Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 07, 14:25)
Noooooors, jau sukasi po biškį mintys apie namuką  lotuliukas.gif

thumbup.gif naują virtuvę greit aptarinėsim bigsmile.gif
Atsakyti
Na kol kas tik svajonės čia biggrin.gif Bet su laiku, tikiu, taps įgyvendinamos ax.gif
Atsakyti
Išsisaugojau šiandien dar porą nuotraukikių ax.gif

Nežinau kas čia man patiko, bet kažkaip gražu pasirodė rolleyes.gif

user posted image

Pilka graži spalva... Gaila, kad man netinka unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 07, 14:45)
Išsisaugojau šiandien dar porą nuotraukikių ax.gif

oho, kokis pas mus griežtas stiliukas... blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
as irgi mintyse pradedu deliotis busima virtuve, tad paskaitau jusu tema.
Ar busiu labai senamadiska, jeigu pirksiu dujine virykle, ar dar yra tokiu seimininkiu, kurios deda ne elektrine kaitlente? ax.gif

agniukee virtuve labai grazi wub.gif ji is Ikea?
Atsakyti
QUOTE(A.pardaveja @ 2013 05 07, 14:57)
ar dar yra tokiu seimininkiu, kurios deda ne elektrine kaitlente?  ax.gif

tai aišku, kad yra ir ne viena 4u.gif čia kaip Jums patogiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 07, 14:54)
oho, kokis pas mus griežtas stiliukas...  blink.gif   lotuliukas.gif

Kas man gražu, tai dar nereiškia, kad irgi taip norėčiau irnesakyk.gif

Čia salos idėja norėjau pasidalint lotuliukas.gif

Reik dar kokį filmą pažiūrėt ir varysiu namo. Jei vakare neparašysiu nieko, tai žinokit, kad grįžus nualpau sienas pamačiusi ir dar guliu... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 07 gegužės 2013 - 14:21
QUOTE(Mindija @ 2013 05 07, 15:17)
Reik dar kokį filmą pažiūrėt ir varysiu namo. Jei vakare neparašysiu nieko, tai žinokit, kad grįžus nualpau sienas pamačiusi ir dar guliu... lotuliukas.gif

geras darbas thumbup.gif
lauksim sienų nuotraukų su nualpusia Mindija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(A.pardaveja @ 2013 05 07, 14:57)
sveikos  4u.gif
Ar busiu labai senamadiska, jeigu pirksiu dujine virykle, ar dar yra tokiu seimininkiu, kurios deda ne elektrine kaitlente?  ax.gif

agniukee virtuve labai grazi  wub.gif ji is Ikea?

Aciu 4u.gif taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš neesu iš esmės prieš džiovykles. Tiesiog tai nėra pirmos butinybės daiktas. Jei reikėtų rinktis iš vonios ir džiovyklės, tai vonia laimėtų. Jei dar kalba eina apie griovimus ir vonios kambario sumažinimą iki tiek, kad tik dušo kabina telpa, tai nė nepagalvočiau apie džiovyklę. Manau labai apribojamas pardavimo potencialas jei tokie perdarymai. Kaip sakant vonioj tai ir po dušu nusiprausi, o dušo kabinoj niekaip neišsimaudysi. Sau darant tai aišku darai kaip nori, nes visų poreikiai skirtingi 4u.gif Dėl lyginimų, tai mes beveik nieko nelyginam g.gif MB pats lyginasi darbinius marškinius, kurių aš nemoku ir nemėgstu lyginti. O man lieka tik kokią staltiesėlę perbraukt ar pan, bet tokius dalykus ir po džiovinimo reikėtų lyginti tongue.gif Šiaip man patinka skalbinių kvapas kai lauke iškabinti išdžiūna wub.gif Gerai, kad vietos yra, kitaip būtų nekas unsure.gif
QUOTE(A.pardaveja @ 2013 05 07, 12:57)
sveikos  4u.gif
Ar busiu labai senamadiska, jeigu pirksiu dujine virykle, ar dar yra tokiu seimininkiu, kurios deda ne elektrine kaitlente?  ax.gif

Mūsų kaitlentė dujinė, o orkaitė elektrinė. Man toks optimaliausias variantas. Nepatiko elektrinė kaitlentė nors tu ką schmoll.gif
Na, o dabar pasidalinsiu keletu foto.
Va čia mano minėtas granitinis stalviršis, kuriuo šeimininkai nelabai patenkinti:
user posted image
user posted image
O čia šiaip salone užmatytas vaizdas, toks įdomus pasirodė, gal kam kils minčių wink.gif
user posted image

Ir iliustracija tokiom dvidurėm spintelėm apie kurias ryte rašiau. Aišku reik vietos iš abiejų kampų, nes kitaip nėra priėjimo, bet bent jau kampas išnaudotas thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 06, 22:29)
tikriausiai viena cia tokia nesazininga esu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Su sažine čia viskas tvarkoje thumbup.gif Ir su humoro jausmu viskas puikiai thumbup.gif Tiesiog nevisiems "giedras dangus" virš galvos blush2.gif Pritariu visiems Jūsų postams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 05 07, 15:59)
Mūsų kaitlentė dujinė, o orkaitė elektrinė. Man toks optimaliausias variantas. Nepatiko elektrinė kaitlentė nors tu ką  schmoll.gif

as butent tokios kombinacijos ir noriu, nes teko gyventi ir su elektrine, ir su dujine. Man su dujomis labiau patinka gaminti, nors gal ne taip graziai atrodo virtuve ax.gif

Del dziovykliu (nors cia ne ta tema)- as naudojau tik patalams, prastesniems rubams- tam, ko negaila. Nes labai apsivelia ir apsiburbuluoja drabuziai unsure.gif O jeigu netinkamas rubas paklius, tai susitraukia iki min dydzio sad.gif

Dabar vel griztu prie virtuves. Parasykite,prasau,paprastai zodziais, kaip skaiciuojasi ta beginio metro kaina. Kas ji? stalvirsio metras? ar kas? aciu 4u.gif
Atsakyti