Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Ajste @ 2013 05 08, 16:47)
Mindija, mes tai namo vezemes meginukus, nes kas ten pas juos padazyta, tai dar ne viskas. Juk ir dazu kataloguose raso, kad labai daug priklauso nuo teksturos, pagrindo, apsvietimo ir t.t. Vat ir mes atradom, kad noreta spalva buvo labiau ruzava negu oranzine  blink.gif  Uztat paskui pasinesem i visai kita puse ir dabar siena ruda  lotuliukas.gif

Nesivežiau. Realiai turėjau vienintelį šeštadienį, o pirmyn atgal po trisdešimt km vežiotis neturėjau nei noro nei jėgų, nei laiko doh.gif
Bus gera ta spalva. Susistatys baldai, bus užuolaidos...
Pafotkinau kur plytų siena šalia blush2.gif

user posted image

Ir kamino kraštas...

user posted image
Atsakyti
gera spalvyte thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas gali pakomentuoti atsiusta man pasiulyma, t.y. kaina (maza, vidutine, didele)?

Virtuvės baldai (durelės plokštė dažyta lygiais/matiniais dažais) – 5260,00 Lt.
Į virtuvės baldų komplektaciją taip pat įtraukti: stalčiai „Tandembox“ su integruota švelnaus
stabdymo sistema, įrankių dėklas, rankenėlės, indų džiovykla, krepšys „Cargo“, cokolio
sandariklis ir pakabinamu spinteliu furnitura paprastesne. Virtuves ilgis 3,10m (eis palei viena siena)
Kaina su atvežimu ir montavimu.
Atsakyti
QUOTE(Furby's @ 2013 05 09, 00:19)
Gal kas gali pakomentuoti atsiusta man pasiulyma, t.y. kaina (maza, vidutine, didele)?

Į virtuvės baldų komplektaciją taip pat įtraukti: stalčiai „Tandembox“ su integruota švelnaus
stabdymo sistema, įrankių dėklas, rankenėlės, indų džiovykla, krepšys „Cargo“, cokolio
sandariklis ir pakabinamu spinteliu furnitura paprastesne. Virtuves ilgis 3,10m (eis palei viena siena)

Daugoka g.gif
Kiek stalčių?
Viršutinės spintelės kaip atidaromos?Ar standartinis aukštis?Kokio gamintojo"Cargo"?
Atsakyti

Ir man didelė kaina atrodo... šaldytuvas bus įmontuojamas? kiek viršuje spintelių?
ta plokštė - tai MDF? su filingais fasadai?
aš lyginu su pasiūlymais kuriuos gavau savo virtuvei, o manoji bus 4,2 metrų palei vieną sieną - ten spinta šaldytuvui, ūkinė spinta su orkaite, po to apie 3 metrus pakabinamų spintelių su stiklu, atidaromų į šonus, apačioj 2x90cm stalčių blokai, 60cm plautuvės, indaplovės spintelės, plius sala apie 2,3mx1m, kur talpintųsi 2x90cm ir 1x45cm stalčių blokai. Klasikinė virtuvė.
Pigiausiai man su MDF fasadais pasiūlė už 7 800Lt, brangiausiai - už 11 500Lt, su masyvo fasadais pigiausiai siūlė už 10 000Lt, brangiausiai už 16 000Lt. Tiesa, buvo viena firma, kuri siūlė už kosminę kainą doh.gif , tai jos neįtraukiau į palyginimus hihihi.gif
Užsakiau virtuvę su masyvo fasadais ir tikiuosi tilpti į 10 - 11 tūkst. (kaip ir suderėjom, jeigu neiškils kokių naujų mano pageidavimų). Baldininkas, su kuriuo bendrauju, dirba tik su blum furnitūra.
Tai vat. Lyginkitės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 09 gegužės 2013 - 00:55
O kaip kampinės virtuvės bėginius metrus skaičiuot? g.gif Tą kampą prie vienos pusės pripliusint? g.gif
Skambinsiu kitą savaitę, kad atvažiuotų matuotis ax.gif

Labas rytas, miegalės 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, darbininkės 4u.gif
O kampas nesiskaičiuoja - vistiek iš jo naudos mažai lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai greičiausia taip ir reikia - vienoj sienoj visas ilgis, kitoj - nuo sudūrimo 4u.gif
Atsakyti
Aaaa... Tai man apie 5m gaunasi be indaujos.
Jetau, anksčiau nė 4m neturėjau ir viskam vietos užteko, o dabar pergyvenu, kad minetiūrinę virtuvę turėsiu doh.gif
Atsakyti
user posted image
Gal kas darėtės virtuvėje tokį apšvietimą?
Labai noriu, tik neįsivaizduoju - brangu, nebrangu, praktiška ar ne g.gif
Atsakyti

Palyginimui: Ilgis 3,15 (įskaitant įmontuojamą šaldytuvą), fasadai dažytas poliruotas MDF (brangesnis už matinį), korpusas ir stalviršis EGGER, du stalčių blokai su "Tandembox", Viršutinės spintelės iki lubų, visi stalčių bėgeliai, lankstai ir pan. BLUM, galinė sienelė. Su atvežimu ir montavimu buvo 4700Lt.
user posted image user posted image

Atsakyti
Sveikos,

Vis skaitau skaitau, iš jūsų patarimus dedu į galvą smile.gif Pasidariau ir aš šiokį tokį projektuką. Gal ką pakomentuosit blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Darius S @ 2013 05 09, 09:46)
Palyginimui: Ilgis 3,15 (įskaitant įmontuojamą šaldytuvą), fasadai dažytas poliruotas MDF (brangesnis už matinį), korpusas ir stalviršis EGGER, du stalčių blokai su "Tandembox", Viršutinės spintelės iki lubų, visi stalčių bėgeliai, lankstai ir pan. BLUM, galinė sienelė. Su atvežimu ir montavimu buvo 4700Lt.
user posted image user posted image

O kur cia jums dare ta virtuve?
Atsakyti