QUOTE(wonder @ 2013 05 04, 01:25)
Radiatorius ne po visu langu, bet nuo spinteles po langu iki saldytuvo padaryta tokia nisa, kurioje jis ir stovi. Rytoj nufotkinsiu. Del virsutines kampines spinteles as irgi abejoju. Gal tada daryt dvi atskiras spinteles ir palikt ta kampa neisnaudota? Bet taip norisi kuo daugiau tos vietos tureti.
Stalciai sakot per siauri Na virsutinis stalo irankiams, apatinis puodams, o kiti du pjaustymo lentelem, ranksluosteliams, kocelui su samciu Tiesa sakant nesu turejusi stalciu vietoj spinteliu, tai nelabai isivaizduoju kokio aukscio jie turetu buti
Stalciai sakot per siauri Na virsutinis stalo irankiams, apatinis puodams, o kiti du pjaustymo lentelem, ranksluosteliams, kocelui su samciu Tiesa sakant nesu turejusi stalciu vietoj spinteliu, tai nelabai isivaizduoju kokio aukscio jie turetu buti
man rodos įrankių stalčiukai būna apie 15 cm... pas mane dabar vidinis jis, tai 10 cm - virš jo dar kokie 5 cm erdvės yra, bet išoriniam manau 10 cm mažoka... na nebent tik stalo įrankus laikyt jame aš į sąvajį sukrovus viską - ir įrankius, ir kočėlus, ir lentutes, kai kas keliais aukštais sudėta ir išlenda per viršų, tad į išorinį stalčių 10 cm tikrai netilptų
vat kokį įdomų variantą radau kažkada, buvau įkėlus kažkurioj ankstesnėj temoj: