QUOTE(Ga-aP @ 2013 05 09, 18:38)
Indauja nusikopijavau, juodai gi jums kai braize projekta, indauja pabraize, tai va
džiaugiuos, kad patiko ir tiko
QUOTE(Ga-aP @ 2013 05 09, 18:38)
Beja, paskaiciavo man 15 tukst, su visais priedais (apsvietimu, siuksliadezem, indams deklais, kargo spintom, ranksluosciu laikikliu). Kaip cia ta kaina, a?
manyčiau daugoka... kaip su laminuotos plokštės fasadais... man su masyvu panašaus dydžio virtuvę už 10-11t. žadėjo padaryt - tiesa, nepaminėjau, kad ši kaina be stalviršio, nes granitą žadam dėt, o kiek plokštės stalviršis kainuotų net neįsivaizduoju
o vieni gamintojai, tie patys, kur
Irisui, berods, virtuvę darė (įdomu, kaip sekasi, ar jau viskas pabaigta, norėtųsi pilną vaizdą pamatyt
) man paskaičiavo virtuvės kainą su plokštės fasadais ir plokštės stalviršiu - 6000 Lt... tiksliai nežinau, kas čia būtų įėję ton kainon, bet vistiek, beveik trigubai pigiau...
orientacijai priminsiu, kad mano virtuvė 4,2 bėginio metro (didelės spintos, pakabinamos spintelės) + 2,3m sala...
QUOTE(Furby's @ 2013 05 09, 18:52)
Taip tai btu MDF, hmm net nezinau kas tai yra filingsai...ir pasiulyme apie juos neparasyta.
...
Easy kitchen paskaiciavo apie 3500
Filingai tai tokie dalykiukai:
kai ne lygios durelės, o su, kaip juos pavadint
... - grioveliais
kiek girdėjau, juos darant daug terlionės, dėl to išbrangsta MDF fasadai ir, kaip vienas baldininkas sakė, virtuvė gaunas ne ką pigesnė, nei su masyvo fasadais. Bet gal pas Jus lygios durelės, nes patys neturėjo sugalvot filinguot, jeigu Jūs to neprašėt. Virtuvė pasidaro panaši į langvai klasikinę, skandinaviško tipo.
Užklauskit dar kelių gamintojų, pamatysit, kokios skirtingos kainos bus
QUOTE(Ga-aP @ 2013 05 09, 22:18)
Ko gero ne visi blokai bus is dvieju stalciu, per platu, nebus kur susideti valgymo irankius, tai bet kokiu atveju vientisumo nebeliks.
Galima daryti stalčių bloką iš dviejų dalių, kad neardyti vientisumo, o vienam, ar dviejuose viršutiniuose stalčiuose dėti vidinius stalčiukus įrankiams
. Sakysit nepatogu, reikia du stalčius atsidaryt norint pasiimt šaukštelį ... 7 metus tokį naudoju, tikrai nieko baisaus
tikrai nesikeikiu, dėl tokio stalčių sprendimo
QUOTE(Cuaren @ 2013 05 09, 23:10)
Sveiki. Ir aš ateinu su šiokiu tokiu projektu, pasibraižiau, kaip maždaug įsivaizduoju savo virtuvę. Gal kas turit kokių pastebėjimų? Noriu pasidaryt galutinį projektą ir apvažiuot baldininkus
na, man ta plautuvė prie orkaitės visai
dar ir darbastalis tarp plautuvės ir kaitlentės mažokas, o kaitlentės dešinėje stalviršis toks vienišas...
gal pabandyt orkaitės spintą kelt į dešinę pusę...
dėkit patalpos planą su matmenimis, langais, durimis ir kitokiais reikalais, kad daugiau patarimų gautumėt
Papildyta:
Beje, kaip virtuvė?