Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Juodai @ 2013 05 03, 11:41)
gera mintis - indauja  thumbup.gif šalia indaplovė, tad iš jos tiesiai į indaują keliaus lėkštės  mirksiukas.gif

kalbėjom čia apie šildomas grindis virtuvėje ir ne tik... plytelės ar laminatas...

drinks_cheers.gif Kaip ir minėjau, pas mus kieto kuro katilas, ir ne pats naujausias , tai būna visko. Ir daugiau pakaista ir užgęsta...Užtai ir nepatiko man laminatas. O temperatūrų svyravimas nėra didelis, vistiek kur įšyla visa betono masė, tai ilgai dar būna šilta (max 2 laipsniai svyruoja), vat pirmam aukšte radiatoriai, tai jau iškart ir šalta.
Plius dar namas neapšildintas. Ir dar, mano galva, reikia visą šildymo sistemą ptobulint biggrin.gif
Nesijuokit, dirbu su santechnika ir viskas kas su šildymu susiiję blush2.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 05 03, 12:47)
Mindija4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

good.gif Man labai tinka thumbup.gif Ir taurėm bus vieta, ir indam, ir svarbiausiai viskas vietoj thumbup.gif
Ačiū didelis notworthy.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, seku turbut jau ketvirta ar net penkta virtuviu tema. Semiuosi is jusu ideju ir mokausi is klaidu smile.gif Deliojames ir savo virtuve. Viska darysim patys (na tik ploksciu patys nepjaustysim smile.gif Labai noreciau jusu patarimu. Virtuve musu mazyte (290x212 cm), todel nedaug ka galima is jos isspausti. As pasibraiziau stai taip:

user posted image
Plautuve ir kaitlente galima stumdyti, bet jos turi buti prie tos sienos, kaip nupiesta. Salia saldytuvo stalas (is stalvirsio plokstes), prie kurio pusryciaujame su MB atskirai, todel spoksoimas i siena netrukdo smile.gif Seimyniniai pietus buna svetaineje. Tarp saldytuvo ir spinteliu yra langas, po kuriuo radiatorius, todel ten uzlenkti spinteliu kaip ir nebeiseina.

user posted image
Virsutines spinteles iki lubu, dureles bus keliais cm ilgesnes uz karkasa, kad butu galima atidaryti be rankeneliu. Apacioje palei langa dejau kargo, nors labai jo nenorejau, bet ir nenoriu, kad kaitlente butu prie pat sienos.

user posted image
Virsutine kampine spintele atsidarines kampu (ir prie vienos, ir prie kitos sienos kampiniu spinteliu dureles atsidarys kartu). Tik ar jos nebus per placios? Bet norejau islaikyti siokia tokia simetrija su apatinem spintelem. Apacioje palei duris bus atvira ranksluostine, tada stalcius po plautuve siuklems ir galiausiai spintele, kad butu galima ilisti i kampa. MB zadejo sugalvoti koki nors mechanizma tam kampui, o jei ne, tai sugrusiu ten reciausiai naudojamus rakandus. Tik va del tos spinteles abejoju: gal jos atsisakyti ir daryti platesni stalciu siukslems? Nes mes ja rusiuojam, tai reikes keliu siuksliu deziu. O kampas tada liktu neisnaudotas.
Labai laukiu jusu kritikos, komentaru ir patarimu ax.gif
Atsakyti
Juodai, su kokia programa tu cia braizei? Va ir as noriu tokios indaujos, bet ikejos planery nera, o kitu nepaleidzia man su mac.

Visgi paziurejau realiai savo virtuve, desiu orkaite zemai sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ga-aP: 03 gegužės 2013 - 13:10
Labas, mergiukai 4u.gif
Buvau Ikejoj, nieko gero nemaciau ir dar karta isitikinau, kad beveik viskas ten sh... biggrin.gif Nufotkinau ten siuksliadezes stalciuj, reiks perkelt i kompa foto. Man tai nekazka jos ten schmoll.gif Pigus slamstas doh.gif

Mum su vyru kilo tokia mintis i salyte montuot saldytuva ir saldikli bigsmile.gif Labiausiai noreciau saldytuvo stalciaus, bet nesveikai brangus gyvate doh.gif Reiks apsiet su paprastu, o gal kas zinot kur nebrangiai galima isigyt??? g.gif
Ir ka jus galvojat apie tokia minti??? g.gif
Atsakyti
Virtuvių "perliukai" doh.gif

Vadinasi "Pavaliau ir fotkinu" doh.gif

user posted image

"Svarbiausia baldai, grindys ne mūsų problema"

user posted image

"Bele vynas vietoj" lotuliukas.gif

user posted image

"Tas dėmes ir atšokusius tapetus šaldytuvas paslėps..." thumbup.gif

user posted image

Čia taip vienas gamintojas reklamuoja savo gaminius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2013 05 03, 14:03)
Juodai, su kokia programa tu cia braizei?

aš čia au SkechUp'u žaidžiu wink.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 05 03, 14:19)
Virtuvių "perliukai" doh.gif

bože doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
kam toj paskutinėj virtuvėj ta siaura/žema skylė palikta virš stalviršio? g.gif
nu, superinės virtuvės drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
pasiskolinu Jusu foto ir kaip tik noriu paklaust - ar zadat stikla/plyteles deti tik ant galines sieneles tarp stalvirsio ir pakabinamu spinteliu? ar taip pat kazka planuojat det desinej prie plautuves?
Ateity galbut ir pas mus kazkas tokio nusimato ir jau dabar mastau kaip graziau padaryt ta uzbaigima. Nes bijau arti sienos busiancios plautuves. Bet kartu baisiai negraziai atrodo lyg nupjautas kvadratas, ar kaip cia issirekst doh.gif
Gal kas kitas irgi turi minciu kaip graziai padaryt uzbaigima?
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 30, 09:43)

Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 03, 14:07)
Labas, mergiukai 4u.gif
Buvau Ikejoj, nieko gero nemaciau ir dar karta isitikinau, kad beveik viskas ten sh... biggrin.gif  Nufotkinau ten siuksliadezes stalciuj, reiks perkelt i kompa foto. Man tai nekazka jos ten schmoll.gif  Pigus slamstas doh.gif

Mum su vyru kilo tokia mintis i salyte montuot saldytuva ir saldikli bigsmile.gif  Labiausiai noreciau saldytuvo stalciaus, bet nesveikai brangus gyvate doh.gif  Reiks apsiet su paprastu, o gal kas zinot kur nebrangiai galima isigyt??? g.gif 
Ir ka jus galvojat apie tokia minti??? g.gif

Ikejoj yra saldytuvas- stalcius http://www.ikea.com/...ducts/30199495/
As pirkau sau siuksledezes, tai tikrai nepasakyciau, kad s..., pakankamai geros kokybes.Labai daug ikejinu daiktu "brangiuose" parduotuvese, desimteriopom kainom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agniukee: 03 gegužės 2013 - 20:18
QUOTE(ValSve @ 2013 05 03, 20:59)
Labas vakaras,
pasiskolinu Jusu foto ir kaip tik noriu paklaust - ar zadat stikla/plyteles deti tik ant galines sieneles tarp stalvirsio ir pakabinamu spinteliu? ar taip pat kazka planuojat det desinej prie plautuves?
Ateity galbut ir pas mus kazkas tokio nusimato ir jau dabar mastau kaip graziau padaryt ta uzbaigima. Nes bijau arti sienos busiancios plautuves. Bet kartu baisiai negraziai atrodo lyg nupjautas kvadratas, ar kaip cia issirekst  doh.gif

Turiu issisaugojus daaaug virtuviu nuotrauku is Google ir tarp ju yra stai toks sprendimas (pati galvoju sia ideja pasiskolinti ax.gif )
user posted image

Taip daug graziau, nei tas "nupjautas kvadratas" smile.gif

p.s. berods jau maciau sia foto ankstesnese temose. Jei tai kieno nors is forumieciu nuotrauka, tikiuosi nesupyksit 4u.gif
Atsakyti
Wonder, del Jusu virtuves... krito i akis daug siauru stalciu - ar tikrai ju tiek reikia? g.gif virsutine kampine spintele pas mane yra su 25 cm durelemis, jei bus platesnes, galvociau, kad gali issikreivinti per laika... unsure.gif
O vat apatines kampines spinteles dureles gal siaurokos, net nezinau unsure.gif
Na, dar pagalvosiu, ka cia pasiulyti... 4u.gif ar radiatorius po visu langu eina?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 04, 00:48)
Wonder, del Jusu virtuves... krito i akis daug siauru stalciu - ar tikrai ju tiek reikia? g.gif  virsutine kampine spintele pas mane yra su 25 cm durelemis, jei bus platesnes, galvociau, kad gali issikreivinti per laika... unsure.gif
O vat apatines kampines spinteles dureles gal siaurokos, net nezinau  unsure.gif
Na, dar pagalvosiu, ka cia pasiulyti... 4u.gif  ar radiatorius po visu langu eina?

Radiatorius ne po visu langu, bet nuo spinteles po langu iki saldytuvo padaryta tokia nisa, kurioje jis ir stovi. Rytoj nufotkinsiu. Del virsutines kampines spinteles as irgi abejoju. Gal tada daryt dvi atskiras spinteles ir palikt ta kampa neisnaudota? Bet taip norisi kuo daugiau tos vietos tureti.
Stalciai sakot per siauri g.gif Na virsutinis stalo irankiams, apatinis puodams, o kiti du pjaustymo lentelem, ranksluosteliams, kocelui su samciu biggrin.gif Tiesa sakant nesu turejusi stalciu vietoj spinteliu, tai nelabai isivaizduoju kokio aukscio jie turetu buti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2013 05 03, 20:59)
Labas vakaras,
Ateity galbut ir pas mus kazkas tokio nusimato ir jau dabar mastau kaip graziau padaryt ta uzbaigima. Nes bijau arti sienos busiancios plautuves. Bet kartu baisiai negraziai atrodo lyg nupjautas kvadratas, ar kaip cia issirekst  doh.gif

Na dėjom tapetą, ir kol kas tik galinėj sienoj, dėl kriauklės pusės tai net ir negalvojom, vidiškai neapsitaško ji man, va nuo kaitlentės tai kažkiek taškos, bet aj, nedėsim gal. Nes ir mum kvadratai nelabai, o vyrui ir tokie užlenkimai nepatinka suapvalinti...
Atsakyti