Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Darius S aplenkė mane smile.gif
kaip tik savo virtuvę labai panašią įsivaizduoju smile.gif o pas kuriuos baldininkus tokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 05 09, 09:42)
user posted image
Gal kas darėtės virtuvėje tokį apšvietimą?
Labai noriu, tik neįsivaizduoju - brangu, nebrangu, praktiška ar ne  g.gif

O kas čia gali būt "brangu" ir "nepraktiška"? biggrin.gif
Paprasčiausias apšvietimas- Iljičiaus lemputės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 05 09, 09:42)
user posted image
Gal kas darėtės virtuvėje tokį apšvietimą?
Labai noriu, tik neįsivaizduoju - brangu, nebrangu, praktiška ar ne  g.gif

Kad tokį ir patys galite pasidaryti smile.gif paprastas kabelis ir lempučių lizdai smile.gif Arba elektriko paprašyt, kad laidus prijungtų ir vedžiokitės kur patinka smile.gif Brangu tikrai neturi būt 4u.gif Dėl praktiškumo, tai nėr jokių gaubtų, kurie šviesą sugertų (mažiau elektros thumbup.gif ). O ar matinės lemputės, ar skaidrios, kaip nuotraukoj, tai jau čia prie interjero reiktų derinti, kas gražiau smile.gif Na, tokia mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darius S: 09 gegužės 2013 - 09:03
QUOTE(Sedotti @ 2013 05 09, 09:57)
Sveikos,

Vis skaitau skaitau, iš jūsų patarimus dedu į galvą smile.gif Pasidariau ir aš šiokį tokį projektuką. Gal ką pakomentuosit  blush2.gif

Kriauklę daryčiau ties langu ir taip atsirastų daugiau darbastalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 05 09, 09:02)
Kriauklę daryčiau ties langu ir taip atsirastų daugiau darbastalio  4u.gif

4u.gif norėčiau, bet virtuvė sujungta su svetaine, užimamas virtuvės plotas daugiausiai ką galim smile.gif prasiplėsti niekaip doh.gif
Atsakyti
user posted image
Planuoju labai panašią virtuvę, viskas atitinka, U forma, lango vieta, baldų dizainas, tik stalviršius bandyčiau dėti tarsi sendinto medžio, jei rasiu, kad tokius gamina.
Išmatavimai patalpos 2,5x3,5 m.
Kiek galiu planuoti, kad kainuos virtuvės baldai be buitinės technikos?
Spintučių norėčiau medinių (masyvas ko gero) g.gif
Atsakyti
QUOTE(VAITSA @ 2013 05 09, 09:57)
O kur cia jums dare ta virtuve?

QUOTE(Sedotti @ 2013 05 09, 09:59)
Darius S aplenkė mane smile.gif
kaip tik savo virtuvę labai panašią įsivaizduoju smile.gif o pas kuriuos baldininkus tokia kaina?

Atsakyta į AŽ ax.gif
Atsakyti
Kas čia daba per "AŽ"? blink.gif
O mes jau ką, ryžos? Mums neįdomu? blink.gif blink.gif blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 09, 10:28)
Kas čia daba per "AŽ"? blink.gif
O mes jau ką, ryžos? Mums neįdomu? blink.gif  blink.gif  blink.gif  lotuliukas.gif

Na ne blush2.gif Tiesiog reklamuot čia negalima blush2.gif
Atsakyti
O tai vienų baldų kainą parašyt ne reklama, o kitų reklama? mastau.gif
Atsakyti
Issiunciau nemazai uzklausu baldininkams del savo virtuveles, taciau pastebejau, kad dauguma pradeda man kalbeti, kad sios medziagos gaminamos menesiu menesiais ir kad jos labai brangios... g.gif Gal pacios turite kazka panasaus? Man tiesiog idomu nejaugi tik Easykitchen ir Domivika tokias virtuves gamina? Easykitchen uzsiprase uz mano brezinuka apie 4500lt + buitines technikos montavimas kiekvienas darbas plius 100lt doh.gif . Domivika uzgiedojo 5800Lt+HPL .
Noreciau surasti privatu baldininka kuris apsiimtu padaryti viska nuo A-Z ir uz mazesne kaina... verysad.gif

Mano norimos medziagos:
user posted image
O cia mano virtuves preliminarus brezinukas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ambra*: 09 gegužės 2013 - 09:41
QUOTE(Mindija @ 2013 05 09, 10:35)
O tai vienų baldų kainą parašyt ne reklama, o kitų reklama?  mastau.gif

Tai kaip man dabar jaustis į kampą užspaustam? ax.gif Pasakysiu tyliai, gal nieks neišgirs unsure.gif Normalaus tinklapio dar nėra, bet darbų pavyzdžių yra čia: Baldai. Ir kontaktai ten yra. Arba man į AŽ rašykit, nėr skirtumo....
Papildyta:
QUOTE(*Ambra* @ 2013 05 09, 10:40)
Issiunciau nemazai uzklausu baldininkams del savo virtuveles, taciau pastebejau, kad dauguma pradeda man kalbeti, kad sios medziagos gaminamos menesiu menesiais ir kad jos labai brangios... g.gif  Gal pacios turite kazka panasaus? Man tiesiog idomu nejaugi tik Easykitchen ir Domivika tokias virtuves gamina? Easykitchen uzsiprase uz mano brezinuka apie 4500lt + buitines technikos montavimas kiekvienas darbas plius 100lt doh.gif . Domivika uzgiedojo 5800Lt+HPL .
Noreciau surasti privatu baldininka kuris apsiimtu padaryti viska nuo A-Z ir uz mazesne kaina... verysad.gif

O čia fasadai masyvo ar MDF? Blizgūs ar matiniai? Čia kainą užkelia filingo frezavimas, jei iš MDF, nes nemažą plotą reik nuzulint g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darius S: 09 gegužės 2013 - 09:41