Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(wonder @ 2013 05 04, 01:25)
Radiatorius ne po visu langu, bet nuo spinteles po langu iki saldytuvo padaryta tokia nisa, kurioje jis ir stovi. Rytoj nufotkinsiu. Del virsutines kampines spinteles as irgi abejoju. Gal tada daryt dvi atskiras spinteles ir palikt ta kampa neisnaudota? Bet taip norisi kuo daugiau tos vietos tureti.
Stalciai sakot per siauri  g.gif Na virsutinis stalo irankiams, apatinis puodams, o kiti du pjaustymo lentelem, ranksluosteliams, kocelui  su samciu biggrin.gif Tiesa sakant nesu turejusi stalciu vietoj spinteliu, tai nelabai isivaizduoju kokio aukscio jie turetu buti   rolleyes.gif

man rodos įrankių stalčiukai būna apie 15 cm... pas mane dabar vidinis jis, tai 10 cm - virš jo dar kokie 5 cm erdvės yra, bet išoriniam manau 10 cm mažoka... na nebent tik stalo įrankus laikyt jame unsure.gif aš į sąvajį sukrovus viską - ir įrankius, ir kočėlus, ir lentutes, kai kas keliais aukštais sudėta ir išlenda per viršų, tad į išorinį stalčių 10 cm tikrai netilptų schmoll.gif
vat kokį įdomų variantą radau kažkada, buvau įkėlus kažkurioj ankstesnėj temoj:

user posted image

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 04 gegužės 2013 - 10:07
QUOTE(Juodai @ 2013 05 04, 11:06)
man rodos įrankių stalčiukai būna apie 15 cm... pas mane dabar vidinis jis, tai 10 cm - virš jo dar kokie 5 cm erdvės yra, bet išoriniam manau 10 cm mažoka... na nebent tik stalo įrankus laikyt jame  unsure.gif aš į sąvajį sukrovus viską - ir įrankius, ir kočėlus, ir lentutes, kai kas keliais aukštais sudėta ir išlenda per viršų, tad į išorinį stalčių 10 cm tikrai netilptų schmoll.gif
vat kokį įdomų variantą radau kažkada, buvau įkėlus kažkurioj ankstesnėj temoj:

user posted image

4u.gif

Tai pas jumi dar virš to vidinio 5cm laisva? Ar ne taip supratau?
Nes man meistras aiškino, kad po indukcine reikia palikt kažkiek vietos ventiliacijai, tai jei stalčius bus išorinis 15cm, tai ko gero jau vidinis netilptų? g.gif

O stalviršis čia jūsų koks? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2013 05 03, 19:15)
Ikejoj yra saldytuvas- stalcius  http://www.ikea.com/...ducts/30199495/
As pirkau sau siuksledezes, tai tikrai nepasakyciau, kad s..., pakankamai geros kokybes.Labai daug ikejinu daiktu "brangiuose" parduotuvese, desimteriopom kainom  4u.gif

dekui, bet uz tiek pinigu galima normalios firmos, o ne kazkoki frostig nusipirkt biggrin.gif as nesuprantu ka jus gero toj Ikejoj matot kokybes atzvilgiu g.gif
Atsakyti
ups ziuriu, kad cia kronom doh.gif galvojau, kad lenkiskais biggrin.gif na jei kronom tai kaina dar puse bedos, bet tai frostig biggrin.gif
Atsakyti
Va kas pas mane po palange:
user posted image

Kol kas baisu doh.gif , bet viskas bus sutrvarkyta. Pamatavau, kad jei iseitu uzlenkti prie tos sienos stalvirsi, tai dar iseitu stalciu blokas. Stalciu gylis butu apie 40 cm (tada jau atsisakant kargo ir darant stalcius iki kaitlentes), o plotis apie 30-35 cm (ivertinus, kad reikes palikti tarpeli, kad orkaites rankena netrukdytu stalciams atsidaryti). Bet ar verta daryti 30 cm stalcius g.gif Ir dar palange yra 88 cm aukstyje, tai tada reiketu virtuvini daryti ne 86, o 88 cm aukscio, kad butu iki palanges. O sulyginti su palange nenoriu, nes 91 cm man jau per aukstai unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Kokios jusu nuomones del virtuves? Turime du variantus:
1. Su siauru langu vidurineje sienoje ir spintelemis virs jo.
2. Su dideliu langu vidurineje sienoje , o spinteles pakabinamos ant desines sienos.
Kuris geresnis? As truputi abejoju del to siauro lango..., gal kas turite toki? Sis langas i gatve yra.
I spalvas nekreipkite demesio.

user posted image

user posted image

Atsakyti
Man tai antras toks šviesesnis atrodo ax.gif

wonder, aš 30cm gal nedaryčiau stalčių, juoba, jei gylį tik 40cm mąstot daryt, tai stalčiuose jis dar sumažėja.....
Atsakyti
Wonder, kadangi virtuvytė identiška, kokia buvo pas mus iki plano pakeitimo, tai dabar sėdžiu ir bandau visaip mąstyti, kaip pati daryčiau.

Šovė tokia mintis.... Jei prie to staliuko tik pusryčiausite, nenorite virš palangės tęsti stalviršį ir ten padaryti pusbarį?...... O tada prie tos apatinės sienos gal išeitų padaryt kokią ūkinę spintą? Ir šaldikui, ir orkaitei, ir šiaip dar vietos liks rakandams. Nors įdomu, kaip čia žiūrėtųsi..... g.gif Bet kai pirkom šitą butą ir vienu metu kažkodėl suabejojom, ar griaut tą sieną į svetainę, tai jau tada vyrui sakiau, kad gal toj sienos prie įėjimo daryčiau kokią ūkinę, kad šaldikas ant vaizdo nebūtų šonu.....

Na kažkaip taip.... Net orkaitę gal būtų galima tada į ūkinę, juk elektrinė turbūt bus...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 04 gegužės 2013 - 14:39
Nors bendiau kampas prie įėjimo neišnaudotas lieka, negerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 04, 15:22)
Wonder, kadangi virtuvytė identiška, kokia buvo pas mus iki plano pakeitimo, tai dabar sėdžiu ir bandau visaip mąstyti, kaip pati daryčiau.

Šovė tokia mintis.... Jei prie to staliuko tik pusryčiausite, nenorite virš palangės tęsti stalviršį ir ten padaryti pusbarį?...... O tada prie tos apatinės sienos gal išeitų padaryt kokią ūkinę spintą? Ir šaldikui, ir orkaitei, ir šiaip dar vietos liks rakandams. Nors įdomu, kaip čia žiūrėtųsi.....  g.gif Bet kai pirkom šitą butą ir vienu metu kažkodėl suabejojom, ar griaut tą sieną į svetainę, tai jau tada vyrui sakiau, kad gal toj sienos prie įėjimo daryčiau kokią ūkinę, kad šaldikas ant vaizdo nebūtų šonu.....

Galvojau ir as po palange bariuka daryti, bet pridejau ten tokia lenta, kad isivaizduot kaip atrodytu, tai labai sumazeja virtuve. Tada tokiam mazam kvadratelyje reiketu suktis g.gif O man norisi ir kambariuose, ir virtuvej kad butu kuo maziau baldu ir rakandu ir kuo daugiau erdves thumbup.gif O ukine spinta irgi apsunkis ir taip maza virtuve unsure.gif Apgalvojau n variantu ir vis tiek nerandu idealaus, kad man visiskai patiktu. Reikia keisti buta i nama su diiidele virtuve biggrin.gif
Atsakyti
O sienos griaut neišeina iš virtuvės? smile.gif
Atsakyti
Pasirodau savo virtuve, dar ne iki galo baigta, plyteles nesuklijuotos, ju bus nedaug tik kampe 4u.gif
I grindis prasau nekreipt demesio, vyksta darbai name 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti