Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Darius S @ 2013 05 09, 09:53)
Tai kaip man dabar jaustis į kampą užspaustam?  ax.gif  Pasakysiu tyliai, gal nieks neišgirs  unsure.gif  Normalaus tinklapio dar nėra, bet darbų pavyzdžių yra čia: Baldai. Ir kontaktai ten yra. Arba man į AŽ rašykit, nėr skirtumo....
Papildyta:
O čia fasadai masyvo ar MDF? Blizgūs ar matiniai? Čia kainą užkelia filingo frezavimas, jei iš MDF, nes nemažą plotą reik nuzulint  g.gif

Jei buciau baldininke as atsakyciau koks cia fasadas... biggrin.gif Bet ne medis tai tikrai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darius S @ 2013 05 09, 10:53)
Tai kaip man dabar jaustis į kampą užspaustam?  ax.gif  Pasakysiu tyliai, gal nieks neišgirs  unsure.gif  Normalaus tinklapio dar nėra, bet darbų pavyzdžių yra čia: Baldai. Ir kontaktai ten yra. Arba man į AŽ rašykit, nėr skirtumo....

doh.gif O tai man kaip dabar jaustis? Nes man tik šiaip cekava buvo biggrin.gif

P.S. Man ta TV spintelė patiko. Ir siena beveik kaip pas mane bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 09 gegužės 2013 - 10:18
QUOTE(Mindija @ 2013 05 08, 19:27)
Nesivežiau. Realiai turėjau vienintelį šeštadienį, o pirmyn atgal po trisdešimt km vežiotis neturėjau nei noro nei jėgų, nei laiko doh.gif
Bus gera ta spalva. Susistatys baldai, bus užuolaidos...
Pafotkinau kur  plytų siena šalia blush2.gif

Tai kaip kam su laiku ir kelionem ir t.t. Mums pasiseke, nes vistiek reikejo vazinet visokiu statybiniu reikalu, tai spyna nupirkt, tai laminata, tai dar koki biesa... doh.gif Vat ir turejom galimybe pasitampyt su meginukais thumbup.gif O siaip esu girdejus, kad ir internetu galima uzsisakyti meginuku (Dulux berods) ir atsiuncia i namus ax.gif Na, jei kam bus aktualu susizinosit mirksiukas.gif
O spalvyte tai gera, tokia lengvute thumbup.gif Vat baldai jei bus nors tonu tamsesni, labai grazai ziuresis thumbup.gif

QUOTE(Sedotti @ 2013 05 09, 07:57)
Sveikos,
Vis skaitau skaitau, iš jūsų patarimus dedu į galvą smile.gif Pasidariau ir aš šiokį tokį projektuką. Gal ką pakomentuosit  blush2.gif
user posted image

Nezinau ar nemokejot ipaisyt ar tikrai taip planuojat, bet mano galva, ta spintele virs saldytuvo turetu buti tokio pat plocio kaip saldytuvas, kitaip priejimas nepatogus ir vieta svaistoma ax.gif Juk tokiam auktyje laikysit reciau naudojamus rakandus ir ant pacio saldytuvo pries spintele nieko nedetumet mirksiukas.gif O siaip gal ir nieko planelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darius S @ 2013 05 09, 09:53)

O čia fasadai masyvo ar MDF? Blizgūs ar matiniai? Čia kainą užkelia filingo frezavimas, jei iš MDF, nes nemažą plotą reik nuzulint  g.gif

mes taip pat planuojam daryt is dazyto MDF. O dabar jus man pasakykit kas praktiskiau blizgus ar matinis ??? Ir kaina kurio buna didesne?Seip vyras labiau uz blizgu balta, bet as galvoju kazi ar nesimatys labai pirstu antspaudu ? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 05 09, 11:35)
Nezinau ar nemokejot ipaisyt ar tikrai taip planuojat, bet mano galva, ta spintele virs saldytuvo turetu buti tokio pat plocio kaip saldytuvas, kitaip priejimas nepatogus ir vieta svaistoma  ax.gif  Juk tokiam auktyje laikysit reciau naudojamus rakandus ir ant pacio saldytuvo pries spintele nieko nedetumet  mirksiukas.gif  O siaip gal ir nieko planelis  smile.gif

Jei šaldytuvas būtų įmontuojamas - tada taip, kitu atveju ta spintelė didelio gylio tikrai gražiai neatrodys, o dabar gaunasi viena graži linija. Be to, nebus jau taip giliai ta spintelė, šaldytuvas 600mm gylio, o spintelė 400mm.
Papildyta:
QUOTE(smiles11 @ 2013 05 09, 11:37)
mes taip pat planuojam daryt is dazyto MDF. O dabar jus man pasakykit kas praktiskiau blizgus ar matinis ??? Ir kaina kurio buna didesne?Seip vyras labiau uz blizgu balta, bet as galvoju kazi ar nesimatys labai pirstu antspaudu ? g.gif  g.gif  g.gif

Matinis labiau tepasi, nei blizgus, bet lengvai nusivalo tie paviršiai. O iš principo, matysis pirštai praktiškai ant visų paviršių, kai saulutė reikiamu kampu pašvies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darius S @ 2013 05 09, 11:59)
Matinis labiau tepasi, nei blizgus, bet lengvai nusivalo tie paviršiai. O iš principo, matysis pirštai praktiškai ant visų paviršių, kai saulutė reikiamu kampu pašvies smile.gif

o kokią plokštę,faktūrą rekomenduotumėte,kad praktiškai nieko nesimatytų?
(Virtuvė stovės priešais langą,pietų pusė.)
Atsakyti
QUOTE(Darius S @ 2013 05 09, 09:59)
Jei šaldytuvas būtų įmontuojamas - tada taip, kitu atveju ta spintelė didelio gylio tikrai gražiai neatrodys, o dabar gaunasi viena graži linija. Be to, nebus jau taip giliai ta spintelė, šaldytuvas 600mm gylio, o spintelė 400mm.
Papildyta:

Rase, kad neimontuojamas. Bet jei teisingai suprantu tai pakabinamos bus iki lubu? Tokiu atveju manau galimi abu varijantai - lygiuoti su pakabinamu linija arba su saldytuvo linija. Man asmeniskai priimtiniau lygiuoti su saldytuvu, nes kaip jau sakiau liktu neisnaudotas plotas apie 200mm. Galiausiai jei sulygint su saldytuvu, susidarys ukines spintos "vaizdas". Nemanau, kad iskristu labai is kontekksto, bet aisku spresti savininkei, kas jai graziau, praktiskiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 05 09, 12:08)
o kokią plokštę,faktūrą rekomenduotumėte,kad praktiškai nieko nesimatytų?
(Virtuvė stovės priešais langą,pietų pusė.)

Na pas mus vakarai, bet ant maniškės nieeeeeeko nesimato thumbup.gif Tai nei karto ir nevaliau dar lotuliukas.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif Nors pažėjus iš šono (prie pat atsistojus), tai matosi, kad jau apsiriebalavę, bet iš priekio nu tai visai nei ženklo jokių plėmukų.
Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2013 05 09, 12:44)
Man asmeniskai priimtiniau lygiuoti su saldytuvu, nes kaip jau sakiau liktu neisnaudotas plotas apie 200mm. Galiausiai jei sulygint su saldytuvu, susidarys ukines spintos "vaizdas".

Pritariu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 09, 12:52)
Na pas mus vakarai, bet ant maniškės nieeeeeeko nesimato  thumbup.gif  Tai nei karto ir nevaliau dar  lotuliukas.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  Nors pažėjus iš šono (prie pat atsistojus), tai matosi, kad jau apsiriebalavę, bet iš priekio nu tai visai nei ženklo jokių plėmukų.

Jūsų virtuvė -pavyzdys daug kam,kaip galima gražiai,skoningai ir protingai įsirengti 4u.gif
O dėl blizgios,kad ir kaip norėtųsi ir būtų madinga,deja,plėmai matosi ir stovint tiesiai,langas už nugaros...TV blizgiais rėmais pastebiu kiekvieną apčiupinėjimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 09 gegužės 2013 - 12:01

Gal kas prisitaikys idėją 4u.gif Jaučiu taip ir ūkinę spintą užbaigt galima būtų (jei ne nišoj ar prie sienos) blush2.gif

user posted image

Papildyta:
QUOTE(xde @ 2013 05 09, 12:57)
Jūsų virtuvė -pavyzdys daug kam,kaip galima gražiai,skoningai ir protingai įsirengti 4u.gif
O dėl blizgios,kad ir kaip norėtųsi ir būtų  madinga,deja,plėmai matosi ir stovint tiesiai,langas už nugaros...TV blizgiais rėmais pastebiu kiekvieną apčiupinėjimą.

A tai ko tą TV čiupinėjat? lotuliukas.gif

Baikit mane balamūtint doh.gif lotuliukas.gif Sėdėjau sau ramiai su viena idėja ir ramu buvo, dabar blaškausi iki maksimumų doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 09, 11:11)
Papildyta:
A tai ko tą TV čiupinėjat? lotuliukas.gif

Baikit mane balamūtint doh.gif  lotuliukas.gif Sėdėjau sau ramiai su viena idėja ir ramu buvo, dabar blaškausi iki maksimumų doh.gif  biggrin.gif

Su TV tai nėra tas pats, gi ten plastmasė, o ne mdfai ir valyti nėra patogu, o spintelei pavalyt reikia tik gero skudurėlio mirksiukas.gif Tada tik perbraukei ir tiek, nelieka nei pirštų antspaudų nei šuorų nuo valymo thumbup.gif
A ko čia balamūtintis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 05 09, 12:57)

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Na išties malonu, kai ne tik pats džiaugiesi rezultatu, bet ir kiti įvertina blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 05 09, 13:11)
Gal kas prisitaikys idėją 4u.gif Jaučiu taip ir ūkinę spintą užbaigt galima būtų (jei ne nišoj ar prie sienos) blush2.gif

user posted image

Va va, kažką panašaus norėjau siūlyt čia kažkuriai narei su maža virtuve ir neišgriauta siena blush2.gif Kažkaip buvo kilus tokia mintis, kad jei va kažkaip taip užbaigus, tai gal ne taip ir apsigremėzdintų virtuvytė su ūkine spinta.... Tik patingėjau pavyzdžių paieškot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 09 gegužės 2013 - 12:49