Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Flirt @ 2013 05 07, 10:27)
drinks_cheers.gif
pamirst man toki malonuma lotuliukas.gif  turim didziausia valgoma stala ir niekam nereikalingas, visi kaip nesiojo, taip nesiojas, tiek, kad ikaliau i galva pargrazint viska i virtuve doh.gif

Na, taip jos virtuve gudriai padaryta, as taip suprantu ji igylino i vonios siena, jos saskaita. ko as sau negaliu niekaip leisti, nes du leliai.
as turiu omeny toki varianta:
http://www.infobalda...es-isplanavimas

gal kas turit?
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 07, 10:30)
  as dar nieko gudresnio nesugalvojau biggrin.gif

Žaviuosi jumis biggrin.gif Aš tikrai dėl dviejų/trijų metų šitaip kapitaliai netvarkyčiau namų doh.gif Nebent nesiruošiat parduot. Nes paprastai perkantieji tikrai nevertina to kas padaryta. Skoniai/porekiai skiriasi visų. Nespėsit įsirengt, o jau reiks kraustytis ax.gif
Arba jau mane aplamai žodis "remontai" šiurpą kelia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 07, 10:30)
sveika, likimo sese biggrin.gif  permesk keliais puslapiais atgal ir paziurek i Gabby virtuve wub.gif  as dar nieko gudresnio nesugalvojau biggrin.gif

ooo, jus irgi kankinates del saldytuvo? smile.gif
ar pasiduosit ir statysit ta riogsala atskirai?
gal baldininkus kokius jau turit? ax.gif
Atsakyti
Gal kas turi patarimu koki maisytuva deti prie frankes granitines plautuves?
Kad nesitaskytu, butu praktiska ir grazu rolleyes.gif
Ir kokia plautuve geriau rinktis, apvalia ar kvadratine?
Is anksto aciu atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 07, 09:50)
drinks_cheers.gif Arba blogiausiu atveju vieną ant kitos.

Kodėl blogiausiu atveju? Tai labai optimalus variantas - kam verstis per galvą ieškoti vietos džiovyklei ant grindų, jei ji sėkmingai ant skalbyklės gali būti g.gif Pas mus dabar taip yra - jokių minusų nepastebėjau schmoll.gif 4u.gif

QUOTE(Ajste @ 2013 05 07, 10:05)
O siaip del dziovykles, tai bent as gerai pagalvociau ar ji man reikalinga. Nebent visiskai nera kur pasidziaut drabuziu ir siaip visi turimi tinka i dziovykle. Kitaip tai rusiuot skalbinius kelis kartus, etiketes tikrint... Ir dar elektros kiek suvalgo...

Labai esu patenkinta džiovykle - naudojam jau 7 metai. Etiketes patikrint tikrai nesunku, vėliau taip įgundi, kad net tikrint nereikia mirksiukas.gif Labiausia džiaugiuosi dėl patalynės - pamiršau, kas yra lygintuvas thumbup.gif
be to per vieną dieną visus skalbimus pasidarau - juodi, spalvoti, balti, patalynė - sudžiaut tikrai neturėčiau kur, bute gyvendama, bet kai išsikelsim į namą irgi neatsisakysiu džiovyklės bigsmile.gif

QUOTE(mildike @ 2013 05 07, 10:26)
Sveikos merginos, jungiuosi i jusu gretas ir pirmiausia pasiguosti, gal kas supras, nuramins patars smile.gif

o Jūs įmeskit patalpos planą - gal kas sudėlios ką protingo, patars wink.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 05 07, 10:45)
Žaviuosi jumis biggrin.gif Aš tikrai dėl dviejų/trijų metų šitaip kapitaliai netvarkyčiau namų doh.gif Nebent nesiruošiat parduot. Nes paprastai perkantieji tikrai nevertina to kas padaryta. Skoniai/porekiai skiriasi visų. Nespėsit įsirengt, o jau reiks kraustytis ax.gif
Arba jau mane aplamai žodis "remontai" šiurpą kelia  doh.gif  lotuliukas.gif

visiškai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 07 gegužės 2013 - 11:03
QUOTE(Mindija @ 2013 05 07, 09:50)
Vistiek man Gabby virtuvė, kai tokio dydžio, tai idealiai suprejoktuota thumbup.gif Optimaliausias variantas. Ir vonia padidėjo ir virtuvė thumbup.gif

blush2.gif 4u.gif

QUOTE(mildike @ 2013 05 07, 10:44)
Na, taip jos virtuve gudriai padaryta, as taip suprantu ji igylino i vonios siena, jos saskaita. ko as sau negaliu niekaip leisti, nes du leliai.
as turiu omeny toki varianta:
http://www.infobalda...es-isplanavimas

gal kas turit?

Šita foto buvo viena pirmųjų mano išsaugotų, projektuojant virtuvę thumbup.gif Bet pasėdėjus prie pc dar kelias paras, šita tapo nebe pavyzdžiu biggrin.gif Na nes ir mes pradžioj planavom taip daryt, sukt kampu, kriauklė po langu, mmm, svajonė atrodė biggrin.gif Bet labiausiai mane atbaidė tas šaldytuvas, kuris mum išgriovus sieną į svetainę būtų ant akių, ko aš tikrai nenorėjau. Ir kai pamatavom palangę, kad vos 82cm, tai atmetėm šitą variantą, mąstėm mąstėm, kol priėjom dabartinį biggrin.gif
Įmeskit planiuką, man patinka pamąstyt, ką mažose virtuvytėse galima sugalvot thumbup.gif Va apie dideles tai net nekomentuoju niekada, nes neturiu patirties biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 07 gegužės 2013 - 11:44
QUOTE(Juodai @ 2013 05 07, 12:00)
Kodėl blogiausiu atveju? Tai labai optimalus variantas - kam verstis per galvą ieškoti vietos džiovyklei ant grindų, jei ji sėkmingai ant skalbyklės gali būti  g.gif Pas mus dabar taip yra - jokių minusų nepastebėjau  schmoll.gif  4u.gif

Viskas gerai. Pritariu drinks_cheers.gif Ne tai turėjau uomeny.
Sunkiai mintis šiandien dėlioju lotuliukas.gif Neišeina minčių žodžiais išreikšt doh.gif

QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 07, 12:31)

Naaaa va blink.gif Į barščius įkrito... biggrin.gif
Užpatentuot tokį projektą reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 07 gegužės 2013 - 12:57
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 07, 12:31)
blush2.gif  4u.gif
Šita foto buvo viena pirmųjų mano išsaugotų, projektuojant virtuvę  thumbup.gif  Bet pasėdėjus prie pc dar kelias paras, šita tapo nebe pavyzdžiu biggrin.gif Na nes ir mes pradžioj planavom taip daryt, sukt kampu, kriauklė po langu, mmm, svajonė atrodė biggrin.gif Bet labiausiai mane atbaidė tas šaldytuvas, kuris mum išgriovus sieną į svetainę būtų ant akių, ko aš tikrai nenorėjau. Ir kai pamatavom palangę, kad vos 82cm, tai atmetėm šitą variantą, mąstėm mąstėm, kol priėjom dabartinį biggrin.gif
Įmeskit planiuką, man patinka pamąstyt, ką mažose virtuvytėse galima sugalvot  thumbup.gif Va apie dideles tai net nekomentuoju niekada, nes neturiu patirties biggrin.gif

jo, saldytuvas tai ragstis tokioje virtuveje.nemoku dar ideti plano, bet tikrai maniske virtuve tokia kaip jusu, blokinio 1969 metu namo, 6 kvadratu.tik negaliu isversti sienosi kambari, nes tik du turim ax.gif .dabar verciam tarp vonios ir tualeto.
kitas variantas yra paprastesnis, sukti kampu i trumpa sienele, kuri yra vonios kambario siena.ir sald. vistiek i ta pati viska sugrusti.tik man pasirode, kad kriaukle po palange vizualiai ne taip suspaustu erdve, bet panasu, jog niekas taip nerizikuoja is cia esanciu.
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 07, 13:56)
Sunkiai mintis šiandien dėlioju lotuliukas.gif Neišeina minčių žodžiais išreikšt doh.gif

tokios galingos mintys, kad žodžių trūksta? lotuliukas.gif
Atsakyti
beje apie baldininkus turbut pati su savimi pasnekesiu, bet man kilo tokia mintis ax.gif :
juk sia vasara zada atsidaryti IKEA Vilniuje. Gal kartais palaukti ir is ten pasidaryti/gal jau kas taip maste? 4u.gif Gal kas net eileje jau stovi?
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 07, 13:56)
Naaaa va blink.gif Į barščius įkrito... biggrin.gif
Užpatentuot tokį projektą reikia mirksiukas.gif

Tikrai kad bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

mildike, na jei jūsų įėjimas ne iš svetainės, tai gal dar dzin tas šaldikas tam kampe.... O ir kriauklė po langu gal ok, jei aukštis jum tinkamas smile.gif Man tai per žemai būtų buvęs stalviršis 84cm aukštyje, darėm 94cm biggrin.gif

flirt, na jei virtuvė čia tik 2-3 metam planuojama, tai tikrai turėtumėt tilpt į 5t., man net gaila tiek būtų dviem metam, mes į 6t su buitine tilpom (aj tik be stalo su kėdėm) biggrin.gif O planuojam gyvent ilgiau nei 2 metus biggrin.gif Noooooors, jau sukasi po biškį mintys apie namuką lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 07 gegužės 2013 - 13:26
QUOTE(mildike @ 2013 05 07, 14:17)
jo, saldytuvas tai ragstis tokioje virtuveje.nemoku dar ideti plano, bet tikrai maniske virtuve tokia kaip jusu, blokinio 1969 metu namo, 6 kvadratu.tik negaliu isversti sienosi kambari, nes tik du turim ax.gif .dabar verciam tarp vonios ir tualeto.
kitas variantas yra paprastesnis, sukti kampu i trumpa sienele, kuri yra vonios kambario siena.ir sald. vistiek i ta pati viska sugrusti.tik man pasirode, kad kriaukle po palange vizualiai ne taip suspaustu erdve, bet panasu, jog niekas taip nerizikuoja is cia esanciu.

Tada tektų stala vos ne prie įėjimo statyt g.gif
Nepatingėkit paieškot, kelios temos atgal buvo net keli brėžinukai tokios kaip jūsų virtuvė smile.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 05 07, 14:19)
tokios galingos mintys, kad žodžių trūksta? lotuliukas.gif

lotuliukas.gif 6 kartus rašiau ir tryniau žinutę, kai norėjau paaiškint ką turėjau uomeny su tuo "blogiausiu atveju" doh.gif lotuliukas.gif
Pati nesupratau ką paaiškinau, tai ką apie jumis kalbėt lotuliukas.gif
Atsakyti