Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Dešimtukas @ 2013 05 07, 18:53)
Lietuvoje baldų pramonė viena iš pagrindinių ūkio šakų. Tradicijos ir patirtis dešimtmečiais skaičiuojamos. Gausu didelių baldų gamintojų, smulkių  firmelių ir pavienių baldžių. Tai negi nėra iš ko pasirinkti? Šioje srityje dirba tūkstančiai žmonių, atėjus į Lietuvą IKEA daugelis lietuvių baldininkų bus išstumti iš šio verslo, emigracija dar išaugs. Pagalvokite apie tai.

Bet IKEA baldai ir Lietuvoje gaminami, kiek zinau g.gif Jeigu kitu LT gamintoju kaina tikrai atitiks kokybe, tai ju produkcija ir pirks bigsmile.gif Savaitgaly pasiziurejau kai kuriu LT gamintoju virtuves baldu kokybe Baldu rojuj, tai tikrai ne tik uz IKEA, bet ir JYSK prastesni unsure.gif Bus proga pasitempt...
Papildyta:
QUOTE(Flirt @ 2013 05 07, 18:10)
pussale juk nuo lango sienos darysis mirksiukas.gif  kodel jus skaiciuojat nuo nugriautos sienos likucio g.gif

oi, susimaisiau g.gif dar karta projekta jusu pasiziurejau...
o tai salos dalis bus uz sienos? tie 40 cm
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 05 07, 21:07)
Reklaminė kampanija galinga buvo prasukta. Pati firma toje reklamoje šlovinama, garbinama. Tikrai nieko ypatingo, masinės gamybos produktas. Teko matyti IKEA baldų, bent jau mano gamybos baldams (nesigiriu, bet taip yra) jie niekaip neprilygsta.

drinks_cheers.gif pilnai sutinku, man IKEA baldai kaip Jysk kokybes, tikrai nieko gero, ir tikrai vtikiu kad jusiskiai pagaminti yra zymiai kokybiskesni mirksiukas.gif va mes baigiam sode savo virtuvele dar biski ir imesiu foto paprastos bet savo rankom pagamintos virtuves pavyzduka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2013 05 07, 21:10)
Bet IKEA baldai ir Lietuvoje gaminami, kiek zinau g.gif Jeigu kitu LT gamintoju kaina tikrai atitiks kokybe, tai ju produkcija ir pirks bigsmile.gif Savaitgaly pasiziurejau kai kuriu LT gamintoju virtuves baldu kokybe Baldu rojuj, tai tikrai ne tik uz IKEA, bet ir JYSK prastesni unsure.gif Bus proga pasitempt...
Papildyta:

Viso virtuvinio "dezes"pagamintos lietuvoje thumbup.gif fasadas svedijoje smile.gif
Nesutinku, kad Ikejoj prasta kokybe, zinoma yra visko, reikia tik moket atsirinkt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agniukee: 07 gegužės 2013 - 20:27
QUOTE(rsc @ 2013 05 07, 19:10)
oi, susimaisiau g.gif dar karta projekta jusu pasiziurejau...
o tai salos dalis bus uz sienos? tie 40 cm

pussale "apglebtu" ta sienos likuti mirksiukas.gif tikiuosi suprantamai issireiskiau g.gif o tai kitokio zodzio neradau biggrin.gif

p.s o kad Ikejos baldus Lt stampuoja, tai Ikejos nepadaro lietuviska preke.
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2013 05 07, 20:10)

Jeigu turi žmogus savo parduotuvę ir jį suryja kokia Maksima, tai čia gerai? Jis dabar dirba Maksimoje, tai gal jam ten net geriau, nei savo parduotuvėje? Tas pats ir su IKEA, ten ne patyrę baldžiai dirba, o prie konvejerio darbininkas visą dieną tą pačią operaciją atlieka už mažytį atlyginimą.
"Baldų rojus" skirtas tiems žmonės kurie iki šiol nežino, kad egzistuoja nestandartiniai baldai arba nori ką nors greitai ir pigiai ir nekelia jokių reikalavimu. Ten stovinčių baldų kokybė neatspindi visų lietuviškų baldu.
Nebus jokios progos, ta proga emigracija vadinasi. O Lietuvoje žmonės dirbs ne sau, o svetimam ponui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 07 gegužės 2013 - 20:46
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 05 07, 20:29)
"Baldų rojus" skirtas tiems žmonės kurie iki šiol nežino, kad egzistuoja nestandartiniai baldai arba nori ką nors greitai ir pigiai ir nekelia jokių reikalavimu. Ten stovinčių baldų kokybė neatspindi visų lietuviškų baldu.

Tai gal senokai buvote? Ten stovi ir firmu, gaminanciu "nestandartinius baldus" stendai; priima uzsakymus/atvaziuoja ismatuoti/ padaro projektus "butent jusu" virtuvei bigsmile.gif
(apie butent jusu gaminamus baldus nieko nezinau ir jums netaikau)
Atsakyti
Aš nesakau, kad IKEA labai bloga kokybė, bet tai masinis gaminys, daug kur pasistengta sumažinti savikainą, padaryti pigiau. Norint mokėti atsirinkti, reikia būti baldininku, kad išmanyti daugybę visokių niuansų. IKEA gal ir nėra labai blogi baldai, bet jie neprilygsta geriems nestandartiniams lietuviškiems baldams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 07 gegužės 2013 - 20:49
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 05 07, 20:38)
Aš nesakau, kad IKEA labai bloga kokybė, bet tai masinis gaminys, daug kur pasistengta sumažinti savikainą, padaryti pigiau. Norint mokėti atsirinkti, reikia b8ti baldininku, kad išmanyti daugybę visokių niuansų. IKEA gal ir nėra blogi, bet neprilygsta geriems nestandartiniams baldams.

Tai pasikvieti baldininka konsultacijai ir varai i IKEA biggrin.gif
Kol kas esu nusivylus "nestandartiniais" baldininkais, siulanciais standartiniu ismatavimu spinteles. Jeigu jau nestandartiniai baldai, tai ir siulykit spinteles pagal patalpos dydi. Pvz. 73 cm plocio spintele...
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2013 05 07, 20:48)
Tai pasikvieti baldininka konsultacijai ir varai i IKEA biggrin.gif
Kol kas esu nusivylus "nestandartiniais" baldininkais, siulanciais standartiniu ismatavimu spinteles. Jeigu jau nestandartiniai baldai, tai ir siulykit spinteles pagal patalpos dydi. Pvz. 73 cm plocio spintele...
Ponia, rsc,
Prašom kreiptis, nors ir šiandien, į mane. Mielu noru pagaminsiu Jums 73 cm pločio spintelę. smile.gif O jeigu panorėsite tai ir 73,3 cm pločio spintelę padarysiu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 07 gegužės 2013 - 20:54
Na ta proga as Desimtuko paklausiu uz kiek mano virtuve pagamintu g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 05 07, 22:54)
Ponia, rsc,
Prašom kreiptis, nors ir šiandien, į mane. Mielu noru pagaminsiu Jums 73 cm pločio spintelę.  smile.gif O jeigu panorėsite tai ir 73,3 cm pločio spintelę padarysiu. smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 05 07, 20:54)
Ponia, rsc,
Prašom kreiptis, nors ir šiandien, į mane. Mielu noru pagaminsiu Jums 73 cm pločio spintelę.  smile.gif O jeigu panorėsite tai ir 73,3 cm pločio spintelę padarysiu. smile.gif

Rasiau, kad netaikau Jums asmeniskai rolleyes.gif
Taika?
Atsakyti