Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 24, 15:24)
Na nesutikčiau, kad čia tinkamas palyginimas rolleyes.gif Atsiprašau, aš pati galiu nueit į tą pačią parduotuvę sekančiam kieme ir man pačiai padarys nuolaidą, bet gi ne, meistras kaipo ir neleidžia, tipo pats supirks, ir paskui vat daro tokias aferas doh.gif Nu  ne, sorry, čia jau man nepatinka. Tegu žmogus ima už darbą, o ne už medžiagų perpardavimą, kurias galėjau pati susipirkt mažesnėm kainom, nei jis man pateikė sąskaitą  doh.gif

Nu jo biggrin.gif Čia kitas varijantas smile.gif
Bet vistiek man negaila, nu tegu ir tas meistras uždirba irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ambra* @ 2013 04 24, 15:41)
Virtuves ilgis 3,2 g.gif

O jūs šiaip norite tokių pat siaurų ilgų spintukių viršuje, kaip tam pavyzdyje? Jei taip, tai galit dėti visas po 30cm, tik dešiniausią 20cm, po ja 20cm kargo iki dujinės, o tada viskas po 60cm - dujinė, stalčių blokas, indaplovė irgi 60cm, po kriaukle 60cm (dėčiau du stalčius), ir užsisukimas 60cm (jei skalbyklei užteks tiek gylio) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 24 balandžio 2013 - 15:07
QUOTE(*Ambra* @ 2013 04 24, 15:41)
Virtuves ilgis 3,2 g.gif

Ai va, jau Gabby paskaičiavo thumbup.gif
Aš ir tą patį norėjau rašyt biggrin.gif

O šaldytuvas kur? Nes galima būtų prie šaldytuvo 20cm aukštą kargo prilipint g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 24 balandžio 2013 - 15:13
QUOTE(Mindija @ 2013 04 24, 15:11)
Ai va, jau Gabby paskaičiavo thumbup.gif
Aš ir tą patį norėjau rašyt biggrin.gif

O šaldytuvas kur? Nes galima būtų prie šaldytuvo 20cm aukštą kargo prilipint g.gif

Saldytuvas bus atskirai smile.gif nenoriu jo cia grusti smile.gif
Atsakyti
O kokio ilgio tas užlinkimas?
Braižinėju ant lapuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 24, 15:21)
O kokio ilgio tas užlinkimas?
Braižinėju ant lapuko biggrin.gif

Ilgoji siena 3,2, uzlinkimas 1,3 ax.gif
Atsakyti
Hmmm, o tai neišeitų tada kriauklės dėt tam užlinkime? Tada prie ilgosios sienos būtų skalbenka, indaplovė, 80cm stalčių blokas su kaitlente ir ūkinė su orkaite?.... Tada ir stalviršio nemažai, ir orkaitė aukščiau ax.gif
Papildyta:
Kokio gylio jūsų skalbenka?
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 24, 15:33)
Hmmm, o tai neišeitų tada kriauklės dėt tam užlinkime? Tada prie ilgosios sienos būtų skalbenka, indaplovė, 80cm stalčių blokas su kaitlente ir ūkinė su orkaite?.... Tada ir stalviršio nemažai, ir orkaitė aukščiau  ax.gif
Papildyta:

Gylis 40 smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Ambra* @ 2013 04 24, 15:33)

Reikes pabandyti pasibraizyti jusu siuloma varianta, tik bijau, kad plautuve atrodys nekaip ir bus nepatogu sukinetis i desine kabinti indus i dziovykle... uz kampo iskart iejimas i virtuve g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 24, 16:33)
Hmmm, o tai neišeitų tada kriauklės dėt tam užlinkime? Tada prie ilgosios sienos būtų skalbenka, indaplovė, 80cm stalčių blokas su kaitlente ir ūkinė su orkaite?.... Tada ir stalviršio nemažai, ir orkaitė aukščiau  ax.gif
Papildyta:

Bet viršui neišsidalins tada po 30cm g.gif

Pabandžiau išdalint, labai gerai gaunasi.
user posted image

O, skalbenka 40cm, reikia viską stūmt į šoną doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žodžio_Brolis @ 2013 04 24, 13:59)
Tada gal reiktu patikslinti užduotį ir pasakyti, ar plokštė pjaunate bei laminuojate patys, ar perkate iškart padarytas detales, jau nešnekant apie tokias smulkmenas kaip, ar plokštės likučius nuo lapo skaičiuojate į medžiagų kainą, patikslinkite kokia konkrečiai plokštė naudojama, o tai pasakyti "lenkiška" tai ...  doh.gif  "lenkiška" nuo "lenkiškos" gali kaina dvigubai skirtis.
O galutinė kaina tai čia jau įdomiau, tikra spėlionė gaunasi. Bet kadangi Jus 16 spintelių virtuvę montuojate savaitę, tai už darbą turėtumėte imti nemažai (vienas žmogus mažiau kaip už 500Lt savaitės nedirbs, o kur dar mokesčiai, įrankiai ir t.t.) tai vien už tos virtuvės montavimą iš žmogaus bent mažu mažiausia 600Lt paėmėt.

1. Ar plokštę pjauni ir briaunas dedi pats ar tai darai pas nuolatinius partnerius, esminiai kainos nepadidina. Šio atveju skirtųsi apie 20 Lt.
2. Yra tokia sąvoka "sandėlio programa", tai reiškia, kad pasirinkus spalvą kuri įeina į šią programą galima įsigyti medžiagos tik tiek kiek reikia. Jei spalva į šia programą neįeina, teks pirkti visą lapą. Aš skaičiuodamas medžiagas visada skaičiuoju tik tai kas yra balde.
3. Lenkiška plokštė Lietuvoje yra prekiaujama KRONOPOL ir PHLEIDERER. Kainos nedaug skiriasi. Phleiderer yra truputi brangesnė. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 24 balandžio 2013 - 15:44
Na kelis cm reik palikt šlangom, bet manau tikrai užsukimą galima tafa 50cm daryt....
Na bet dėl kriauklės, gal dažnai netektų sukiotis, jei indaplovė bus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 24, 15:38)
Bet viršui neišsidalins tada po 30cm g.gif

Pabandžiau išdalint, labai gerai gaunasi.
user posted image

O, skalbenka 40cm, reikia viską stūmt į šoną doh.gif

Wow, koks greitumas doh.gif thumbup.gif
Aciu labai wub.gif
Atsakyti