Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Bjjanka @ 2013 05 04, 23:22)
Aciu visoms uz nuomones 4u.gif . Dar svarstau, jei rinktis antra varianta, gal perkelti kriaukle taip pat ant desines sienos arba i kampa tarp desines ir vidurines sienos, tada vidurinioji siena liktu tiktai svarus darbastalis..su prieksoniu vazoneliais ant palanges...Dar lauksiu nuomoniu del virtuves, kuris variantas geresnis. Pirmo varianto pliusas tas , kad nesimato virtuviniu spinteliu is svetaines.

Tai Jus imeskit visos patalpos plana su matmenimis, nes vizualizacija gal truputi iskraipo ismatavimus. Pagal plana matysis kur kas, gal daugiau patarimu sulauksit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 04, 22:14)
aha, virš vidinio įrankių stalčiuko yra dar 4,5cm erdvės  mirksiukas.gif o kam į 15 cm stalčių dar kišti vidinį stalčiuką?  g.gif pas mane išorinis apie 35cm, t.y. atrodo, kad yra 2 vienodų stalčių blokas, tik atidarius viršutinį galima dar vidinį atsidaryt 4u.gif
stalviršis - tradicinis, plokštė  bigsmile.gif

doh.gif Galvojau, kad čia jūsų stalčiaus nuotrauka blush2.gif

QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 04, 22:29)
Tai va va, ir tose lentynėlėse nišoje žadam butelaičius ir laikyt, kaip sakant bariukas po ranka  thumbup.gif 
(Nors čia tik svečiam, patys retai vartojam biggrin.gif )

Oooo, dabar aišku kodėl pas mano drauges tokios panašios lentynėlės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2013 05 04, 21:29)
Pasirodau savo virtuve,

Saunuole kokia esat, mano skonio virtuve thumbup.gif As noriu pasidometi koks stalvirsis nes ten kur pasisukimas neiziuriu kas per dryziai ir kaip langa atidarot jei ten maisytuvas, man tas irgi aktualu jei pasirinksiu toki varianta.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 04, 22:31)
nu tai žinoma, kad patys retai...  unsure.gif  lotuliukas.gif

Nu tikrai..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2013 05 05, 11:04)
Saunuole kokia esat, mano skonio virtuve  thumbup.gif  As noriu pasidometi koks stalvirsis nes ten kur pasisukimas neiziuriu kas per dryziai ir kaip langa atidarot jei ten maisytuvas, man tas irgi aktualu jei pasirinksiu toki varianta.

Aciu 4u.gif Pas mane medinis stalvirsis, tikro medzio, azuolo. Dryziai ten uzklijuota kaitlente, nes des plyteles, kad nesudauzytu ax.gif Langas pas mane tik virsus atsidarys, nes jis dar ir zemiau uz stalvirsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjjanka @ 2013 05 05, 00:22)
Aciu visoms uz nuomones 4u.gif . Dar svarstau, jei rinktis antra varianta, gal perkelti kriaukle taip pat ant desines sienos arba i kampa tarp desines ir vidurines sienos, tada vidurinioji siena liktu tiktai svarus darbastalis..su prieksoniu vazoneliais ant palanges...Dar lauksiu nuomoniu del virtuves, kuris variantas geresnis. Pirmo varianto pliusas tas , kad nesimato virtuviniu spinteliu is svetaines.

Cia bendras pradinis planas. Virtuveje ( 105 ) sienoje po laiptais darysime nisa, kur po laiptais bus saldytuvas, orkaite. Ir tada lieka tie du variantai - su siauru langu ir spintelem virs jo, arba su dideliu langu ir spintelem ant sienos kur priesais laiptus.
user posted image

Atsakyti
Na aš tai vis tiek už antrą variantą ax.gif Juoba, kad jūsų paminėtas pliusas - kad nesimato spintelės pirmam variante - nelabai ir aktualus, nes matysis tik iš valgomojo, o svetainėj nuo sėdimo kampo nelabai tas žvilgsnis kris ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 05 gegužės 2013 - 14:09
QUOTE(Bjjanka @ 2013 05 05, 13:27)
Cia bendras pradinis planas. Virtuveje ( 105 )  sienoje po laiptais darysime nisa, kur po laiptais bus saldytuvas, orkaite. Ir tada lieka tie du variantai - su siauru langu ir spintelem virs jo, arba su dideliu langu ir spintelem ant sienos kur priesais laiptus.
user posted image

As irgi uz antra varianta, man graziau didelis langas, plius gal tuomet detumet imontuojama gartrauki, nes pirmame jis toks vienisas ant tos sienos neimontuotas man negrazu..

dar daryciau kriaukle kairiausiam kampe, o lango darinejima desineje.. ir liktu puikus darbastalis su langu, nesimatytu indu kriaukleje nuo valgomojo zonos ...
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2013 05 04, 19:29)
Pasirodau savo virtuve,

Labai labai wub.gif
bet man visada iškyla klausimas, kokias siukšlių dėžes dedat į tokius stalčius? ar ten tik 2 stalčių imitacija, ar labai žemos šiukšlių dėžės? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2013 05 05, 20:11)
Labai labai  wub.gif
bet man visada iškyla klausimas, kokias siukšlių dėžes dedat į tokius stalčius? ar ten tik 2 stalčių imitacija, ar labai žemos šiukšlių dėžės?  smile.gif

Aciu 4u.gif Dedasi dideles siukliadezes, nes stalciu priekis sujungtas 4u.gif
Atsakyti
Bet šiaip tai daug tų spec šiukšlinių rinkinių į stalčius būna po 30cm aukščio, tad turėtų tilpt ir į vieną stalčių smile.gif
Atsakyti
Kiba į darbus pramiegojot visos? blink.gif Tylu taip... biggrin.gif

Va žiūrėkit kokią nuotrauką užmačiau.
O jei aš tokią panašią paaukštintą indaują (net nežinau kaip pavadint) damontuočiau? g.gif
Čia ji truputį ir siauresnė, ale vaizdo tai negadina. O man palangės nereiktų nupjaut unsure.gif
Kaip jums?

user posted image
Atsakyti