax.gif O pačio šalldytuvo neperkelsi (kitaip ir skalbimo mašina gyventų virtuvėj), nes ta kita siena 525mm gylio, tai jokios technikos (standartinės) nepastatysi. Dabar piešinuke irgi išsikišę baldai keliais cm, bet aišku montuodami patrumpinsim rolleyes.gif
Senuos namuos tokia oranžinė (persiko) spalva thumbup.gif wub.gif Labai prašviesi patalpą, priduoda jaukumo, šilumos thumbup.gif Spintelėm nežinau ar tiktų g.gif Gal labai lengvo tono, tokia vos paspalvinta ax.gif Gal sienai taikyt? Bet kažkaip man gerai susidėliotų pilkai melsva siena ir pilkos atspalviai šaldytuve-lange-plytelėse ant sienos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajste: 10 gegužės 2013 - 17:53
Ajste, panašu, kad viską apgalvojai kaip geriausia savo virtuvei, nėr ką ir bepridurti 4u.gif Tik spalvą belieka išsirinkt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 10, 18:45)
Ajste, panašu, kad viską apgalvojai kaip geriausia savo virtuvei, nėr ką ir bepridurti  4u.gif Tik spalvą belieka išsirinkt  mirksiukas.gif

hi.gif tokioj erdvėj ir su apribojimais ne kažin ką prigalvosi blush2.gif
Bet aišku, kad nebūtų perdaug lengva, regis teks priimti skalbimo mašiną atgal į virtuvę doh.gif Tas varijantas, kurio norėjo MB nepraktiškas ir nepatartinas verysad.gif Tiek to, paišysim iš naujo rolleyes.gif Tik vat plautuvė gausis arti kamp (jei ne kampe) ir arti viryklės unsure.gif
Atsakyti
g.gif ot velnias su ta skalbenke...
Atsakyti
Pas mane skalbenkė virtuvėje už durelių paslėpta victory.gif o ir vonios kambaryje yra kur apsisukti thumbup.gif Aišku ir butas 35kv.. verysad.gif
Atsakyti
Kažin kaip jei patraukčiau viryklę dešiniau (per tą atvirą lentyną) iki pat kampo, paliekant vietos atidarymui, o indaplovę prie orkaitės. Tada galima talpint kampinę spintelę su plautuve joje ir dar lieka vietos pasidėjimui. Aišku tada be šansų stalčius šiiukšlinei po plautuve, bet bent jau viskas telpa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 10, 20:45)
Ajste, panašu, kad viską apgalvojai kaip geriausia savo virtuvei, nėr ką ir bepridurti  4u.gif

O aš tik dabar prisiminiau, kaip atėjau čia su savo galutiniu variantu, ir dauguma kažką ten siūlė keist, klausė, kodėl tas taip, o anas anaip, ar negalima būtų taip o ne anaip, o aš vis atkirsdavau, kodėl man atrodo taip geriausiai, tai dabar galvoju, patarinėjam mes čia, o pasidarys žmogai kaip norės ir gal labai džiaugsis thumbup.gif Nors aišku, yra tam tikri dalykai, kurie ne kartą čia buvo minėti prie minusų, tai va jų nevengt ir daryt savaip gal ir neprotinga būtų biggrin.gif
Atsakyti
Ajste, o ar tik ne tavo brangusis sakė, kad duris pastumt kiek kairiau - jokių problemų? Tuomet į dešinį kampą kišt skalbenkę ir netrumpint turimų spintelių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 10, 20:53)
Ajste, o ar tik ne tavo brangusis sakė, kad duris pastumt kiek kairiau - jokių problemų? Tuomet į dešinį kampą kišt skalbenkę ir netrumpint turimų spintelių  4u.gif

Aha, tas pats brangusis lotuliukas.gif Tik tada dar buvo neatsikraustę ir jis neatsiminė, kad ten iš kitos pusės ant tos sienos radijatorius, korio nenuimsi ir nepatrauksi, o iš virtuvės pusės 4 elektros jungikliai doh.gif Žodžiu, durų nepatrauksi nė per cm schmoll.gif Vat neseniai buvo svarstymai kelt skalbimo mašiną kitur, bet kaip jau minėjau - nepraktiška ir nepatartina (santechniko patarimas), todėl grįžtam prie visos technikos virtuvėj blush2.gif
Atsakyti
doh.gif
o pačio durys kokio pločio?
beje, durys bus, ar tik anga?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 10, 21:19)
doh.gif
o pačio durys kokio pločio?
beje, durys bus, ar tik anga?

Laimei tik anga 730x2060mm
Atsakyti