Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(*Ambra* @ 2013 04 24, 16:50)
Wow, koks greitumas  doh.gif  thumbup.gif
Aciu labai  wub.gif

lotuliukas.gif Tai žinot, aš ore su paint'u sukuos new_russian.gif doh.gif lotuliukas.gif

Va patraukiau 10cm, skalbenkai liko 50cm.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 24 balandžio 2013 - 15:54
QUOTE(Mindija @ 2013 04 24, 16:38)
Bet viršui neišsidalins tada po 30cm g.gif

Nu kodėl, irgi visai normaliai
user posted image
Tik tą užlinkimą tada bet kokiu atveju daryčiau 50cm, o stalčių bloką 90cm rolleyes.gif (tada ta viršutinė 20cm būtų ne dešinėj, o kairėj)
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 24, 15:54)
user posted image
Tik tą užlinkimą tada bet kokiu atveju daryčiau 50cm, o stalčių bloką 90cm rolleyes.gif (tada ta viršutinė 20cm būtų ne dešinėj, o kairėj)

Jus abi mane stebinat! drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 24, 16:53)
lotuliukas.gif Tai žinot, aš ore su paint'u sukuos  new_russian.gif doh.gif  lotuliukas.gif

Aš tai pieštuku greičiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 24 balandžio 2013 - 16:00
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 24, 16:54)
user posted image

Nu jo thumbup.gif Plautuvei ir 50cm gana.
Bet tada norisi spintelių ir virš kriauklės blush2.gif
Neaišku ar jos ten planuojamos.

Va ką "Jaunimo reikalų departamentas prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos" laisvalaikiu veikia blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 24 balandžio 2013 - 16:00
QUOTE(Mindija @ 2013 04 24, 15:57)

Virsutines zadu deti tik ant ilgosios sienos erdves atzvilgiu smile.gif Reik abu variantus paanalizuoti smile.gif Aciu Jums group.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 24, 16:57)
Va ką "Jaunimo reikalų departamentas prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos" laisvalaikiu veikia blink.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif Toli man iki ten, tik mokymuose teko dalyvaut, bloknotas atsiminimui liko thumbup.gif
Na spintukių ką žinau, ar reikia, juk ten tik 70cm ilgio užlinkimas (ar čia 130cm neatmetus 60cm pagrindinės sienos stalviršio?) tai jei dėl sukiojimosi į džiovyklą, tai manau viskas ten vietoj gautųsi, rankos ištiesimu, tik ne priešais, o šone rolleyes.gif

Ambra, nėr už ką thumbup.gif
Papildyta:
Bet šiaip, tai aš dar pagalvočiau apie tas siauras spintukes.... Na suprantu, kad ne visiem patinka atverčiamos į viršų, bet Jūsų atveju, labai jau sunkus priėjimas gaunasi prie kairinių spintelių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 24 balandžio 2013 - 16:07
Apie rankeneles virtuvei:
Buvau Ulme (nieko gero) ir Furnitane. Vaje, kiek ten visko....issirinkau,uzsakiau, ale virtuve dar siek tiek pabrango doh.gif
Kaip Jus reaguotumet i toki meistru pasakyma "net nenoriu jusu virtuves dazyti, nes per sviesi" blink.gif -sakau"ne jums tas sienas reikes sveisti". Nudaze, super atrodo ir rudos sendintos plyteles labai tinka thumbup.gif
Labai bijau galutinio rezultato, kad buciau kur "nenusigrybavus" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 24, 15:11)
Žiūriu tamstai labai patinka kažkokios nespalvotos spalvos biggrin.gif
Gerai jau gerai, aš ir pati norėčiau nespalvotų baldų, užtai ir neišsirenku spalvos (nespalvos??? blink.gif ) lotuliukas.gif

nu jau atsiprašau, nuo kada raudona laikoma "nespalva" ? lotuliukas.gif
o pilkų yra visokių - nuo nespalvotų hihihi.gif iki sodrių... tai vat, galvoju tom nespalvotom šiltesnėm pilkom sienas dažyt - viena labiau pilka, kita beveik balta, nes visokių rusvų, gelsvų nenoriu schmoll.gif , dėti baltą plačią grindjuostę, grindis tokiu alloc kloti
user posted image
o virtuvės sala sodriai pilka su baltu stalviršiu, kita virtuvės dalis raudona su baltu stalviršiu... dar visokių baltų makarajų aplink įėjimą į patalpą prisigalvojom... doh.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 04 24, 16:53)
lotuliukas.gif Tai žinot, aš ore su paint'u sukuos  new_russian.gif doh.gif  lotuliukas.gif

ale, kokia dizainerė thumbup.gif , tai ko aš ten knisaus pusę nakties su tamstos virtuve? g.gif lotuliukas.gif

QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 24, 16:57)
Aš  tai pieštuku greičiau  lotuliukas.gif

nu super thumbup.gif sakiau, kad lapas ir pieštukas - pati geriausia "programa" baldų projektavimui thumbup.gif

QUOTE(GAUBE @ 2013 04 24, 17:48)
Kaip Jus reaguotumet i toki meistru pasakyma "net nenoriu jusu virtuves dazyti, nes per sviesi" blink.gif -sakau"ne jums tas sienas reikes sveisti". Nudaze, super atrodo ir rudos sendintos plyteles labai tinka thumbup.gif

matyt meistras galvojo, kad keiksit paskui jį, kodėl neperspėjo, dėl šviesių sienų lotuliukas.gif
Atsakyti
Tiesa, Gabby, kiek įžiūriu siena po spintelėm jau sutvarkyta pas Jus g.gif
Prašom pasirodyti iš arčiau? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 25, 00:26)
nu jau atsiprašau, nuo kada raudona laikoma "nespalva" ?  lotuliukas.gif
o pilkų yra visokių - nuo nespalvotų hihihi.gif iki sodrių... tai vat, galvoju tom nespalvotom šiltesnėm pilkom sienas dažyt - viena labiau pilka, kita beveik balta, nes visokių rusvų, gelsvų nenoriu  schmoll.gif , dėti baltą plačią grindjuostę, grindis tokiu alloc kloti
user posted image
o virtuvės sala sodriai pilka su baltu stalviršiu, kita virtuvės dalis raudona su baltu stalviršiu... dar visokių baltų makarajų aplink įėjimą į patalpą prisigalvojom...  doh.gif

ale, kokia dizainerė  thumbup.gif , tai ko aš ten knisaus pusę nakties su tamstos virtuve? g.gif  lotuliukas.gif

Tai jo, tik raudona spalva biggrin.gif Man tas derinys spalvų, kaip nespalvota nuotrauka atrodo, tik su fotošopu parausvinta blush2.gif
Gražios grindys 4u.gif Mano labai panaši spalva.

Ėėėė, kad jūs čia kasnakt kažką veikiat biggrin.gif Į temą naktį tik ateinat biggrin.gif
Man vizualizacijos normalios reikėjo blush2.gif
Vakar visą vakarą pragalvojau apie savo virtuvę, ir "išgimdžiau", kad reikia virš. spintelių ir ant kitos sienos doh.gif Nes nebeliko maistui laikyt spintelių blink.gif O ten atstumai tokie, kad apie visokias simetrijas pamiršt jaučiu belieka verysad.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 04 25, 01:21)
Prašom pasirodyti iš arčiau?  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turbūt kaip nespalvota... spalvinsim akcentais... ax.gif
nebežinau visai su tom spalvom... vat ir sėdžiu naktim, dėlioju... vizualizacijas renderinu - bandau pamatyti, kaip atrodytų viskas doh.gif doh.gif doh.gif
su apšvietimu žaidžiu - 14 dienų turiu bandomąją programos versiją, tai nėr kada gaišti...
plyelių ieškau doh.gif doh.gif doh.gif
gerai, kad nors grindis išsirinkom unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 25 balandžio 2013 - 07:36