Aš neesu iš esmės prieš džiovykles. Tiesiog tai nėra pirmos butinybės daiktas. Jei reikėtų rinktis iš vonios ir džiovyklės, tai vonia laimėtų. Jei dar kalba eina apie griovimus ir vonios kambario sumažinimą iki tiek, kad tik dušo kabina telpa, tai nė nepagalvočiau apie džiovyklę. Manau labai apribojamas pardavimo potencialas jei tokie perdarymai. Kaip sakant vonioj tai ir po dušu nusiprausi, o dušo kabinoj niekaip neišsimaudysi. Sau darant tai aišku darai kaip nori, nes visų poreikiai skirtingi
Dėl lyginimų, tai mes beveik nieko nelyginam
MB pats lyginasi darbinius marškinius, kurių aš nemoku ir nemėgstu lyginti. O man lieka tik kokią staltiesėlę perbraukt ar pan, bet tokius dalykus ir po džiovinimo reikėtų lyginti
Šiaip man patinka skalbinių kvapas kai lauke iškabinti išdžiūna
Gerai, kad vietos yra, kitaip būtų nekas
QUOTE(A.pardaveja @ 2013 05 07, 12:57)
sveikos
as irgi mintyse pradedu deliotis busima virtuve, tad paskaitau jusu tema.
Ar busiu labai senamadiska, jeigu pirksiu dujine virykle, ar dar yra tokiu seimininkiu, kurios deda ne elektrine kaitlente?
Mūsų kaitlentė dujinė, o orkaitė elektrinė. Man toks optimaliausias variantas. Nepatiko elektrinė kaitlentė nors tu ką
Na, o dabar pasidalinsiu keletu foto.
Va čia mano minėtas granitinis stalviršis, kuriuo šeimininkai nelabai patenkinti:
O čia šiaip salone užmatytas vaizdas, toks įdomus pasirodė, gal kam kils minčių
Ir iliustracija tokiom dvidurėm spintelėm apie kurias ryte rašiau. Aišku reik vietos iš abiejų kampų, nes kitaip nėra priėjimo, bet bent jau kampas išnaudotas
Laimės niekam nėra pažadėta. Gyvenimas kiekvienam skiria laiko ir erdvės. Pats žmogus turi pasirūpinti kuo juos užpildyti.