Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Sedotti @ 2013 05 09, 13:31)
Sakot labai nepatogu?

Arba tikrai nepatogu,arba neišmanau kaip kitaip galima biggrin.gif Užtenka vienintelio-atsidaryt indaplovę ir nei prie plautuvės,nei prie šiukšlių neprieini verysad.gif Dar dėl vietos stokos pas mane spintelė su indauja virš plautuvės ir su indų išdėliojimu vėlgi pirmiausia kraunu ant stalviršio ir tik uždarius indaplovę pasiekiu indaują doh.gif Nu,nieko čia tokio,bet norėtusi ,kad viskas vyktų tiesiogiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(A.pardaveja @ 2013 05 07, 14:57)

ateinu su tikiuosi, galutiniu projektuku:

user posted image

Man sitas patinka jau  ax.gif Kaip jums? Kaip galvojat, kokios turetu buti kainu ribos sitos virtuves? Plokste imsim laminuota, stalvirsi ir laminuota.

Arba gal galima indaplovę dėt dešiniausiai, tada stalčių blokai šalia būtų, o jau krašte indaplovė ir be stalčių imitacijų, manau, visai gerai žiūrėtųsi,, o be to prie indaujos gal net ir patogu turėtų būt indaplovė, ar ten tik kokiis taurės stovės? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 09 gegužės 2013 - 20:42
Seip ant indaploves tvirtinasi stalciu fasadai be problemu, vaizdas gaunasi vientisas, as taip paslepiau indaplove, nors pradzioj tai buvau ale dureles parsivezus. 4u.gif
Atsakyti
Na asmenišksi aš tai taip daryčisu nebent tada, jei plotis būtų vienodas, t.y.po 60cm, o čia tarkim stalčisi ilgi, tai vis tiek nebūtų vienodumo..... Na čia tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Ko gero ne visi blokai bus is dvieju stalciu, per platu, nebus kur susideti valgymo irankius, tai bet kokiu atveju vientisumo nebeliks. Bet aciu, merginos, uz komentarus 4u.gif Jau ir mums su MB sita virtuve patiko, dabar "gludinsim" iki tobulumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2013 05 09, 18:38)
Beja, paskaiciavo man 15 tukst, su visais priedais (apsvietimu, siuksliadezem, indams deklais, kargo spintom, ranksluosciu laikikliu). Kaip cia ta kaina, a?

thumbup.gif Tobula virtuvė wub.gif wub.gif wub.gif biggrin.gif

Gal galit parašyt sienų ilgius? g.gif Man tai daugoka atrodo... Nors ir pati orentuojuos apie dvylika, tai jei plius indauja, tai gal ir normaliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 09, 20:07)
Na asmenišksi aš tai taip daryčisu nebent tada, jei plotis būtų vienodas, t.y.po 60cm, o čia tarkim stalčisi ilgi, tai vis tiek nebūtų vienodumo..... Na čia tik mano nuomonė  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 05 09, 15:58)
Tų, kur būtent virtuvės spintelėms tai nedaug spalvų. Vat Duluxo lankstinuke gal kokios 5 spalvos, iš kurių 3 baltos atspalviai  doh.gif  O mes kur buvom nusižiūrėję tokia pilkai žalsvą spalvą, tai neradau dar tokių. Bet dar nedaug ir žiūrėjau, tik bendros paskirties lankstinukuose  blush2.gif

Mano paletėj 160 atspalvių. Pagal NCS paletę baldams dažus dar parinkinėja.
Atsakyti
Sveiki. Ir aš ateinu su šiokiu tokiu projektu, pasibraižiau, kaip maždaug įsivaizduoju savo virtuvę. Gal kas turit kokių pastebėjimų? Noriu pasidaryt galutinį projektą ir apvažiuot baldininkus smile.gif

user posted image
Atsakyti
kokia medziaga rinkotes durelems? ypac domina atsakymai is pasirinkusiu blizgu pavirsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darius S @ 2013 05 09, 20:40)
Mano paletėj 160 atspalvių. Pagal NCS paletę baldams dažus dar parinkinėja.

Tai tamstos ir darbas atitinkamas 4u.gif mes dazysim namu salygom ir norim kuo paprasciau, be dideliu spalvu maisymu ir t.t. Norim nusipirkt grunta, dazus, svitrinio, teptuka... Ir ruosiam savo grozius thumbup.gif: tiksliau as ruosiu biggrin.gif
Atsakyti
Indauja nusikopijavau, juodai gi jums kai braize projekta, indauja pabraize, tai va  ax.gif

džiaugiuos, kad patiko ir tiko 4u.gif
Beja, paskaiciavo man 15 tukst, su visais priedais (apsvietimu, siuksliadezem, indams deklais, kargo spintom, ranksluosciu laikikliu). Kaip cia ta kaina, a?

manyčiau daugoka... kaip su laminuotos plokštės fasadais... man su masyvu panašaus dydžio virtuvę už 10-11t. žadėjo padaryt - tiesa, nepaminėjau, kad ši kaina be stalviršio, nes granitą žadam dėt, o kiek plokštės stalviršis kainuotų net neįsivaizduoju unsure.gif
o vieni gamintojai, tie patys, kur Irisui, berods, virtuvę darė (įdomu, kaip sekasi, ar jau viskas pabaigta, norėtųsi pilną vaizdą pamatyt blush2.gif ) man paskaičiavo virtuvės kainą su plokštės fasadais ir plokštės stalviršiu - 6000 Lt... tiksliai nežinau, kas čia būtų įėję ton kainon, bet vistiek, beveik trigubai pigiau... blink.gif
orientacijai priminsiu, kad mano virtuvė 4,2 bėginio metro (didelės spintos, pakabinamos spintelės) + 2,3m sala...

QUOTE(Furby's @ 2013 05 09, 18:52)
Taip tai btu MDF, hmm net nezinau kas tai yra filingsai...ir pasiulyme apie juos neparasyta.
...
Easy kitchen paskaiciavo apie 3500

Filingai tai tokie dalykiukai:
user posted image
kai ne lygios durelės, o su, kaip juos pavadint g.gif ... - grioveliais unsure.gif kiek girdėjau, juos darant daug terlionės, dėl to išbrangsta MDF fasadai ir, kaip vienas baldininkas sakė, virtuvė gaunas ne ką pigesnė, nei su masyvo fasadais. Bet gal pas Jus lygios durelės, nes patys neturėjo sugalvot filinguot, jeigu Jūs to neprašėt. Virtuvė pasidaro panaši į langvai klasikinę, skandinaviško tipo.

Užklauskit dar kelių gamintojų, pamatysit, kokios skirtingos kainos bus 4u.gif

QUOTE(Ga-aP @ 2013 05 09, 22:18)
Ko gero ne visi blokai bus is dvieju stalciu, per platu, nebus kur susideti valgymo irankius, tai bet kokiu atveju vientisumo nebeliks.

Galima daryti stalčių bloką iš dviejų dalių, kad neardyti vientisumo, o vienam, ar dviejuose viršutiniuose stalčiuose dėti vidinius stalčiukus įrankiams mirksiukas.gif . Sakysit nepatogu, reikia du stalčius atsidaryt norint pasiimt šaukštelį ... 7 metus tokį naudoju, tikrai nieko baisaus irnesakyk.gif tikrai nesikeikiu, dėl tokio stalčių sprendimo bigsmile.gif
QUOTE(Cuaren @ 2013 05 09, 23:10)
Sveiki. Ir aš ateinu su šiokiu tokiu projektu, pasibraižiau, kaip maždaug įsivaizduoju savo virtuvę. Gal kas turit kokių pastebėjimų? Noriu pasidaryt galutinį projektą ir apvažiuot baldininkus smile.gif
user posted image

na, man ta plautuvė prie orkaitės visai schmoll.gif dar ir darbastalis tarp plautuvės ir kaitlentės mažokas, o kaitlentės dešinėje stalviršis toks vienišas...
gal pabandyt orkaitės spintą kelt į dešinę pusę... g.gif
dėkit patalpos planą su matmenimis, langais, durimis ir kitokiais reikalais, kad daugiau patarimų gautumėt 4u.gif
Papildyta:
Beje, kaip virtuvė?
user posted image
hihihi.gif
Atsakyti