QUOTE(Mindija @ 2013 05 10, 08:44)
Gal dar kas kitokį variantą pasiūlys
O aš visai nepergyvenu, kais-nekais
Anksčiau šalia paprasto šaldytuvo viryklė stovėjo ir niekas ten man nekaito, o dabar abu įmontuojami, tai nesuprantu kaip išvis abejot galima
Na nebent atidaryt šaldytuvą ir tuo pat metu įkaitusią orkaitę, tai gal ir prieis ten tos šilumos
QUOTE(Darius S @ 2013 05 10, 08:59)
Jeigu kažkam šioje vietoje kyla abejonių, tai galiu užtikrinti, kad tikrai niekas ten nekaista
Netgi darant pirolizę, kai orkaitė įkaista iki 500 laipsnių, kraštas būna vos šiltas, šaldytuvas savaime turbūt šiltesnis būna
Nagi kažkuri forumietė, kuri planuojasi virtuvę minėjo, kad draugė sakė apie kaistantį nuo orkaitės šaldytuvą. Kadangi nepamenu vardų, tai ir klausiu ar čia ta pati mergina ar kita
Smalsu ar konsultavosi su daugiau žmonių
Nugi ir man bus aktualu po kokio dešimtmečio, kai turėsiu didesnę virtuvę ir trūks plyš reikės man tos pakeltos orkaitės
QUOTE(Juodai @ 2013 05 10, 09:09)
Nugi kia pradėjau žiūrinėti ne tik spec spintelių dažus, bet ir šiaip dažus vidas medienai, tai prasiplėtė paletė
Aišku kokia pusė spalvų atkrito, nes per ryškios/tamsios/nuobodžios. Ir magnolija atkrenta, nes nebenoriu jos daugiau, jau visi kambariai išdažyti ta spalva
Dabar pradėjau žiūrinėt pavyzdžiių, tai žiūriu kitur medis derintas su spalva
Gal ir man taip daryt? Mažiau dažymo
Ale jei susipjjaus man su mediniu stalviršiu, kuris bus tamsesnis (ąžuolas)
Ir velniam aš čia tų naujovių prisigalvojau
Laimės niekam nėra pažadėta. Gyvenimas kiekvienam skiria laiko ir erdvės. Pats žmogus turi pasirūpinti kuo juos užpildyti.