Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Ajste @ 2013 05 08, 13:04)
Mindija, man irgi (ne)spalva patinka thumbup.gif: bus super lengva akcentuot jei noresis ryskumo ar siaip detales isryskint smile.gif
Dar del prieskoniu. Ar pas jus jie vienodoj taroj ar kaip pasitaiko? Pas mus dabar kokiose tik nori dezutese, buteliukuose, pakeliuose... O as taip megstu graziai, vienodai sudeliota ax.gif vat toj pacioj islinksniuotoj Ikejoj yra ideklai i stalcius buteliukam suguldyt arba magnetines dezutes... Gal kas turit ka panasaus?

QUOTE(Ajste @ 2013 05 08, 13:47)

Vat as irgi galvoju ka cia mandro sugalvot su prieskoniu rusiavimu g.gif: MB tai nerupi tokie dalykai, paima is vienos vietos, padeda i kita doh.gif:  reik pasidomet kiek buteliuku telpa i tuos stalciu ideklus ir ar galima juos det dviem aukstais (kaip buvo foto su irankiu deklais). Manau butu mum patogiausias variantas, nes dabar tai spintelej kol visu indeliu nepakilnoji, tai nerandi ko reikia doh.gif:

as nusipirkau idekliukus prieskoniam, buteliukai bus graziai suguldyti ir labai graziai matysis kas kur yra, nieko nereiks kilnot ir ieskot thumbup.gif viskas bus indeliuose, maiseliai bus isimti is apyvartos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agniukee: 08 gegužės 2013 - 13:03
QUOTE(Mindija @ 2013 05 08, 13:20)
Kad jau turim vieną ryškią sieną ax.gif

tai tada thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(smiles11 @ 2013 05 08, 13:30)
Sveiki Atejo ir mums pagaliau virtuviniu baldu eile  biggrin.gif
Is kart dekoju uz pasiulymus, kritika  4u.gif  4u.gif

iš pirmo žvilgsnio man nepatinka ta plautuvė kampe schmoll.gif dėl to, kad kampe - virtuvė gan didelė, galima būtų rast vietą ir kitur, pvz šalia indaplovės, ir dėl to, kad visai arti kaitlentės... kartosiuos jau, man patogiausia, kai darbastalis tarp plautuvės ir kaitlentės wink.gif
dar ta užsukta kampinė pakabinama spintelė nekaip atrodo... iš valgomojo pusės vaizdas nekoks dėl to. daryčiau pakabinamas arba tik ant vienos sienos, arba tęsčiau ant kitos sienos, kad baigtųsi sulig stalviršiu

Vat as irgi galvoju ka cia mandro sugalvot su prieskoniu rusiavimu g.gif: MB tai nerupi tokie dalykai, paima is vienos vietos, padeda i kita doh.gif:  reik pasidomet kiek buteliuku telpa i tuos stalciu ideklus ir ar galima juos det dviem aukstais (kaip buvo foto su irankiu deklais). Manau butu mum patogiausias variantas, nes dabar tai spintelej kol visu indeliu nepakilnoji, tai nerandi ko reikia doh.gif:

aš galvoju, gal ne 2 aukštais viename stalčiuje, bet 2 žemus stalčiukus daryt prieskoniams g.gif
Atsakyti
O jus pries dazant dazu meginuku neimat? Mum labai pasiteisino, nes pirma spalva kuria bandem (abrikosine) ant etiketes atrode tinkama, o uztepus ant sienos pasimate ruzavi tonai (kas cia su tais ruzavumais lotuliukas.gif ). Tai kitakart emem dar tris spalvas ir is ju issirinkom (beje visai ne tokia spalva kaip planavom ax.gif ). Dar manau, kad atspalvius sustiprina ar panaikina kitos spalvos kambary. Pvz net jei dabar atrodo alyvine ar ruzava smesteli, imontavus kakavine virtuve gali tik rudumas matytis ax.gif

Išsirinkau dažus, tokius kaip šviesi kakava (rusvumas į kakavą, pats šviesiausias tonas), tada išmaišė su puse pigmento ir padažė. Pridėjau prie paletės, tai labiau nešė į smėlį. Nu man tiko. Net ir apsidžiaugiau. Dabar kai nudažė vėl ta kakava pradėjo lyst. Pridedu tą mėginį (kur dažų centre nudažė), nu nieko bendro nėra blink.gif Nesuprantu. Negi glaistas taip gali įtakoti atspalvį? g.gif
Arba man jau ta stadija, kai matau ko visai nenoriu matyt blink.gif blink.gif blink.gif lotuliukas.gif

Dar plius grindys celofanais apdangstytos ax.gif Ir gerai jūs sakot, kur ta plytų siena susieina su dažyta, ten jau rusviau, prieš langą vėl kitaip (bijau, net ištart "ružava" lotuliukas.gif ) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 08 gegužės 2013 - 13:23
Agniukee, lauksiu atsiliepimu kiek buteliuku telpa ir ar tikrai patogu wink.gif Dar foto butu gerai ax.gif Vat koks uzsakymas biggrin.gif
Na man tai du stalciukai niekaip, geriausiu atveju dviem aukstais, su stumdoma dalim. Dar reik gerai apziuret kur man tilps tas stalciukas g.gif: prie kampu neikisiu, tai greiciausiai bus po pagrindine darbo zona... Uoj kiek smulkmeneliu kamuoja galvele doh.gif:
Atsakyti
QUOTE(smiles11 @ 2013 05 08, 13:30)
Sveiki Atejo ir mums pagaliau virtuviniu baldu eile  biggrin.gif  Bandziau kazka pasibraizyt kiek mokejau , gal galit kokiu patarimu, ar matomu minusu. Saldytuvas koks pavaizduotas toks ir bus dviduris, salia jo toi spintoi bus imontuojama orkaite ir mikrobange. (nemokejau ipiest  blush2.gif ).Vienoi is spinteliu prie lango(langas plotis toks tik jis prasideda beveik sulig stalvirsiu) bus indaplove.Spinteles seip planuojam iki pat virsaus. Virtuvinis turetu but is dazytos baltai MDF su tamsiu stalvirsiu (na bent jau kol kas toks mintyse).
Is kart dekoju uz pasiulymus, kritika  4u.gif  4u.gif

cia kur prieki anga tai prasideda valgomasis kuriame bus tik stalas. Lyg planuojame ties isejimu i valgomaji stalvirsi pratest spinteliu aukstyje , toki kaip bariuka daryt na pavalgyt pusrycius vienam dviem zmoniems  g.gif  g.gif

Nu ir kam tas bariukas? ax.gif Praėjimo normalaus neliks. Ten ir taip gausis tik kokių pusantro metro laisvo.
O plautuvė ir man nepatinka, kad kampe. Per daug arti prie kaitlentės ax.gif
Atsakyti
va kokie indeliai bigsmile.gif

user posted image

Ne apie tokius dėkliukus iš IKEA šnekat?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 08 gegužės 2013 - 13:55
Tokius idekliukus pirkau 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2013 05 08, 13:04)
Tokius idekliukus pirkau  4u.gif  user posted image

As irgi i situos zvalgausi ax.gif Jei neklystu jie "karpomi" ir gali susitalpinti i savo stalciu, kokiu matmenu jis bebutu?

Mindija, mes tai namo vezemes meginukus, nes kas ten pas juos padazyta, tai dar ne viskas. Juk ir dazu kataloguose raso, kad labai daug priklauso nuo teksturos, pagrindo, apsvietimo ir t.t. Vat ir mes atradom, kad noreta spalva buvo labiau ruzava negu oranzine blink.gif Uztat paskui pasinesem i visai kita puse ir dabar siena ruda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 08, 13:18)
tai tada  thumbup.gif  4u.gif
iš pirmo žvilgsnio man nepatinka ta plautuvė kampe  schmoll.gif dėl to, kad kampe - virtuvė gan didelė, galima būtų rast vietą ir kitur, pvz šalia indaplovės, ir dėl to, kad visai arti kaitlentės... kartosiuos jau, man patogiausia, kai darbastalis tarp plautuvės ir kaitlentės wink.gif
dar ta užsukta kampinė pakabinama spintelė nekaip atrodo... iš valgomojo pusės vaizdas nekoks dėl to. daryčiau pakabinamas arba tik ant vienos sienos, arba tęsčiau ant kitos sienos, kad baigtųsi sulig stalviršiu

*nu ta kampine kriaukle ir man nepatinka , bet jei ja daryt ten prie indaploves , tai iseitu kad negalesiu ka nors ruosdama ar pjaustydama ziuret per langa i musu kiema biggrin.gif biggrin.gif blush2.gif blush2.gif
** del spinteles gal tikrai geriau neuzlenkt g.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 05 08, 13:33)
Nu ir kam tas bariukas? ax.gif Praėjimo normalaus neliks. Ten ir taip gausis tik kokių pusantro metro laisvo.
O plautuvė ir man nepatinka, kad kampe. Per daug arti prie kaitlentės ax.gif

na galvoju ar patogu bus pvz. atrsikelus ryte vienam valgyt prie didelio stalo g.gif g.gif g.gif apie bariuka va toki galvoju tik ne toki ilga g.gif
http://www.currus.lt/img/638.jpg
tik ne tiek daug pratest g.gif g.gif

o kaip ta siena kazi kur saldytuvas, ar tiks ten orkaite ir mikrobange didelei spintoi ?

ir dar kiek mazdau gali kainuot be technikos toks virtuvinis, kazi i 10000 lt itipt eitu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smiles11 @ 2013 05 08, 15:01)
*nu ta kampine kriaukle ir man nepatinka , bet jei ja daryt ten prie indaploves , tai iseitu kad negalesiu ka nors ruosdama ar pjaustydama ziuret per langa i musu kiema  biggrin.gif  biggrin.gif  blush2.gif  blush2.gif
** del spinteles gal tikrai geriau neuzlenkt  g.gif
na galvoju ar patogu bus pvz. atrsikelus ryte vienam valgyt prie didelio stalo  g.gif  g.gif  g.gif apie bariuka va toki galvoju tik ne toki ilga  g.gif

Tai indaplove kelkit arciau prie krasto arba prie kampo, plautuve i indaploves vieta ir gaunasi pagrindine darbo zona (tarp plautuves ir virykles) dar ir ties langu. Taip galesit ir indus/darzoves/rankas plaunant ir maista ruosiant ziureti per langa mirksiukas.gif O ir vandentiekio/kanalizacijos isvedziojimai bus salia (plautuvei ir indaplovei).
As tai truputi nesuprantu kur tas pusbaris? Neimatau kazko g.gif Bet siaip mastau, kad geriau jau spintele pasidejimui, negu pusbaris skirtas vienam zmogui, kai salia didziausias stalas ax.gif Juk prie pusbario ir kede reiks statyt, dar vienas kliuvinys... Ir siaip man regis smagiau prie stalo, kad ir vienam. Ten nuo jo ir tv matytusi gal... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajste: 08 gegužės 2013 - 16:41
QUOTE(Ajste @ 2013 05 08, 16:20)

As tai truputi nesuprantu kur tas pusbaris? Neimatau kazko  g.gif  Bet siaip mastau, kad geriau jau spintele pasidejimui, negu pusbaris skirtas vienam zmogui, kai salia didziausias stalas  ax.gif  Juk prie pusbario ir kede reiks statyt, dar vienas kliuvinys... Ir siaip man regis smagiau prie stalo, kad ir vienam. Ten nuo jo ir tv matytusi gal...  biggrin.gif

ne jo brezinuke nera, nes nemokejau idet biggrin.gif

jo prie stalo sedint TV matytusi biggrin.gif tai yra ziurint dar kaip sedesi , jei ne nugara i TV biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smiles11 @ 2013 05 08, 16:20)
ne jo brezinuke nera, nes nemokejau idet biggrin.gif

jo prie stalo sedint TV matytusi  biggrin.gif  tai yra ziurint dar kaip sedesi , jei ne nugara i TV biggrin.gif

A, matyt neisiskaiciau i aprasyma doh.gif Jei nuo stalo matosi tv, tai manau didesne tikimyb4, kad ten ir sedes zmogus, kuris pvz pusryciauja vienas. Nes ir siaip kiek zinau dauguma jei vieni, tai keliauja valgyti arciau tv, o cia bent prie stalo, o ne ant keliu pasidejus sedet ant sofos. Na bet cia Jums spresti, save ir seimyna zinot geriau, pagalvokit kur jie mieliau valgytu mirksiukas.gif
Atsakyti