Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Montuoja virtuve, panasu, kad busiu "nusikakavinus" visame kame verysad.gif Jau mastau, kad ko gero reikes tamsaus stalo g.gif
Atsakyti
Reiktų pagalbos, nes nežinau net nuo ko pradėti - turim jau pradėti galvoti apie virtuvės įrengimą, kadangi statybos į antrą pusę persirito, nuo ko turėčiau pradėti? Viziją turiu, t.y. žinau, ko noriu dizaino ir daugiau mažiau išdėstymo prasme, bet visiškai nežinau, į kokią firmą kreiptis? Kas įeis į kainą? Norėčiau tilpti į kokius 15 000 Lt, virtuvė nebus labai didelė.
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 05 06, 10:29)
Montuoja virtuve, panasu, kad busiu "nusikakavinus" visame kame verysad.gif Jau mastau, kad ko gero reikes tamsaus stalo g.gif

Lauksim nuotraukų 4u.gif
Jau kai eis vyrai pietaut, greit pafotkinkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 05 06, 10:37)
Reiktų pagalbos, nes nežinau net nuo ko pradėti - turim jau pradėti galvoti apie virtuvės įrengimą, kadangi statybos į antrą pusę persirito, nuo ko turėčiau pradėti? Viziją turiu, t.y. žinau, ko noriu dizaino ir daugiau mažiau išdėstymo prasme, bet visiškai nežinau, į kokią firmą kreiptis? Kas įeis į kainą? Norėčiau tilpti į kokius 15 000 Lt, virtuvė nebus labai didelė.

aš tai tiesiog pagooglinau, paskaičiau forume, išsiunčiau užklausimą kokiai 10 firmų, aišku ne visos, bet daugiau nei pusė atsakė, tad bedrą vaizdą susidaryt galima wink.gif
pirmiausia, aišku, tik klausiau, ar gelėtų paskaičiuot preliminarią kainą, ir jei būdavo teigiamas atsakymas, siunčiau patalpos planą su visais matmeninis, norų sąrašą ir kelias vizijas, kaip kas kur turėtų atrodyti.
Kas įeina į kainą paklauskit siųsdama planą, paklauskit dėl montavimo, atvežimo (jei iš kito miesto) - kiek kainuoja.
15000Lt - ar čia su buitine technika, ar be? Dar žiūrint kiek tos buitinės. Pas mus virtuvės bus 4,2 bėginių metrų prie sienos, su šaldytuvo spinta, aukšta ūkine spinta ir pakabinamom spintelėm ir sala 2,3mx1m. Galvoju, su buitine technika (įmontuojami šaldytuvas, kaitlentė, orkaitė, indaplovė, gartraukis) turėtumėm tilpti į 25000Lt... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(GAUBE @ 2013 05 06, 10:29)

QUOTE(Mindija @ 2013 05 06, 10:56)
Lauksim nuotraukų 4u.gif
Jau kai eis vyrai pietaut, greit pafotkinkit mirksiukas.gif

aha, įmeskit tarpinių nuotraukinių - tuoj pakoreguosim tą spalvinę gamą 4u.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 06, 12:23)
aš tai tiesiog pagooglinau, paskaičiau forume, išsiunčiau užklausimą kokiai 10 firmų, aišku ne visos, bet daugiau nei pusė atsakė, tad bedrą vaizdą susidaryt galima wink.gif
pirmiausia, aišku, tik klausiau, ar gelėtų paskaičiuot preliminarią kainą, ir jei būdavo teigiamas atsakymas, siunčiau patalpos planą su visais matmeninis, norų sąrašą ir kelias vizijas, kaip kas kur turėtų atrodyti.
Kas įeina į kainą paklauskit siųsdama planą, paklauskit dėl montavimo, atvežimo (jei iš kito miesto) - kiek kainuoja.
15000Lt - ar čia su buitine technika, ar be? Dar žiūrint kiek tos buitinės. Pas mus virtuvės bus 4,2 bėginių metrų prie sienos, su šaldytuvo spinta, aukšta ūkine spinta ir pakabinamom spintelėm ir sala 2,3mx1m. Galvoju, su buitine technika (įmontuojami šaldytuvas, kaitlentė, orkaitė, indaplovė, gartraukis) turėtumėm tilpti į 25000Lt...  unsure.gif

Ačiū už atsakymą, daugiau domintų, kur siųsti užklausas Vilniuje, t.y. gal kas tiesiog galite parekomenduoti geresnius virtuvės baldų gamintojus?
Kaina pati suprantu, kad reliatyvus dalykas, kintantis nuo norų ir medžiagų kokybės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 05 06, 12:49)
  Kaina pati suprantu, kad reliatyvus dalykas, kintantis nuo norų ir medžiagų kokybės smile.gif

drinks_cheers.gif
Čia kaip pvz, mano draugė sako "Aš tai ten, kur tu darai baldus nedarysiu. Nes labai jau brangiai daro" doh.gif doh.gif doh.gif
Nes kažkada šnekėjom, tai užsiminiau, kad norėčiau į kokius 10-12 tūks. tilpt (be buitinės tech.). Na tai jai per brangu, nes "brangiai" daro biggrin.gif
Tai liepiau daryt iš lenkiškos plokštės, pačiai iš betono stalviršį išsiliet ir bus "pigu" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 05 06, 12:49)
Ačiū už atsakymą, daugiau domintų, kur siųsti užklausas Vilniuje, t.y. gal kas tiesiog galite parekomenduoti geresnius virtuvės baldų gamintojus?  

tai sakau, tiesiog pagooglinkit, išsiųsit keliom firmom, gavę kainas matysit kas ir kaip wink.gif Mindija labai teisingą kainą parašė, taip ir reiktų orientuotis, jeigu kas daug pigiau siūlys, vadinasi kažkas nelabai gerai bus... aišku, žiūrint kokio dydžio virtuvė mirksiukas.gif
ir manau, nereiktų prisirišt prie vietovės - nors aišku, patogu, kai šalia gamintojai - galima pėstute nueit ir akis iškabint, jei kas blogai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš pati, nors Palangoj virtuvę ruošiu, užsakinėjau iš šitos vilniečių firmos, bet aš noriu virtuvės su masyvo fasadais, dėl to juos rinkaus - daug darbų pas juos iš masyvo. kol kas rekomenduoti negaliu, tik galiu pasakyt, kad labai gražiai bendraujam mirksiukas.gif

paskaitinėkit čia, gal rasit ką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 06 gegužės 2013 - 12:23
QUOTE(Juodai @ 2013 05 06, 11:17)
tai sakau, tiesiog pagooglinkit, išsiųsit keliom firmom, gavę kainas matysit kas ir kaip wink.gif Mindija labai teisingą kainą parašė, taip ir reiktų orientuotis, jeigu kas daug pigiau siūlys, vadinasi kažkas nelabai gerai bus... aišku, žiūrint kokio dydžio virtuvė  mirksiukas.gif
ir manau, nereiktų prisirišt prie vietovės - nors aišku, patogu, kai šalia gamintojai - galima pėstute nueit ir akis iškabint, jei kas blogai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif aš pati, nors Palangoj virtuvę ruošiu, užsakinėjau iš šitos vilniečių firmos, bet aš noriu virtuvės su masyvo fasadais, dėl to juos rinkaus - daug darbų pas juos iš masyvo. kol kas rekomenduoti negaliu, tik galiu pasakyt, kad labai gražiai bendraujam  mirksiukas.gif

paskaitinėkit čia, gal rasit ką

o tai jiem koki brezini reikia siusti ar siaip nupasakoti g.gif
Atsakyti
aš siunčiau planą su brėžiniu kelias vizualizacijas 4u.gif
Atsakyti
Kankina mus GAUBE ax.gif
Aš ir "užsikakavint" galvoju, tai net labai įdomu kaip ten pas ją gavos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 06, 15:17)
Kankina mus GAUBE ax.gif

Pati kankinuos lotuliukas.gif
Nu pribegau, bet nera ka fotkint, maza ta mano virtuve (9 kv.), netelpu per ju irankius biggrin.gif
user posted image
Dar nera stalciu, rankenu....kriaukle cilica spalvos, maisytuvas cilica-metalas....bus per sviesu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAUBE: 06 gegužės 2013 - 14:25
Gaube, nors pati sau noriu ryskios, bet man tavo kakava grazu wub.gif
Atsakyti