Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(GAUBE @ 2013 05 06, 15:23)
Pati kankinuos lotuliukas.gif

nu nėr visiška kakava, plytelės tai link kavos neša lotuliukas.gif o mažoj virtuvėj šviesus komplektas - gerai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 06 gegužės 2013 - 14:37
O man irgi visai nieko ax.gif Nors šiaip blozgių nelabai net mėgstu biggrin.gif Viskas okey drinks_cheers.gif

O vat aš vis žiūriu į savo pilkąją ir mislinu, nu nafik persigalvojau iš tamsiai rudos biggrin.gif Nu gražu ir pilka, bet kai susidės tamsūs baldai svetainėj, nebus taip gražu, kaip galėjo būt.....
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 06, 15:36)
plytelės tai link kavos neša  lotuliukas.gif

Aha, balintos ir neismaisytos lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 06, 15:39)
Nu gražu ir pilka, bet kai susidės tamsūs baldai svetainėj, nebus taip gražu, kaip galėjo būt.....

Ko gero daugumai taip...o galejau taip ir anaip daryt smile.gif
As dabar beveik gailiuosi, kad tamsios kriaukles ir maisytuvo nesirinkau...ai, bus gerai smile.gif
Bet prie pilko daug kas tinka g.gif O kokio tamsumo baldus planuojat?
Nes virtuve uzbaigus, kelsiuos i svetaine-sienos kakavine su 1 tamsiai ruda siena, tai mastau apie kazkoki rudos spalvos minksta balda g.gif
Atsakyti
Sveiki

seku tema, nes paciai virtuves greit reikes, imetu nuotrauka ir lauksiu komentaru 4u.gif pati virtuve 10kvadratu, siena kur baldai 3,40 cm, po langu radijatorius, tik cia nepavaizduotas.Bus indaplove salia kriaukles. Siaip man sitas brezinukas visai nepatinka, ir spalvos schmoll.gif visgi nebus blizgios ir manau sviesesne spalva, nes puse tamsi kur virtuve.
Buciau dekinga uz komentarus ir patarimus.

user posted image
Atsakyti
Nu va mergai, negriautom sienom atrodo taip:
user posted image
Planavom taip(kur pilkai pervesta isgriaut):
user posted image
O dabar pasigalvojau taip(butu ir vietos ukinei bei saldytuvui, kaip pas gabby ir vonia isdidetu):
p.s griautusi sviesiai pilka, liktu/dasistatytu tamsiai pilka ax.gif
user posted image
aisku paskutiniu atveju svetaine sumazetu, bet ir taip ji 19kv, manau uztektu g.gif
p.s planas vogtas is skelbimu, kambariu kvadratura neatitinta, bet virtuves, vonios kvadratura ir bendras isplanavimas identiski blush2.gif

Niu pagelbekit blush2.gif Kaip jum atrodo geriau? Cia sorry, kad biski su nukrypimais nuo temos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2013 05 06, 15:54)

ma rodos, reiktų viryklę stumti link lango, kad daugiau darbastalio tarp kaitlentės ir plautuvės gautųsi wink.gif
o kur šaldytuvas?
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 05 06, 15:46)
Bet prie pilko daug kas tinka g.gif  O kokio tamsumo baldus planuojat?
Nes virtuve uzbaigus, kelsiuos i svetaine-sienos kakavine su 1 tamsiai ruda siena, tai mastau apie kazkoki rudos spalvos minksta balda g.gif

Apie tamsiai tamsiai rudus biggrin.gif Gal šokoladinius, o gal kokius į pilkumą labiau, kad jau virtuvė tokia... Ech, ir aš norėjau rudos sienos vienos, bet vyrui nei vienas tapetas netiko iš rudų doh.gif O minkštą tai mes kaip tik šviesų planuojam, tik kietus tamsius ax.gif

QUOTE(baste @ 2013 05 06, 15:54)
Sveiki

Hmmmm, na aš kaip visada, tradiciškai biggrin.gif - kaitlentę kairiau stumčiau, ir dėčiau daugiau stalčių biggrin.gif
QUOTE(Flirt @ 2013 05 06, 15:57)
Nu va mergai,

Aš kadangi šališka šiuo klausimu, tai tik už paskutinį thumbup.gif Nes nematau minusų. Vonia didesnė, virtuvėj niša atsiranda labai neblogoj vietoj, o svetainė kad ir mažesnė, bet bent turi sieną. O tai jei visa išsigriauna, tai durys į wc iš svetainės lieka, ir nei baldo jau ten nepastatyt, nieko. Būtų 30kvadratų, tai baldus ir vidury kambario kažkaip galima dėliot, o dabar? Vis tiek reiks kampą ir teliką priešais statyt, o kur, kai tų sienų nelieka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 06 gegužės 2013 - 15:43
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 06, 14:27)
Aš kadangi šališka šiuo klausimu, tai tik už paskutinį  thumbup.gif Nes nematau minusų. Vonia didesnė, virtuvėj niša atsiranda labai neblogoj vietoj, o svetainė kad ir mažesnė, bet bent turi sieną. O tai jei visa išsigriauna, tai durys į wc iš svetainės lieka, ir nei baldo jau ten nepastatyt, nieko. Būtų 30kvadratų, tai baldus ir vidury kambario kažkaip galima dėliot, o dabar? Vis tiek reiks kampą ir teliką priešais statyt, o kur, kai tų sienų nelieka?

siena lieka, nes tuliko durys persikelia i sona, kur lauko durys ax.gif as ir kazkaip linkstu ties antru nes tada vonia isdideja, o joje reikia ir skalbenka ir dziovykle ikisti mirksiukas.gif na svetaine tai postipriai sumazes doh.gif
Atsakyti
Aaa, keltumėt duris.... Na, tada jau nežinau biggrin.gif Žiūrint, kas aktualiau smile.gif Vonią ir virtuvę bent pusmetriu padidint, nes šituose išplanavimuose jos kažkoks pasityčiojimas, ar pora metrų didesnė svetainė 4u.gif

Nu čia jau tada visai ne į temą - o jūsų ne blokinis namas ir nelaikanti siena, kad taip viską nuo iki griaut galvojat?......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 06 gegužės 2013 - 15:46
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 06, 14:45)
Aaa, keltumėt duris.... Na, tada jau nežinau biggrin.gif Žiūrint, kas aktualiau smile.gif Vonią ir virtuvę bent pusmetriu padidint, nes šituose išplanavimuose jos kažkoks pasityčiojimas, ar pora metrų didesnė svetainė  4u.gif

Nu čia jau tada visai ne į temą - o jūsų ne blokinis namas ir nelaikanti siena, kad taip viską nuo iki griaut galvojat?......

Man tai virtuves uztektu, bet vonios nelabai su pirmu variantu doh.gif
Namas blokinis, bet siena nera pagrindine mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 06, 16:22)
ma rodos, reiktų viryklę stumti link lango, kad daugiau darbastalio tarp kaitlentės ir plautuvės gautųsi wink.gif
o kur šaldytuvas?

As galvoju ta pati, kad daugiau darbastalio butu smile.gif
Saldytuvas priesais baldus bus prie kitos sienos, dabar ten ukine spinta, tai vietoj jos ir planuojam.

Bet nezinau smile.gif ka idomesnio ir grazesnio sugalvoti su virsutinem spintelem g.gif nes kaip dabar tai man negrazu doh.gif
Atsakyti
Flirt, užduosiu klausimą truputį ne į temą ax.gif

Matau, kad turite vaiką. Įtariu vienas kambarys atiteks jam, o jums liks tas sujungtas su virtuve. Nebaugina toks dalykas? Na ir apskritai kokia nuomonė tų, kurie gyvena ir miega kambariuose sujungtuose su virtuvėm?
Atsakyti