Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Juodai @ 2013 05 07, 05:55)
ale, negali būt garantuotas už visas babulkas... o jei dar kaimynai draugiški, nereaguoja į pastuksenimus... ax.gif
lotuliukas.gif

negali negali, maza isibegejus su užpakaliu trinkttels ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2013 05 07, 07:25)
O kalbant apie skalbimo masinas, kazkas is planuojanciu vonioj nori talpint ir skalbykle irdziovykle, griaut sienas ir t.t. O jei statyt 2 in 1? Manau ir vietos ir kainos prasme susitaupo g.gif:

2in1 nedziovina, kaip priklauso, ten ale del vaizdo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 05 07, 09:25)
O kalbant apie skalbimo masinas, kazkas is planuojanciu vonioj nori talpint ir skalbykle irdziovykle, griaut sienas ir t.t. O jei statyt 2 in 1? Manau ir vietos ir kainos prasme susitaupo g.gif:

drinks_cheers.gif Arba blogiausiu atveju vieną ant kitos.
Vistiek man Gabby virtuvė, kai tokio dydžio, tai idealiai suprejoktuota thumbup.gif Optimaliausias variantas. Ir vonia padidėjo ir virtuvė thumbup.gif
Atsakyti
Pritariu Mindijai drinks_cheers.gif:
O siaip del dziovykles, tai bent as gerai pagalvociau ar ji man reikalinga. Nebent visiskai nera kur pasidziaut drabuziu ir siaip visi turimi tinka i dziovykle. Kitaip tai rusiuot skalbinius kelis kartus, etiketes tikrint... Ir dar elektros kiek suvalgo... Musu senam bute 2in1 buvo, tai dziovinimas naudotas gal koki karta. Tiesiog nebuvo reikalo sitam dalykui ax.gif Bet jau cia kieno koki poreikiai ir norai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 05 06, 14:23)
user posted image

Koks bus atstumas tarp stalviršio paviršiaus ir viršutinių spintelių? Dujos pas jus ar elektra?
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 07, 07:50)
drinks_cheers.gif Arba blogiausiu atveju vieną ant kitos.
Vistiek man Gabby virtuvė, kai tokio dydžio, tai idealiai suprejoktuota thumbup.gif Optimaliausias variantas. Ir vonia padidėjo ir virtuvė thumbup.gif

Tai mes greiciausiai ir liekam prie Gabby varianto drinks_cheers.gif man tokiu atveju ir dziovykle ir skalbenka telpa, nes bus duso kabina, vonios nebus. Tik mes vietoj stalo pussale darysim greiciausiai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2013 05 07, 08:05)
Pritariu Mindijai drinks_cheers.gif:
O siaip del dziovykles, tai bent as gerai pagalvociau ar ji man reikalinga. Nebent visiskai nera kur pasidziaut drabuziu ir siaip visi turimi tinka i dziovykle. Kitaip tai rusiuot skalbinius kelis kartus, etiketes tikrint... Ir dar elektros kiek suvalgo... Musu senam bute 2in1 buvo, tai dziovinimas naudotas gal koki karta. Tiesiog nebuvo reikalo sitam dalykui ax.gif Bet jau cia kieno koki poreikiai ir norai 4u.gif

Kol dziovikles neturejau arba kol tik 2in1 buvau naudojus ir as panasiai snekejau biggrin.gif Dabar geriau indaploves atsisakyciau, nei dziovykles. Etikeciu netikrinu, dedu viska is eiles, net nezinau kur mano lygintuvas yra, o drabuziai minkstuciai, kvepiantys thumbup.gif O jei gera A+ klases, tai ir elektros nieko neryja thumbup.gif 10-20lt extra per menesi, dziovinant kasdien thumbup.gif Plius niekas niekur "nekabaliuoja", is dziovykles tiesiai i spinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 07, 10:12)
Tai mes greiciausiai ir liekam prie Gabby varianto drinks_cheers.gif  man tokiu atveju ir dziovykle ir skalbenka telpa, nes bus duso kabina, vonios nebus. Tik mes vietoj stalo pussale darysim greiciausiai ax.gif

Kai nesiruošiat ilgai bute gyvent, tai visai nebloga mintis. Bet tarkim, planuojant, kad ir du vaikus, tai geriau stalas. Tikrai smagiau pietaut ar vakarieniaut visiems.
Mane pvz iki negalėjimo erzina, kai pradeda lėkštes nešiotis po visus namus doh.gif Vienas prie kompo, kitas prie teliko, dar mažė sugeba ir į lauką su vakariene išeit doh.gif Gerai jei visi tvarkingai parneštų tuos bliūdus iki virtuvės, bet maniškiams giliai dzin, tai tada rankioju iš visų pakampių indus. Apie trupinius net nešneku.
Tai dabar jau stengiausi, kad toj patalpoj ir tv būtų ir normalus stalas. Gal pavyks pagaliau kaip žmonėms normaliems gyvent biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, jungiuosi i jusu gretas ir pirmiausia pasiguosti, gal kas supras, nuramins patars smile.gif
Turiu isirengti virtuve 6 kvadratu su 2 metru siena, na turbut isivaizduojat, tokia standartine, bloku bute.Labiausiai man skauda galva del saldytuvo.Na baisiai as jo nenoriu statyti atskirai prie priesingos sienos, nes ten tuereciau ikurdinti stala su 4 sedimom vietom net!
Pilnai suvokiu, kad norint daryti sald. imontuojama reikes sukti kampu virtuves baldus, tai vat ir neapsisprendziu i kuria puse?sirdis linksta i palanges ir ten ikurdinti kriaukle stalvirsyje.
bet tada kyla kankinantis klausimas ar stalas neklius, ar netaps visakliunanciu tokioje erdeveje?
o gal stalas apvalus?
o kaip tada bus su radiatorium , kuris yra po langu?ar reikes ji nupjauti ir perkelti prie sienos?
gal kas panasiai ka nors yra pasidares?
pametekit minciu prasau...
ir dar...neisivaizduoju i kokius baldininkus kreiptis, skaitau, cia skaitau mamu klube ir niekaip...as apie Vilniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 07, 08:23)
Kai nesiruošiat ilgai bute gyvent, tai visai nebloga mintis. Bet tarkim, planuojant, kad ir du vaikus, tai geriau stalas. Tikrai smagiau pietaut ar vakarieniaut visiems.
Mane pvz iki negalėjimo erzina, kai pradeda lėkštes nešiotis po visus namus doh.gif Vienas prie kompo, kitas prie teliko, dar mažė sugeba ir į lauką su vakariene išeit doh.gif Gerai jei visi tvarkingai parneštų tuos bliūdus iki virtuvės, bet maniškiams giliai dzin, tai tada rankioju iš visų pakampių indus. Apie trupinius net nešneku.
Tai dabar jau stengiausi, kad toj patalpoj ir tv būtų ir normalus stalas. Gal pavyks pagaliau kaip žmonėms normaliems gyvent biggrin.gif

drinks_cheers.gif
pamirst man toki malonuma lotuliukas.gif turim didziausia valgoma stala ir niekam nereikalingas, visi kaip nesiojo, taip nesiojas, tiek, kad ikaliau i galva pargrazint viska i virtuve doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 07, 10:18)
Kol dziovikles neturejau arba kol tik 2in1 buvau naudojus ir as panasiai snekejau biggrin.gif  Dabar geriau indaploves atsisakyciau, nei dziovykles. Etikeciu netikrinu, dedu viska is eiles, net nezinau kur mano lygintuvas yra, o drabuziai minkstuciai, kvepiantys thumbup.gif  O jei gera A+ klases, tai ir elektros nieko neryja thumbup.gif  10-20lt extra per menesi, dziovinant kasdien thumbup.gif  Plius niekas niekur "nekabaliuoja", is dziovykles tiesiai i spinta ax.gif

Planuoju ir aš kažkada atkirą skalbyklą įsirengt. Paskui beliks tik svajot kaip rūbai patys į spintą sukeliauja lotuliukas.gif

Arba šitaip daryt bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mildike @ 2013 05 07, 08:26)
Sveikos merginos, jungiuosi i jusu gretas ir pirmiausia pasiguosti, gal kas supras, nuramins patars smile.gif
Turiu isirengti virtuve 6 kvadratu su 2 metru siena, na turbut isivaizduojat, tokia standartine, bloku bute.Labiausiai  man skauda galva del saldytuvo.Na baisiai as jo nenoriu statyti atskirai prie priesingos sienos, nes ten tuereciau ikurdinti stala su 4 sedimom vietom net!
Pilnai suvokiu, kad norint daryti sald. imontuojama reikes sukti kampu virtuves baldus, tai vat ir neapsisprendziu i kuria puse?sirdis linksta i palanges ir ten ikurdinti kriaukle stalvirsyje.
bet tada kyla kankinantis klausimas ar stalas neklius, ar netaps visakliunanciu tokioje erdeveje?
o gal stalas apvalus?
o kaip tada bus su radiatorium , kuris yra po langu?ar reikes ji nupjauti ir perkelti prie sienos?
gal kas panasiai ka nors yra pasidares?
pametekit minciu prasau...
ir dar...neisivaizduoju i kokius baldininkus kreiptis, skaitau, cia skaitau mamu klube ir niekaip...as apie Vilniu ax.gif

sveika, likimo sese biggrin.gif permesk keliais puslapiais atgal ir paziurek i Gabby virtuve wub.gif as dar nieko gudresnio nesugalvojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mildike @ 2013 05 07, 10:26)

Kad praeitoj ar kažkurioj čia temoj tikrai aptarinėjom tas "miniukes" virtuves. Net ir brėžinių buvo keli variantai planuoti.

Žiūriu žiūriu, nu ir nesuprantu, kas čia pas Gaubę užkakavinta g.gif Arba mano kompas ne taip spalvas rodo doh.gif Baldų spalva kaip mano sienų dažai, labai panašūs. Bet nelabai jau čia tokia kakava g.gif
Tiesa, šiandien dažys sienas, bijosiu jaučiu net atsimerkt grįžus doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 07 gegužės 2013 - 09:38
QUOTE(Mindija @ 2013 05 07, 08:28)
Planuoju ir aš kažkada atkirą skalbyklą įsirengt. Paskui beliks tik svajot kaip rūbai patys į spintą sukeliauja lotuliukas.gif

lotuliukas.gif as jau apie tai svajoju lotuliukas.gif
Atsakyti