Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(dangus giedras @ 2013 05 06, 19:07)
Va taip tuoj puse namu ims griuti  biggrin.gif

o ka daryt, visiem gyvent reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 06, 21:11)
o ka daryt, visiem gyvent reikia biggrin.gif

Mane stebina toks zmoniu abejingumas tiek savo, tiek kitu atzvilgiu doh.gif Gi ne veltui daromi tie projektai, dedamos atramos ir pan...
Jus saugiai jauciates gyvendama name, kur isgriauta puse sienu? g.gif
Sutinku... susikursite sau patogesne virtuve, kitus kambarius... Bet be projektu, net veliau buto negalesit parduoti...
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2013 05 06, 19:16)
Mane stebina toks zmoniu abejingumas tiek savo, tiek kitu atzvilgiu  doh.gif  Gi ne veltui daromi tie projektai, dedamos atramos ir pan...
Jus saugiai jauciates gyvendama name, kur isgriauta puse sienu?  g.gif
Sutinku... susikursite sau patogesne virtuve, kitus kambarius... Bet be projektu, net veliau buto negalesit parduoti...

Viskas imanoma siais laikais: nugriauti, prilipdyti, parduoti biggrin.gif O jus zinote kokie butai pas jusu kaimynus(jei bute gyvenat)? Visur tas pats.
O siaip tai as cia juokais parasiau, gal per mazai sypseneliu pridejau, kad nesupratot mirksiukas.gif Jei reikes, tai kazka prilipdysim arba nedagriausim iki galo ax.gif Taciau jau kiek dometasi, ten viskas imanoma ir su projektu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 06, 20:30)
...O jus zinote kokie butai  pas jusu kaimynus(jei bute gyvenat)? ...

Tam bute, kur remontuojames, zinau rolleyes.gif Is 120 namo butu angos yra trijuose. Ir visi to namo gyventojai zino rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 06, 21:30)
Viskas imanoma siais laikais: nugriauti, prilipdyti, parduoti biggrin.gif  O jus zinote kokie butai  pas jusu kaimynus(jei bute gyvenat)? Visur tas pats.

Pas mus jeigu kas kalti garsiau pradeda, is karto delegacija prisistato... O kai griauni sienas, tai triuksma visi girdi ir neliksi nepastebetas... doh.gif Plius bendrija kartais sumasto patikrinti... ir pas ka randa - prasideda teismu ir inspekciju maratonas...
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2013 05 06, 15:54)
Sveiki

seku tema, nes paciai virtuves greit reikes, imetu nuotrauka ir lauksiu komentaru  4u.gif pati virtuve 10kvadratu, siena kur baldai 3,40 cm, po langu radijatorius, tik cia nepavaizduotas.Bus indaplove salia kriaukles. Siaip man sitas brezinukas visai nepatinka, ir spalvos  schmoll.gif  visgi nebus blizgios ir manau sviesesne spalva, nes puse tamsi kur virtuve.
Buciau dekinga uz komentarus ir patarimus.

user posted image

Mūsų virtuvė tokia pati. Kaitlentė bus kuo kairiau, būtinai stalčiai. Po kriauklę planuojam kažką panašaus kaip pas Gabby (?). Viršutines spinteles darysime iki lubų (jeigu bus per aukštai ir atrodys griozdiškai, nuleisime lubas).
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2013 05 06, 19:10)
Butent, kad klausia visu namo gyventoju rolleyes.gif Bent jau pas mus, kai yra "aktyvi bendrija". Kaimynai griovimo metu iskvies statybos inspekcija plius policija (triuksmas siaubingas pjaunant) ir teks stabdyti visus darbus kol konstruktoriaus paskaiciavimus gausit. Tai ir vaiksciosite puse metu pradetam griaut bute unsure.gif
Nisos vonios saskaita nepalikome, toje vietoje stoves skalbimo masina vonioj.
Virtuves baldu dar neuzsisakem, vis deliojames ko noretumeme g.gif

na skirtingos bendrijos, skirtingi kaimynai biggrin.gif
tai, kaip supratau vonia issididinot g.gif jei nisos nedaret, kur saldytuvas, orkaite stoves g.gif sorry, kad taip kisu nosi, tiesiog idomu, gal kokiu minciu pasivogsiu blush2.gif gal ka pasipaise turit ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dangus giedras @ 2013 05 06, 19:45)
Pas mus jeigu kas kalti garsiau pradeda, is karto delegacija prisistato... O kai griauni sienas, tai triuksma visi girdi ir neliksi nepastebetas...  doh.gif Plius bendrija kartais sumasto patikrinti... ir pas ka randa - prasideda teismu ir inspekciju maratonas...

ai nu jeigu piktu babulku namas, tai viskas suprantama biggrin.gif neisizeiskit, ne jum taikau mirksiukas.gif pas mus labai draugiski kaimynai, pirmininke maladiec thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 06, 21:53)
ai nu jeigu piktu babulku namas, tai viskas suprantama biggrin.gif  neisizeiskit, ne jum taikau mirksiukas.gif  pas mus labai draugiski kaimynai, pirmininke maladiec thumbup.gif

nu nemanau, kad ten piktų babulkų namas mirksiukas.gif tiesiog namas, kur nežiūri pro pirštus į įvairius pažeidinėjimus rolleyes.gif ir daugiškumas čia ne prie ko smile.gif
Atsakyti
Nebūtinai babulkų, bet aš tai irgi nepateisinu griovimų be projektų.... Taip, man abydna, kad aš dariau sąžiningai, mokėjau pinigus, ir jei kažkas po manim išvarytų sau visą sieną ir vdrug man įskils kur nors doh.gif Tai kas, kad "visi išsigriovę", reik pradėt nuo savęs...... Juk neamžini tie namai.....
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 06, 20:11)
nu nemanau, kad ten piktų babulkų namas  mirksiukas.gif tiesiog namas, kur nežiūri pro pirštus į įvairius pažeidinėjimus rolleyes.gif ir daugiškumas čia ne prie ko smile.gif

neziuri pro pirstus, bet eina skundzia pasitaikius progai doh.gif is karto parduociau buta tokiam name, nes su tokiais kaimynais ne tik del sienu problemu bus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 06, 20:13)
Nebūtinai babulkų, bet aš tai irgi nepateisinu griovimų be projektų.... Taip, man abydna, kad aš dariau sąžiningai, mokėjau pinigus, ir jei kažkas po manim išvarytų sau visą sieną ir vdrug man įskils kur nors doh.gif Tai kas, kad "visi išsigriovę", reik pradėt nuo savęs...... Juk neamžini tie namai.....

Dabar kaip yra, pirma namas, paskui projektas lotuliukas.gif
As ir neteisinu tokiu griovimu drinks_cheers.gif tik sakau, kaip vyksta ir nereiskia, kad mes taip darysim schmoll.gif Bet tokiu babulkisku marazmu ir neteisinu, kas jau per daug tas ir nesveika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 06, 21:53)
ai nu jeigu piktu babulku namas, tai viskas suprantama biggrin.gif  neisizeiskit, ne jum taikau mirksiukas.gif  pas mus labai draugiski kaimynai, pirmininke maladiec thumbup.gif

Prie ko cia babulkos... Jeigu kiekvienas darys ka nori, griaus kuria nori siena - tai kas is viso to gausis? Kodel vienas kaimynas prasiplatina balkono saskaita kambari, o uz padidejusi sildyma turiu moketi as? Taip turiu elgtis, nes esu gera kaimyne? Nebegu skustis?
Kiekvienas turi laikytis tvarkos ir paisyti istatymu ir nutarimu, o ne uzsiimti saviveikla.
Atsakyti
tikriausiai viena cia tokia nesazininga esu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti