Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Juodai @ 2013 05 09, 13:51)
kodėl ribotas  g.gif ?

Tų, kur būtent virtuvės spintelėms tai nedaug spalvų. Vat Duluxo lankstinuke gal kokios 5 spalvos, iš kurių 3 baltos atspalviai doh.gif O mes kur buvom nusižiūrėję tokia pilkai žalsvą spalvą, tai neradau dar tokių. Bet dar nedaug ir žiūrėjau, tik bendros paskirties lankstinukuose blush2.gif
Atsakyti
Ar tai kažkokie spacialūs dažai? O pvz šitie netinka? g.gif Čia rašo, kad "galima išgauti beveik visas pageidaujamas spalvas iš RAL, Sikkens, NCS ir kitų spalvininkų"... unsure.gif
Ir dar rašo, kad tinka virtuvėms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 09 gegužės 2013 - 15:06
Sveikos,

ateinu su tikiuosi, galutiniu projektuku:

user posted image

Man sitas patinka jau ax.gif Kaip jums? Kaip galvojat, kokios turetu buti kainu ribos sitos virtuves? Plokste imsim laminuota, stalvirsi ir laminuota.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 09, 14:23)
aš visur daryčiau stalčius - ji man daug patogiau, negu paprasta spintutė  4u.gif

drinks_cheers.gif pas mus bus 19 stalčių rolleyes.gif dabar reikia išsirinkti svarbiausius, kuriuos paversim BLUM'iniais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 09, 14:05)
Ar tai kažkokie spacialūs dažai? O pvz šitie netinka?  g.gif Čia rašo, kad "galima išgauti beveik visas pageidaujamas spalvas iš RAL, Sikkens, NCS ir kitų spalvininkų"...  unsure.gif
Ir dar rašo, kad tinka virtuvėms  4u.gif

Jei atvirai, tai nežinau ar būtini specialūs dažai virtuvės spintelėms (į kuriuos pirmiausia ir dairausi). Betgi logiškai mąstant tai bet kurie džai medžiui turėtų tikti g.gif Vat dabar pasiskaitinėjau forumuose, tai daug kas naudoja tiesiog dažus medžiui, o svarbiausia paruošti paviršius (gruntas, šlifavimas ir t.t.) thumbup.gif Ačiū už paprotinimą susidomėti, dabar gerokai platesnė paletė pasirinkimui 4u.gif thumbup.gif

QUOTE(Ga-aP @ 2013 05 09, 14:20)
Sveikos,

Man sitas patinka jau  ax.gif Kaip jums?

Ten kaip suprantu prie plautuvės indaplovė? Jei įmanoma daryčiau stalčių imitaciją, kad derėtų prie stalčių iš šonų ir apskritai tos linijos visuose balduose. Aišku, tai gali būti tik programos toks dalykas, kad neleidžia tokių pribumbasų, bet čia tik toks pastebėjimas jei pačiai neužkliuvo 4u.gif O šiaip gražu smile.gif Beje, ta indauja dešinėj pusėj pus tokio aukščio kaip pavaizduota? Gal tiktų paaukštinti, kad lygiuotųsi su viršutinių spintelių vidurine linija? g.gif Vat užplaukė man, kad viskas lygiuotųsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2013 05 09, 16:20)
Sveikos,

user posted image

Man sitas patinka jau  ax.gif Kaip jums? Kaip galvojat, kokios turetu buti kainu ribos sitos virtuves? Plokste imsim laminuota, stalvirsi ir laminuota.

Ėėėė čia mano virtuvė bigsmile.gif Langą tik pasiaurint reiktų bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 09, 16:47)
Ėėėė čia mano virtuvė bigsmile.gif Langą tik pasiaurint reiktų bigsmile.gif  biggrin.gif

a pavydas sujėmė? lotuliukas.gif o gal Jums paplatint? hihihi.gif
beje, virtuvė atrodo gerai thumbup.gif , sutinku su visom Ajstes pastabom drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 09 gegužės 2013 - 15:53
Ale žiūriu Ikejos blogiečiai vienos forumietės virtuvės dizainą kaip savą reklamuoja, tik viryklę su plautuve sukeitė g.gif Nespėjo užpatentuot....
user posted image
lotuliukas.gif
Nusiunčiau MB porą straipsniukų apie spintelių dažymą, tai klausia kada pradėsiu lotuliukas.gif Na ką, reik grįžti prie plano ir koreguoti...
Atsakyti
Sveiki, norejau pasiteirauti, del ko visur kriaukles pries langa? ar yra kazkokia priezastis ar cia dizainas toks daugumoje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Murciux @ 2013 05 09, 16:09)
Sveiki, norejau pasiteirauti, del ko visur kriaukles pries langa? ar yra kazkokia priezastis ar cia dizainas toks daugumoje? ax.gif

Manau kiekvienam atvejui kitas atsakymas - pas ką vamzdžiai taip išvedžioti, pas ką gražus vaizdas, kuriuo galima džiaugtis plaunant indus, kam tiesiog taip norisi... Pas mus plautuvė bus prie lango dėl vamzdynų išvedžiojimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 05 09, 16:41)

Ten kaip suprantu prie plautuvės indaplovė? Jei įmanoma daryčiau stalčių imitaciją, kad derėtų prie stalčių iš šonų ir apskritai tos linijos visuose balduose. Aišku, tai gali būti tik programos toks dalykas, kad neleidžia tokių pribumbasų, bet čia tik toks pastebėjimas jei pačiai neužkliuvo  4u.gif  O šiaip gražu  smile.gif  Beje, ta indauja dešinėj pusėj pus tokio aukščio kaip pavaizduota? Gal tiktų paaukštinti, kad lygiuotųsi su viršutinių spintelių vidurine linija?  g.gif  Vat užplaukė man, kad viskas lygiuotųsi  lotuliukas.gif

Aha, indaplove. Aciu, pagalvosim del sito. Man kazkaip neuzkliuvo indaplove su stalciu blokais. Gal dar kuriam bloke tris stalcius padarysim. O indauja - jus teisi, graziau atrodys kai su spinteliu vidurio linija bus lygu.

QUOTE(Mindija @ 2013 05 09, 16:47)
Ėėėė čia mano virtuvė bigsmile.gif Langą tik pasiaurint reiktų bigsmile.gif  biggrin.gif

Indauja nusikopijavau, juodai gi jums kai braize projekta, indauja pabraize, tai va ax.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 05 09, 16:53)
a pavydas sujėmė?  lotuliukas.gif o gal Jums paplatint? hihihi.gif
beje, virtuvė atrodo gerai  thumbup.gif , sutinku su visom Ajstes pastabom  drinks_cheers.gif

nu jega, pagaliau bigsmile.gif

Beja, paskaiciavo man 15 tukst, su visais priedais (apsvietimu, siuksliadezem, indams deklais, kargo spintom, ranksluosciu laikikliu). Kaip cia ta kaina, a?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 05 09, 00:35)
Daugoka g.gif
Kiek stalčių?
Viršutinės spintelės kaip atidaromos?Ar standartinis aukštis?Kokio gamintojo"Cargo"?

QUOTE(Juodai @ 2013 05 09, 01:53)
Ir man didelė kaina atrodo... šaldytuvas bus įmontuojamas? kiek viršuje spintelių?
ta plokštė - tai MDF? su filingais fasadai?

Vat ir man pasirode daugoka, nes stalciu tik 4+ cargo. tiesa ukineje spinje slepsim duju baliona. Virsutines spinteles aukstesnes apie 80cm, atidaromos iskleidimo budu. Taip tai btu MDF, hmm net nezinau kas tai yra filingsai...ir pasiulyme apie juos neparasyta.
Saldytuvas is viso kitoj patalpoj galima sakyti, imontojama indaplove, virykle ir gartraukis. Siaip jokiu pribonbasu.
Easy kitchen paskaiciavo apie 3500
Atsakyti