Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Flirt @ 2013 05 07, 21:57)
Na ta proga as Desimtuko paklausiu uz kiek mano virtuve pagamintu g.gif  mirksiukas.gif

Konkursas! Kas pasiūlys geriausia kainą ir kokybę Flirt smile.gif Prisijungiu ir aš, tuo pačiu prie puodelio kavos ir aptarti būtų galima ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
A tik ne muštynėm kvepia bigsmile.gif lotuliukas.gif
Apie Ikea patylėsiu, neturėjau tiek laiko, kad viską iščiupinėt ir išnagrinėt, pamenu, kad man paprastai kaip trys kapeikos lietuvaitei, pasirodė viskas gan brangu. O už tokią kainą lyg ir kokybės geresnės norisi. Ir tikrai, kaip kas čia sakė, primena šiek tiek Jyską. Beje, ant mano nusipirktų dviejų daikčiukų parašyta "made in China" biggrin.gif

Tai va smile.gif Aš gyva lotuliukas.gif Sienos nudažytos thumbup.gif Spalvos nekomentuosiu, nes paprasčiausiai jos nėra doh.gif Net meistrą aprėkiau, kodėl nenudažė. To akys tokios blink.gif Taigi dažiau blink.gif
Vyliuos, kad ryte spalva atsiras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 05 07, 19:53)
Lietuvoje baldų pramonė viena iš pagrindinių ūkio šakų. Tradicijos ir patirtis dešimtmečiais skaičiuojamos. Gausu didelių baldų gamintojų, smulkių  firmelių ir pavienių baldžių. Tai negi nėra iš ko pasirinkti? Šioje srityje dirba tūkstančiai žmonių, atėjus į Lietuvą IKEA daugelis lietuvių baldininkų bus išstumti iš šio verslo, emigracija dar išaugs. Pagalvokite apie tai.

Šiaip Ikea baldus gamina Alytuje. Taigi masine Ikea gamyba vyksta LT ar bent jau ir LT mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 07 gegužės 2013 - 21:09
QUOTE(rsc @ 2013 05 07, 21:04)
Rasiau, kad netaikau Jums asmeniskai rolleyes.gif
Taika?
drinks_cheers.gif Taika kaip ir iki šiol, karai ne mums. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Darius S @ 2013 05 07, 21:06)
Konkursas! Kas pasiūlys geriausia kainą ir kokybę Flirt smile.gif Prisijungiu ir aš, tuo pačiu prie puodelio kavos ir aptarti būtų galima  ax.gif  thumbup.gif
Flirt, berods ne Lietuvoje gyvena, tad nelabai kas išeis. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(juratela @ 2013 05 07, 21:09)
Šiaip Ikea baldus gamina Alytuje. Taigi masine Ikea gamyba vyksta LT ar bent jau ir LT mirksiukas.gif

Gamina, bet tai dar ne tas, kas ruošiama Vilniuje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 07 gegužės 2013 - 21:45
QUOTE(Darius S @ 2013 05 07, 20:06)
Konkursas! Kas pasiūlys geriausia kainą ir kokybę Flirt smile.gif Prisijungiu ir aš, tuo pačiu prie puodelio kavos ir aptarti būtų galima  ax.gif  thumbup.gif

O konkurencija bigsmile.gif Pasirodo populiari lotuliukas.gif Tik kavos reiks iki rugpjucio palaukt mirksiukas.gif Gal neatvės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 07, 22:21)
O konkurencija bigsmile.gif  Pasirodo populiari lotuliukas.gif  Tik kavos reiks iki rugpjucio palaukt mirksiukas.gif  Gal neatvės g.gif

Pabandykit tą raudoną raištį išvis nusiimt, pamatysit kas čia bus lotuliukas.gif Žiūrėkit dar ir dovanų baldus gausit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 05 07, 20:19)
Flirt, berods ne Lietuvoje gyvena, tad nelabai kas išeis.  smile.gif

Jau viena koja Lietuvoj ax.gif Pargrizta po biski ziurkes i skestanti laiva lotuliukas.gif
Atsakyti
Su Ikea kaip ir su visais kitais dalykais, reikia pažiūrėti gyvai, pačiupinėti ir tada spręsti ar tenkina kainos ir kokybės santykis. Jei žmogui vat dabar reikia standartinio baldo ir tingi/neturi galimių susirasti baldininkų, tai ir važiuoja į visokias ikėjas. Kas gali/nori darosi pas gamintojus ar net savo rankom thumbup.gif Jei nebūtų paklausos tai ir nesiūlytų tokių dalykų, vistik vardą turi, gal žmonės ir saugiau jaučiasi, kad jei ką tai ir garantijos yra. Individualūs baldininkai deje ne visi gali pasigirti geru darbu ar kokiom garantijom. O ir nereikia ieškoti kas padarys geriau, pigiau ir taip kaip tu nori, betgi patars. Iš šitos temos matosi kiek galvos sukimo vien su meistrų pasirinkimu.
Beje, ar Ikea nėra iš senų laikų nusipirkus Kauno Baldų? Nes jų parduotuvėlėj prieš gerą penkmetį mačiau Ikea baldus g.gif
Grįžtant prie virtuvių dizaino temos, norėčiau paklausti kur laikot prieskonius? Aš ir apie spintelę ir apie indus. Ir ar daug jų turit? Pas mus tai begalės visokių prieskonių, mišinių, žolių ir dar galas žino ko doh.gif Dabar vienas iš laikiklių tokia karuselė su buteliukais, bet nelabai ji mum patinka ir užima baisiai vertinga darbinį paviršių. Vat ir galvoju kas ką patars šiuo klausimu ax.gif Dabar lyg ir linkstu prie lentynėlių and sienos netoliese nuo viryklės. Kažin ar praktiška? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 07, 20:30)
Pabandykit tą raudoną raištį išvis nusiimt, pamatysit kas čia bus lotuliukas.gif Žiūrėkit dar ir dovanų baldus gausit biggrin.gif

Va sita tai prie kavos desertui paliksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 05 07, 21:46)
Grįžtant prie virtuvių dizaino temos, norėčiau paklausti kur laikot prieskonius? Aš ir apie spintelę ir apie indus. Ir ar daug jų turit? Pas mus tai begalės visokių prieskonių, mišinių, žolių ir dar galas žino ko  doh.gif  Dabar vienas iš laikiklių tokia karuselė su buteliukais, bet nelabai ji mum patinka ir užima baisiai vertinga darbinį paviršių. Vat ir galvoju kas ką patars šiuo klausimu  ax.gif  Dabar lyg ir linkstu prie lentynėlių and sienos netoliese nuo viryklės. Kažin ar praktiška?  g.gif

As du stalcius 40 cm plocio paskyrus prieskoniams. Stalciuose nemazos kelios dezutes ir juose prieskoniai pagal temas. Patogu is virsaus issiimti. Tik druska ir pipirai ant spinteles netoli virykles. Dar nesugalvojau, kaip reikes naujoj virtuvej daryt g.gif O lentyneliu tai labai jau man daug reiketu g.gif
Atsakyti
sveiki visi virtuviu planuotojai :-)

mes virtuve jau kaip ir susiplanavom, bet negalim apsispresti is kokios medziagos ja gamintis ax.gif as noriu blizgios dazytos, o vyras saukia, kad bus labia nepraktiska, jis uz faneruota plokste 4u.gif gal kas turit kokiu komentaru del virtuves medziagu praktiskumo mirksiukas.gif busiu labia dekinga uz nuomones, o dar geriau komentarus is patirties biggrin.gif
Atsakyti
oh kokie pliurpaliai šįvakar čia buvo susirinkę... doh.gif
QUOTE(Mindija @ 2013 05 07, 22:07)
Tai va smile.gif Aš gyva lotuliukas.gif Sienos nudažytos thumbup.gif Spalvos nekomentuosiu, nes paprasčiausiai jos nėra doh.gif Net meistrą aprėkiau, kodėl nenudažė. To akys tokios blink.gif Taigi dažiau blink.gif
Vyliuos, kad ryte spalva atsiras lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

taigi matyt Jūsų akelės nuo sunkaus darbo pražiūrėtos, kad net spalvų neskiria... lotuliukas.gif gal išties ryte atsigaus thumbup.gif

QUOTE(Ajste @ 2013 05 07, 22:46)
Grįžtant prie virtuvių dizaino temos, norėčiau paklausti kur laikot prieskonius?

QUOTE(rsc @ 2013 05 07, 22:57)
As du stalcius 40 cm plocio paskyrus prieskoniams. Stalciuose nemazos kelios dezutes ir juose prieskoniai pagal temas. Patogu is virsaus issiimti. Tik druska ir pipirai ant spinteles netoli virykles. Dar nesugalvojau, kaip reikes naujoj virtuvej daryt g.gif O lentyneliu tai labai jau man daug reiketu g.gif

Pas mane panašiai - stalčius šalia viryklės 45 cm su prieskoniais, au druska ir pipirais irgi taip pat mirksiukas.gif - viršutinių spintelių šalia nėra, tad dėl to toks sprendimas. Nors, jeigu būtų spintutės, nemanau, kad jose laikyčiau. Atsidarius stalčių viskas matosi, išsiimi iškart tai, ko reikia, o spintelėje viršui reiktų kraustyti. Lentynos su prieskoniais viršui man schmoll.gif . Naujoj virtuvėj irgi planuosiuos šalia kaitlentės stalčiuje laikyt, nes viršui spintelių irgi nebus - nebus pagundos pakeisti įpročius lotuliukas.gif
Atsakyti