Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Juodai @ 2013 05 08, 00:09)
oh kokie pliurpaliai šįvakar čia buvo susirinkę...  doh.gif

taigi matyt Jūsų akelės nuo sunkaus darbo pražiūrėtos, kad net spalvų neskiria...  lotuliukas.gif gal išties ryte atsigaus  thumbup.gif

Juokas čia jums unsure.gif Visas 8 val. supermamkėse atidirbu karsta.gif

---------------------------------------------------------------------------------------

Nu ką. Rodau savo nespalvotą spalvą doh.gif Gal po antro sluoksnio, sakau, atsiras biškį ryškesne (ne)spalva unsure.gif Nes vakare tai išvis jos nebuvo.

Angokraščiai nedažyti, lubos baltos, sienos (???)...

user posted image

user posted image

Atsakyti
Mindija,taigi grazi bezine spalva,pati tokios savo virtuvejei norejau,bet gavos i ruzavuma,kazkodel,nors rinkausi is paletes toli nuo ruzavos...

Isiterpsiu po ilgos pertraukos,dovanokite 4u.gif
Atsakyti
Man tai irgi graži, pas mus visam bute maždaug tokia pat thumbup.gif Nors irgi neslėpsiu, kai išdažėm vaiko mabary vieną sieną tonu tamsiau, tai mąstėm, kad vsią butą galėjom taip dažyt, dar gražiau žiūrisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 05 08, 09:36)
Mindija,taigi grazi bezine spalva,pati tokios savo virtuvejei norejau,bet gavos i ruzavuma,kazkodel,nors rinkausi is paletes toli nuo ruzavos...

Isiterpsiu po ilgos pertraukos,dovanokite  4u.gif

Nepatikėsit, bet vienu tarpu ir man šmėstelėjo ružavumas blink.gif Išvijau iš galvos tą mintį ir pradėjau matyt ką noriu matyt, tiksliau sugebėjau nieko nematyt doh.gif lotuliukas.gif
Labai tikius, kad nesuružavės g.gif

Aš tei nedovanosiu schmoll.gif Prašom bent kartą per dieną įsiterpt biggrin.gif

QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 08, 09:44)
Man tai irgi graži, pas mus visam bute maždaug tokia pat  thumbup.gif Nors irgi neslėpsiu, kai išdažėm vaiko mabary vieną sieną tonu tamsiau, tai mąstėm, kad vsią butą galėjom taip dažyt, dar gražiau žiūrisi ax.gif

Aš išsirinkau pačią šviesiausią alia kakavą (užsikakavinau ir aš dabar lotuliukas.gif ), bet man ir tai įmaišė tik pusę pigmento. Pasak, jei atrodys per šviesu, atvešit likutį ir antram sluoksniui dapilsiu likusią dalį g.gif
Bet aš nenoriu tamsint... Nors... Jei būtų ryškesnė spalva, tai tos "šešėlinės siūlės" ne taip "šviestų" gal... g.gif
Žiūrėsiu kas bus po antro sluoksnio, jei ne, teks trečiu dažyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 08 gegužės 2013 - 09:08
QUOTE(Mindija @ 2013 05 08, 08:06)
Nepatikėsit, bet vienu tarpu ir man šmėstelėjo ružavumas blink.gif Išvijau iš galvos tą mintį ir pradėjau matyt ką noriu matyt, tiksliau sugebėjau nieko nematyt doh.gif  lotuliukas.gif
Labai tikius, kad nesuružavės g.gif

lotuliukas.gif
matos skirtumas, viskas bus cia gerai thumbup.gif primink kokios spalvos bus virtuvinis g.gif
Atsakyti
Sveiki,

ieškau projektuotojo, kuris ismatuotu patalpa viruves baldu gamybai ir pateiktu brezinukus su tiksliais matmenimis, kokias plokstes uzsakyti gaminimui.

Desimtukas, kaip supratau Jus su virtuvemis susijes. Gal apsiimtumete blush2.gif ? Gal dar kazkas turite pasiulyti? Busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 08, 08:34)
Nu ką. Rodau savo nespalvotą spalvą doh.gif Gal po antro sluoksnio, sakau, atsiras biškį ryškesne (ne)spalva unsure.gif Nes vakare tai išvis jos nebuvo.
Angokraščiai nedažyti, lubos baltos, sienos (???)...

matos matos ta spalva-nespalva lotuliukas.gif jei lubos ir angokraščiai būt nudažyti tokia pat - vat tada nesimatytų, o dabar matosi thumbup.gif
na, o tas spalvinis pasirinkimas - skonio reikalas 4u.gif aš tai norėčiau bent vienos sienos ryškesnės, juolabiau, jei virtuvinis planuojamas šviesus 4u.gif
Atsakyti
Mindija, man irgi (ne)spalva patinka thumbup.gif: bus super lengva akcentuot jei noresis ryskumo ar siaip detales isryskint smile.gif
Dar del prieskoniu. Ar pas jus jie vienodoj taroj ar kaip pasitaiko? Pas mus dabar kokiose tik nori dezutese, buteliukuose, pakeliuose... O as taip megstu graziai, vienodai sudeliota ax.gif vat toj pacioj islinksniuotoj Ikejoj yra ideklai i stalcius buteliukam suguldyt arba magnetines dezutes... Gal kas turit ka panasaus?
Atsakyti
Pakeliais prieskoniai dėžutėj sukaišioti, o indeliuose - tiesiai stalčiuje 4u.gif Paprastai pas mane dabar... Naujai virtuvei gal reiks pasieškot kokių mandrysčių - įdėklų į stalčių - kad patogu būt juos išrūšiuot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 08, 12:34)
matos matos ta spalva-nespalva  lotuliukas.gif jei lubos ir angokraščiai būt nudažyti tokia pat - vat tada nesimatytų, o dabar matosi  thumbup.gif
na, o tas spalvinis pasirinkimas - skonio reikalas  4u.gif aš tai norėčiau bent vienos sienos ryškesnės, juolabiau, jei virtuvinis planuojamas šviesus  4u.gif

Kad jau turim vieną ryškią sieną ax.gif Čia ta kur nuo laiptinės ateina (jei pamenat planą) ir eina iki balkono sienos (kur tv pažymėtas). Ji tokia plytinė kaip ir kaminas ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2013 05 08, 13:04)
Mindija, man irgi (ne)spalva patinka thumbup.gif: bus super lengva akcentuot jei noresis ryskumo ar siaip detales isryskint smile.gif
Dar del prieskoniu. Ar pas jus jie vienodoj taroj ar kaip pasitaiko? Pas mus dabar kokiose tik nori dezutese, buteliukuose, pakeliuose... O as taip megstu graziai, vienodai sudeliota ax.gif vat toj pacioj islinksniuotoj Ikejoj yra ideklai i stalcius buteliukam suguldyt arba magnetines dezutes... Gal kas turit ka panasaus?

Grįžau pietų namo, tai nežinau. Saulė nusisukus, man jau į alyvą pradėjo užnešt doh.gif doh.gif doh.gif Aišku, tik 1 sluoksnis nudažytas, dar persišviečia vietom... Po antro gal taip nebus.... Dabar iki penkių melsiuos, kad tik nesualyvėtų ir neparužavuotų unsure.gif

---------------------------------------------------------------------------------
Ryt ryte pafotkinsiu daugiau, nes meistras iki kokių 10 dirba, jau prietema būna kai išeina blush2.gif
Atsakyti
Sveiki Atejo ir mums pagaliau virtuviniu baldu eile biggrin.gif Bandziau kazka pasibraizyt kiek mokejau , gal galit kokiu patarimu, ar matomu minusu. Saldytuvas koks pavaizduotas toks ir bus dviduris, salia jo toi spintoi bus imontuojama orkaite ir mikrobange. (nemokejau ipiest blush2.gif ).Vienoi is spinteliu prie lango(langas plotis toks tik jis prasideda beveik sulig stalvirsiu) bus indaplove.Spinteles seip planuojam iki pat virsaus. Virtuvinis turetu but is dazytos baltai MDF su tamsiu stalvirsiu (na bent jau kol kas toks mintyse).
Is kart dekoju uz pasiulymus, kritika 4u.gif 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
cia kur prieki anga tai prasideda valgomasis kuriame bus tik stalas. Lyg planuojame ties isejimu i valgomaji stalvirsi pratest spinteliu aukstyje , toki kaip bariuka daryt na pavalgyt pusrycius vienam dviem zmoniems g.gif g.gif

user posted image
Atsakyti
O jus pries dazant dazu meginuku neimat? Mum labai pasiteisino, nes pirma spalva kuria bandem (abrikosine) ant etiketes atrode tinkama, o uztepus ant sienos pasimate ruzavi tonai (kas cia su tais ruzavumais lotuliukas.gif ). Tai kitakart emem dar tris spalvas ir is ju issirinkom (beje visai ne tokia spalva kaip planavom ax.gif ). Dar manau, kad atspalvius sustiprina ar panaikina kitos spalvos kambary. Pvz net jei dabar atrodo alyvine ar ruzava smesteli, imontavus kakavine virtuve gali tik rudumas matytis ax.gif

Vat as irgi galvoju ka cia mandro sugalvot su prieskoniu rusiavimu g.gif: MB tai nerupi tokie dalykai, paima is vienos vietos, padeda i kita doh.gif: reik pasidomet kiek buteliuku telpa i tuos stalciu ideklus ir ar galima juos det dviem aukstais (kaip buvo foto su irankiu deklais). Manau butu mum patogiausias variantas, nes dabar tai spintelej kol visu indeliu nepakilnoji, tai nerandi ko reikia doh.gif:
Atsakyti