Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 01, 18:51)
Hmmmm, o aš vis tiek daryčiau iki galo  tongue.gif  biggrin.gif
Ar bent jau iki lango viršuj nedėčiau spintukių....

pritariu.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Buvo kazkada kalba apie granitinius stalvirsius. Dabar kai renkames sau, vieni artimi zmones, kurie turi granita susideje (toks tamsus su "blizganciom" demem, nemoku paaiskint, bet prie progos ikelsiu foto), zodziu sake daugiau nedetu. Pagrindiniausia priezastis - prieziura. Kad graziai atrodytu reik daugiau pavalyt, pablizgint, o iki lygio kaip parduotuvese ir salonuose isdeliota, tai ir gerokai papluseti. Ir sake saltas pavirsius. Dabar rinktusi medi arba laminata smile.gif Toks trumpas dienos reportazas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 05 01, 23:38)
Buvo kazkada kalba apie granitinius stalvirsius. Dabar kai renkames sau, vieni artimi zmones, kurie turi granita susideje (toks tamsus su "blizganciom" demem, nemoku paaiskint, bet prie progos ikelsiu foto), zodziu sake daugiau nedetu. Pagrindiniausia priezastis - prieziura. Kad graziai atrodytu reik daugiau pavalyt, pablizgint, o iki lygio kaip parduotuvese ir salonuose isdeliota, tai ir gerokai papluseti. Ir sake saltas pavirsius. Dabar rinktusi medi arba laminata smile.gif Toks trumpas dienos reportazas wink.gif

Pas mano sesrį yra granitinis stalviršis, irgi nesidžiaugia dėl tų pačių priežasčių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 02 gegužės 2013 - 08:18
Šviesų granitą dėkit, tikrai nereikalauja kažkokios didelės priežiūros, atrodo visada švarus.
http://www.charleslu...ucts/shivakashi

Būtent shivakashi yra labai dėkingas akmuo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 02 gegužės 2013 - 08:45
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 01, 19:51)
Hmmmm, o aš vis tiek daryčiau iki galo  tongue.gif  biggrin.gif
Ar bent jau iki lango viršuj nedėčiau spintukių....

Uch unsure.gif Eisiu vėl braižytis....

QUOTE(Ajste @ 2013 05 02, 00:38)

Da geriau blink.gif
Pribaigsit mane galutinai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 05 02, 00:38)

ar kartais ne tokis - emerald perl tas artimųjų granitas?
dėl šalto paviršiaus - juk nevaikštai basikom ant stalviršio, kaip ant grindų unsure.gif tai kuom jis trukdo? g.gif
ai, vistiek dėsim, tik baltą - pažiūrėsim, šaltas ar ne, trukdo tas šaltis, ar ne, nusidėmiuoja, ar ne...
QUOTE(Marija1 @ 2013 05 02, 09:45)
Šviesų granitą dėkit, tikrai nereikalauja kažkokios didelės priežiūros, atrodo visada švarus.
http://www.charleslu...ucts/shivakashi
Būtent shivakashi yra labai dėkingas akmuo..

išties, reiktų tokio paieškot - mums kaip tik rpie raudonų baldų thumbup.gif bigsmile.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 05 02, 10:14)
Uch unsure.gif Eisiu vėl braižytis....

aš tai siūlyčiau irgi tęsti virtuvinį iki pat sienos, gal betgi ten kokią ūkinę spintą sugalvot g.gif vistiek virtuvinio stalo ten neįkišit, stalviršis, kaip darbinė zona, nebus apšviestas, vat... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 02, 11:11)
ai, vistiek dėsim, tik baltą - pažiūrėsim, šaltas ar ne, trukdo tas šaltis, ar ne, nusidėmiuoja, ar ne...

jei nusidėmiuos, ar labai jau atšaldys namus - paskeisim unsure.gif bus puiki proga atnaujinti virtuvę thumbup.gif ... aišku, kiek brangoka, bet... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 02, 11:54)
jei nusidėmiuos, ar labai jau atšaldys namus - paskeisim  unsure.gif bus puiki proga atnaujinti virtuvę  thumbup.gif ... aišku, kiek brangoka, bet... ax.gif

Aš tai ir namus pasirįžus kurent per vasarą, kad ant plytelių kojų nešalčiau, o nuo stalviršio rankųuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 02, 11:11)

aš tai siūlyčiau irgi tęsti virtuvinį iki pat sienos, gal betgi ten kokią ūkinę spintą sugalvot  g.gif vistiek virtuvinio stalo ten neįkišit, stalviršis, kaip darbinė zona, nebus apšviestas, vat...  unsure.gif

Tiksliai, o gal būtų galima visą tą spintą iš kairės kelti į dešinę? Jei tilptų, tai gal net atrodytų, kad ten specialiai tos lubos taip - virš ūkinės nėra, o virš stalviršio tik? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 02, 13:32)
Tiksliai, o gal būtų galima visą tą spintą iš kairės kelti į dešinę? Jei tilptų, tai gal net atrodytų, kad ten specialiai tos lubos taip - virš ūkinės nėra, o virš stalviršio tik?  thumbup.gif

Galvoju ir aš apie tai mirksiukas.gif
Bet va dar viena mintis šovė, gal ten tokią kaip "prielipą" indaują damontuot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 02, 14:07)
Galvoju ir aš apie tai mirksiukas.gif
Bet va dar viena mintis šovė, gal ten tokią kaip "prielipą" indaują damontuot? g.gif

gera mintis - indauja thumbup.gif šalia indaplovė, tad iš jos tiesiai į indaują keliaus lėkštės mirksiukas.gif

kalbėjom čia apie šildomas grindis virtuvėje ir ne tik... plytelės ar laminatas...
tai va, išsiaiškinau, kad tos, kurios džiaugias, kad galima drabužius išsidžiovinti ant šiltų plytelių, tikriausia šildo... lauką blink.gif, nes įprastai, jeigu sandarus namas, neturėtų grindys kambariuose įšilti tiek, kad jaustųsi ant jų atsistojus basikom, nes būtų per karšta kambariuose...
arba šildymo sistma tokia, kad nepalaiko pastovios grindų temperatūros - t.y. pašyla, kai kūrenasi katilas, paskui atvėsta, paskui vėl pašyla ir t.t....
tai turbūt tokiais atvejais laminatas šildomoms grindims netinka, nes kenktų kasdieniai temperatūrų pokyčiai... laminato gamintojai nurodo, kad grindų temperatūra neturėtų būti aukštesnė nei 27 laipsniai, berods g.gif
kadangi pas mus bus palaikoma pastovi temperatūra, laminatas turėtų tikti, bet drabužių ant jo tikriausia neišsidžiovinsiu doh.gif lotuliukas.gif - būtų tas pats, kaip tiesiog pakabinti ant džiovyklos ax.gif
žodžiu, po metų žinosiu, sandarus mūs namas, ar ne doh.gif
Atsakyti
Mindija - 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti