Del tos spinteles virs saldytuvo ir as sukau galva, pradzioj braiziau lygiai su saldytuvu paskui sumazinau. O Virsutines spinteles bus ne iki virsaus. Tame ir reikalas. Pas mane lubos 3 m. Spinteles darau iki 2,5m . Beto iejimas i kambari is saldytuvo puses,( ne tos durys kur pavaizduotos, ten i kita kambari) jei sulyginsiu su saldytuvo nebus taip labai kris tas spintos vaizdas?
QUOTE(Sedotti @ 2013 05 09, 08:57)
Sveikos,
Vis skaitau skaitau, iš jūsų patarimus dedu į galvą Pasidariau ir aš šiokį tokį projektuką. Gal ką pakomentuosit
Vis skaitau skaitau, iš jūsų patarimus dedu į galvą Pasidariau ir aš šiokį tokį projektuką. Gal ką pakomentuosit
Patarimų neturiu,bet iš praktikos galiu pasakyt,kad labai nepatogu toks plautuvės,šiukšlinės ir indaplovės santykis:(.Gal merginos kaip nors kitaip sugalvotų,o aš pasidariau tyliai ir dabar belieka priprast prie nepriprantamo
QUOTE(Sedotti @ 2013 05 09, 11:54)
Del tos spinteles virs saldytuvo ir as sukau galva, pradzioj braiziau lygiai su saldytuvu paskui sumazinau. O Virsutines spinteles bus ne iki virsaus. Tame ir reikalas. Pas mane lubos 3 m. Spinteles darau iki 2,5m . Beto iejimas i kambari is saldytuvo puses,( ne tos durys kur pavaizduotos, ten i kita kambari) jei sulyginsiu su saldytuvo nebus taip labai kris tas spintos vaizdas?
Hmm, tokiu atveju tai gali labai dominuojančiai atrodyt tokia ale ūkinė spinta Reiktu pažiūrėt benrą patalpos planą, gal tiktų šaldytuvą perkelt kitur, gal atsisakyt betkokios spintelės virš jo, gal dar kokių varijantų galima sugalvot?
QUOTE(Ancė @ 2013 05 09, 13:09)
Patarimų neturiu,bet iš praktikos galiu pasakyt,kad labai nepatogu toks plautuvės,šiukšlinės ir indaplovės santykis:(.Gal merginos kaip nors kitaip sugalvotų,o aš pasidariau tyliai ir dabar belieka priprast prie nepriprantamo
Sakot labai nepatogu? tai gal man tada apkeisti stalciu bloką kur yra prie lango su indaplove? gal taip butu patogiau?
Gal galit parodyti savo virtuve?
Hmm, tokiu atveju tai gali labai dominuojančiai atrodyt tokia ale ūkinė spinta Reiktu pažiūrėt benrą patalpos planą, gal tiktų šaldytuvą perkelt kitur, gal atsisakyt betkokios spintelės virš jo, gal dar kokių varijantų galima sugalvot?
Neturiu siaip plano pabandysiu nupiesti , jei pavyks ikelsiu
QUOTE(Ajste @ 2013 05 09, 12:43)
Su TV tai nėra tas pats, gi ten plastmasė, o ne mdfai ir valyti nėra patogu, o spintelei pavalyt reikia tik gero skudurėlio Tada tik perbraukei ir tiek, nelieka nei pirštų antspaudų nei šuorų nuo valymo
A ko čia balamūtintis?
A ko čia balamūtintis?
nu bet vistiek kaip sunku apsisprest,as buvau gal uz matini , vyras uz blizgu.Dabar jau ir as pradejau del blizgaus svyruot
Na kazkiek pataisiau savo planeli , ar dabar kazkiek geriau
QUOTE(Mindija @ 2013 05 09, 11:00)
O kas čia gali būt "brangu" ir "nepraktiška"?
Paprasčiausias apšvietimas- Iljičiaus lemputės
Paprasčiausias apšvietimas- Iljičiaus lemputės
QUOTE(smiles11 @ 2013 05 09, 12:42)
nu bet vistiek kaip sunku apsisprest,as buvau gal uz matini , vyras uz blizgu. Dabar jau ir as pradejau del blizgaus svyruot
Tai pas draugus, gimines, galiausiai salonuose apžiūrėkita, apčiupinėkit ir matysit kas ir kaip. Dėl valymo galit pasiklausti turinčių vienus ir kitus varijantus.
Sukeisčiau vietom indaplovę ir plautuvę. Taip padidėtų darbo zona tarp plautuvės ir viryklės Ir dar kampinę spintelę taryčiau stačiu kampu, nes viršuj taip gražiai užsibaigia pakabinamos, tai manau tiktų ir apačioj tiesios linijos
QUOTE(Ajste @ 2013 05 09, 13:53)
Ir dar kampinę spintelę taryčiau stačiu kampu, nes viršuj taip gražiai užsibaigia pakabinamos, tai manau tiktų ir apačioj tiesios linijos
ji ir turetu tokia but, cia viskas del nemokejimo naudotis progrma
O kiek jus galvojat butina stalciu? (na suprantu kad kuo daugiau tuo geriau , bet ir kaina tada kyla ) Na mano nuomone butinau reikai stalo irankimas tokio siauro, vieno platesnio tokio kaip samciams , mentelem ir t,t.... Po to dar prieskoniams stalcius Na gal dar gerai stalcius visokiems kepimo popieriams, formelems ir t.t... Kokie jusu butu pastebejimai ?
QUOTE(smiles11 @ 2013 05 09, 15:17)
O kiek jus galvojat butina stalciu? (na suprantu kad kuo daugiau tuo geriau , bet ir kaina tada kyla ) Na mano nuomone butinau reikai stalo irankimas tokio siauro, vieno platesnio tokio kaip samciams , mentelem ir t,t.... Po to dar prieskoniams stalcius Na gal dar gerai stalcius visokiems kepimo popieriams, formelems ir t.t... Kokie jusu butu pastebejimai ?
As apacioje dariau vien tik stalcius
QUOTE(smiles11 @ 2013 05 09, 15:17)
aš visur daryčiau stalčius - ji man daug patogiau, negu paprasta spintutė
QUOTE(smiles11 @ 2013 05 09, 13:17)
Nemanau, kad yra kažkoks BŪTINA, kiekvienas daro pagal norus, poreikius, galiausiai biudžetą. Daug kas pasisako už kiek galima daugiau stalčių, nes jie patogiau (galima ne tik įrankius laikyt, bet ir puodus, dubenis, indus su kruopom, miltais, stalo indus... Žodžiu sukiši viską ką nori O patogumas tame, kad atsidarei stalčių ir viskas matosi, patogiau ištraukti ką nori Mano bus mažai stalčių, nes kaip sakiau virtuvės baldai "perdirbami" iš dovanotų, o jų dauguma spintelėės su stalčiumi viršuj. Kadangi reikės dar papildomų spintelių pirkti, tai bandysiu ištaikyt stalčių po plautuve ir dar kur tik tilps Pradedu domėtis dažymais spintelių Gaila spalvų pasirinkimas gan ribotas
QUOTE(Ajste @ 2013 05 09, 15:43)
Gaila spalvų pasirinkimas gan ribotas
kodėl ribotas ?