QUOTE(Furby's @ 2013 05 09, 00:19)
Gal kas gali pakomentuoti atsiusta man pasiulyma, t.y. kaina (maza, vidutine, didele)?
Virtuvės baldai (durelės plokštė dažyta lygiais/matiniais dažais) 5260,00 Lt.
Į virtuvės baldų komplektaciją taip pat įtraukti: stalčiai Tandembox su integruota švelnaus
stabdymo sistema, įrankių dėklas, rankenėlės, indų džiovykla, krepšys Cargo, cokolio
sandariklis ir pakabinamu spinteliu furnitura paprastesne. Virtuves ilgis 3,10m (eis palei viena siena)
Kaina su atvežimu ir montavimu.
Ir man didelė kaina atrodo... šaldytuvas bus įmontuojamas? kiek viršuje spintelių?
ta plokštė - tai MDF? su filingais fasadai?
aš lyginu su pasiūlymais kuriuos gavau savo virtuvei, o manoji bus 4,2 metrų palei vieną sieną - ten spinta šaldytuvui, ūkinė spinta su orkaite, po to apie 3 metrus pakabinamų spintelių su stiklu, atidaromų į šonus, apačioj 2x90cm stalčių blokai, 60cm plautuvės, indaplovės spintelės, plius sala apie 2,3mx1m, kur talpintųsi 2x90cm ir 1x45cm stalčių blokai. Klasikinė virtuvė.
Pigiausiai man su MDF fasadais pasiūlė už 7 800Lt, brangiausiai - už 11 500Lt, su masyvo fasadais pigiausiai siūlė už 10 000Lt, brangiausiai už 16 000Lt. Tiesa, buvo viena firma, kuri siūlė už kosminę kainą
, tai jos neįtraukiau į palyginimus
Užsakiau virtuvę su masyvo fasadais ir tikiuosi tilpti į 10 - 11 tūkst. (kaip ir suderėjom, jeigu neiškils kokių naujų mano pageidavimų). Baldininkas, su kuriuo bendrauju, dirba tik su blum furnitūra.
Tai vat. Lyginkitės