Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Juodai @ 2013 05 10, 00:54)

na, man ta plautuvė prie orkaitės visai  schmoll.gif dar ir darbastalis tarp plautuvės ir kaitlentės mažokas, o kaitlentės dešinėje stalviršis toks vienišas... 
gal pabandyt orkaitės spintą kelt į dešinę pusę... g.gif
dėkit patalpos planą su matmenimis, langais, durimis ir kitokiais reikalais, kad daugiau patarimų gautumėt  4u.gif
Papildyta:
Beje, kaip virtuvė?
user posted image
hihihi.gif

Geras, kaip tik vakar man vyras šitą virtuvę rodė lotuliukas.gif Sako, žėk, šita ir už tavo projektuotą geresnė tokia mažytė lotuliukas.gif Sakau, kad ji didesnė, o tas neeee, tokia pat biggrin.gif
Dėl visų pastabų sutinku 4u.gif Kol nebuvo planelio, norėjau siūlyt prie ūkinės dėl kaitlentą, o dešiniausiai kriauklę, bet gal tikrai geriau ūkinę perkelt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 10, 11:10)
Gi juokauju biggrin.gif

gi supratau hihihi.gif tik ginu savo stilių lotuliukas.gif
tiesa, sakydama kad ana banguota raudona virtuvė - parodinė, turėjau omeny žodį "paroda", o ne "parodija" lotuliukas.gif - čia kad neįsižeistų kas, jei kam patinka... biggrin.gif
Atsakyti
Tiksliai, tik kirtis kitur biggrin.gif

Bet tai bleeemba, skaičiuoju pagal plyteles, tai vis tik bus tokia pat kaip mūsų g.gif Nes grindinės, spėju, po 30cm čia, nu tada jo, gal ir geresnis projektas čia biggrin.gif
Ne nu šiaip tai man visai nieko tie apvalainumai tokio dydžio patalpoj, bet jaučiu ir kainuotų taip išbanguot biggrin.gif Tik viršus lievas man visiškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 10 gegužės 2013 - 10:42
Bet šaldytuvo joj tai nema unsure.gif ar aš kažko nesuprantu g.gif juk negali būti virš orkaitės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 10, 08:44)
Gal dar kas kitokį variantą pasiūlys ax.gif
O aš visai nepergyvenu, kais-nekais doh.gif Anksčiau šalia paprasto šaldytuvo viryklė stovėjo ir niekas ten man nekaito, o dabar abu įmontuojami, tai nesuprantu kaip išvis abejot galima doh.gif Na nebent atidaryt šaldytuvą ir tuo pat metu įkaitusią orkaitę, tai gal ir prieis ten tos šilumos biggrin.gif

QUOTE(Darius S @ 2013 05 10, 08:59)
Jeigu kažkam šioje vietoje kyla abejonių, tai galiu užtikrinti, kad tikrai niekas ten nekaista smile.gif Netgi darant pirolizę, kai orkaitė įkaista iki 500 laipsnių, kraštas būna vos šiltas, šaldytuvas savaime turbūt šiltesnis būna smile.gif

Nagi kažkuri forumietė, kuri planuojasi virtuvę minėjo, kad draugė sakė apie kaistantį nuo orkaitės šaldytuvą. Kadangi nepamenu vardų, tai ir klausiu ar čia ta pati mergina ar kita mirksiukas.gif Smalsu ar konsultavosi su daugiau žmonių ax.gif Nugi ir man bus aktualu po kokio dešimtmečio, kai turėsiu didesnę virtuvę ir trūks plyš reikės man tos pakeltos orkaitės lotuliukas.gif
QUOTE(Juodai @ 2013 05 10, 09:09)
nejaugi? g.gif ar radai daugiau spalvų? unsure.gif  lotuliukas.gif - šaunu, manau kad gausis graži virtuvė  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Nugi kia pradėjau žiūrinėti ne tik spec spintelių dažus, bet ir šiaip dažus vidas medienai, tai prasiplėtė paletė thumbup.gif Aišku kokia pusė spalvų atkrito, nes per ryškios/tamsios/nuobodžios. Ir magnolija atkrenta, nes nebenoriu jos daugiau, jau visi kambariai išdažyti ta spalva doh.gif
Dabar pradėjau žiūrinėt pavyzdžiių, tai žiūriu kitur medis derintas su spalva g.gif Gal ir man taip daryt? Mažiau dažymo blush2.gif Ale jei susipjjaus man su mediniu stalviršiu, kuris bus tamsesnis (ąžuolas) g.gif Ir velniam aš čia tų naujovių prisigalvojau frusty.gif
user posted image
Atsakyti
O gal po orkaite tie šaldymo stalčiai sudėti? g.gif Arba koks mažas įmontuotas spintukėj kažkurioj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cuaren @ 2013 05 09, 22:10)
Sveiki. Ir aš ateinu su šiokiu tokiu projektu, pasibraižiau, kaip maždaug įsivaizduoju savo virtuvę. Gal kas turit kokių pastebėjimų? Noriu pasidaryt galutinį projektą ir apvažiuot baldininkus smile.gif

user posted image

pas mano tevus kriaukle yra kampe lygiai per vidury. didele , apvali, todel patogu o is abeju pusiu gali stalvirsi palikt.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 05 09, 11:57)
Jūsų virtuvė -pavyzdys daug kam,kaip galima gražiai,skoningai ir protingai įsirengti 4u.gif
O dėl blizgios,kad ir kaip norėtųsi ir būtų  madinga,deja,plėmai matosi ir stovint tiesiai,langas už nugaros...TV blizgiais rėmais pastebiu kiekvieną apčiupinėjimą.

Nieko ant blizgaus, balto arba labai šviesaus nesimato, pas mus blizgi, tai neatsidžiaugiu, pas draugę matinis MDF tai sako, kad matosi Matosi ant Blizgaus - tamsaus MDF. Televizorius yra, manau, kad ant jo rėmo daugiau matytųsi, bet jo nečiupinėjam smile.gif - pultas tam yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 10, 10:09)
kampą išnaudoti gal kažkaip šitaip  g.gif :
http://images50.fotk...tuvike10-vi.png

kažką tokio galvoju:
user posted image

QUOTE(taša @ 2013 05 10, 14:09)
pas mano tevus kriaukle yra kampe lygiai per vidury. didele , apvali, todel patogu o is abeju pusiu gali stalvirsi palikt.

aš nenoriu kriauklės prie kaitlentės dėti, kampe man kažkaip irgi nelabai g.gif

QUOTE(ariogala @ 2013 05 10, 14:14)
Nieko ant blizgaus, balto arba labai šviesaus nesimato, pas mus blizgi, tai neatsidžiaugiu, pas draugę matinis MDF tai sako, kad matosi Matosi ant Blizgaus - tamsaus MDF. Televizorius yra, manau, kad ant jo rėmo daugiau matytųsi, bet jo nečiupinėjam smile.gif - pultas tam yra smile.gif

aš kaip tik šviesaus, blizgaus paviršiaus ir noriu thumbup.gif
nenusimanau tuose paviršiuose, plokštėse, bet dabar turim tamsiai rudą paviršių, tai matosi kiekvienas piršto antspaudas ir valosi labai sunkiai, ne su bet kuo doh.gif
Atsakyti
Na va, pasivau virtuvės planelį, pateikiu jūsų teismui:
user posted image
Taigi, skalbimo mašinai ieškom kitų namų, o virtuvėje lieka šaldytuvas ir indaplovė. Žaisdama dar įmečiau pakabinamą spintelę su mikrobange, bet nežinau ar ji bus, nes mikrobangę naudojam laaabai retai (šiuo metu išvis nenaudojam ir neturim ir nepasigendam). Sugebėjau panaudot didžiąją dalį turimų spintelių (pastatomų turiu 1x500mm, 3x400mm, 2x600mm įskaitant kampinę, kabinamų 2x500mm, 1x600mm). Dėl patalpos išmatavimų ir visokių vamzynų ir t.t. teks montuoti keletą atviresnių, siaurų spintelių/lentynėlių. Sienos spalvas galvoju melsvai pilkšvas, plytelės prie kaitlentės bus pilkos, kad sutaptų su šaldytuvu (pilkas, neįmontuojamas) ir galvoju panašaus atspalvio rūbą langui. O vat dėl spintelių spalvos/spalvų neapsisprendžiu doh.gif Žinau tik tiek, kad turi būti šiltos spalvos, nes ne tiek daug šviesos patalpoj ir sienos jau bus šaltesnio atspalvio+plytelės+technika. Gal reiks pasilikt prie tokio varijanto kaip pavaizduota, toks gelsvas g.gif Blizgumas kiaušinio lukšto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 05 10, 17:52)
Na va, pasivau virtuvės planelį, pateikiu jūsų teismui:

iš pirmo žvilgsnio: man idealu būtų, jeigu viryklė būtų priešais plautuvę - tada būtų diiiidelis darbinis stalviršis thumbup.gif aš galvoju tokiu principu: pasiėmei morką, kopūstą iš šaldytuvo, pakeliui nuplovei, nuskutai, pakeliui supjaustei ir toliau į puodą mirksiukas.gif
bet turbūt viryklė turi būti toj vietoj, kur yra, nepamenu? g.gif kita vertus, virtuvė nėra didelė ir tikrai nieko baisaus, kad darbinė zona prie dešinės sienos - ji irgi labai didelė smile.gif
gerai, kad neliko tos ūkinės spintos dešinėje, tokia lengvesnė virtuvikė gaunas thumbup.gif
o kas ten prie šaldytuvo 16 numeriu pažymėta?
skaičiau, kad norint įnešti šiltumo ir šviesos tose patalpose, kur nėra saulės, reikia sienas dažyti oranžine spalva ax.gif gal pritaikysi spintelėm... aišku, jeigu tokia spalva išvis priimtina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 10 gegužės 2013 - 17:40
QUOTE(ariogala @ 2013 05 10, 13:14)

o is kokios medziagos dureles pas jus?
Atsakyti