Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 30, 09:43)
Hmmmmmmm, na nežinau nežinau, pas mus irgi žemiau, lentukė išpjsuta ir tiek, man tai tikrai netrukdo

Tad aš vis tik pamąstyčiau apie apatinių baldų tęsimą iki galo, o viršutinių nedėčiau iki lango  ax.gif

O dėl imitacijų, tai gal kokios plytelės medžio imit., ar stalviršis parketo, gal ir per daug jau, bet lmdp tai net nežinau, kokios tada turėtų būt, nu nebent vienspalvės, žodžiu lmdp juk ir atstoja medį, nes mediniai baldai šiais laikais prabanga, taip kad dėl lmdp medžio imitacijų tai aš nieko prieš  ax.gif

Nufotkinsiu lubas, pamatysit, kad tikrai lievai atrodys mirksiukas.gif

Na, bet faktas, kad imitacija ax.gif Tai ir prieš klojant pas mus plyteles pagalvojau, kad jei jau negaliu dėt medžio parketo, tai jokio skirtumo ar laminatas medžio imitacija ar plytelės.
drinks_cheers.gif Taip. Tikrai prabanga. Už natūralumą visais laikais tenka mokėti.
Tik keisčiausia, kad granitas 3xpigiau, nei akmens masė doh.gif

QUOTE(Dešimtukas @ 2013 04 30, 11:15)
Dar nevisos žaidimo "Klausimas galvosūkis - Atspėk kainą" laimėtojos atsiėmė prizus. Prizai laukia, tad prašom nesikuklinti.  smile.gif

thumbup.gif Aš jau šeštadienį gavau prizą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 30 balandžio 2013 - 13:01
QUOTE(Flirt @ 2013 04 29, 22:14)
taip perlakavimas, nelengvas darbas, bet to nereikia daryti kasmet ax.gif 

taip taip, nereikia, taip ir rašiau drinks_cheers.gif bet jau kai reikia, tai doh.gif

QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 30, 09:43)
lmdp tai net nežinau, kokios tada turėtų būt, nu nebent vienspalvės, žodžiu lmdp juk ir atstoja medį, nes mediniai baldai šiais laikais prabanga, taip kad dėl lmdp medžio imitacijų tai aš nieko prieš  ax.gif

būtent, LMDP, laminatas iš medienos gaminama vistiek... tai jau ne tiek keista, kad medį ir imituoja mirksiukas.gif o ką daugiau? popierių? g.gif langeliais ar linijomis, kaip sąsiuviniuose lotuliukas.gif
Papildyta:
Kažkas rašė, berods Melynas dangus, kad virš pakeltos orkaitės kavos aparatą dės g.gif ar įmontuojamą?
aš irgi svarstau tą galimybę, kadangi su mikrobange turbūt neprasidėsiu, kad jau iki šiol mums jos netrūko rolleyes.gif tik mano kavos aparatas neįmontuojamas, galvoju gal daryti ant tokios ištraukiamos lentynėlės, tik spintelę pasidaryt tokio dydžio, kad ateity galėčiau įmontuojamą kavos aparatą ten įkišti ax.gif
ir va kur klausimas - jaučiu atviroj spintelėj nekaip žiūrėtųsi jis g.gif reikia turbūt slėpti po tradicinėm durelėm g.gif kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 30, 18:19)
Kažkas rašė, berods Melynas dangus, kad virš pakeltos orkaitės kavos aparatą dės  g.gif ar įmontuojamą?
aš irgi svarstau tą galimybę, kadangi su mikrobange turbūt neprasidėsiu, kad jau iki šiol mums jos netrūko  rolleyes.gif tik mano kavos aparatas neįmontuojamas, galvoju gal daryti ant tokios ištraukiamos lentynėlės, tik spintelę pasidaryt tokio dydžio, kad ateity galėčiau įmontuojamą kavos aparatą ten įkišti ax.gif
ir va kur klausimas - jaučiu atviroj spintelėj nekaip žiūrėtųsi jis  g.gif reikia turbūt slėpti po tradicinėm durelėm g.gif kaip manot?

As jau padejau virs orkaites kavos aparta, pas mane imontuojamas, vat toks, tik be stalciaus papildomo. user posted image Kai orkaite zema, tai gavosi labai patogiai kavai pasidaryti. Tik pupeliu pripilti ir vandeni, tai su mano ugiu 163cm, man jau aukstai, reikes pasilipt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agniukee: 30 balandžio 2013 - 17:52
QUOTE(Juodai @ 2013 04 30, 16:19)
taip taip, nereikia, taip ir rašiau  drinks_cheers.gif bet jau kai reikia, tai  doh.gif

as vis viliuosi, kad mum to malonumo neteks patirt lotuliukas.gif
QUOTE(Juodai @ 2013 04 30, 16:19)
aš irgi svarstau tą galimybę, kadangi su mikrobange turbūt neprasidėsiu, kad jau iki šiol mums jos netrūko  rolleyes.gif tik mano kavos aparatas neįmontuojamas, galvoju gal daryti ant tokios ištraukiamos lentynėlės, tik spintelę pasidaryt tokio dydžio, kad ateity galėčiau įmontuojamą kavos aparatą ten įkišti ax.gif

mes montuosim mikrobange/orkaite viename. tikiuosi neteks gailetis ax.gif
Atsakyti
Penkatadieni atvaziuoja virtuve thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Del grindu-siam bute restauravom (tiksliau nuslivafo ir perlakavo parketa)...daug metu guvenau bute su plytelem virtuveje (grindys nesildomos) ir laminatu kambariuose-ne, ne, ne schmoll.gif ...Dabar 2 metai kaip gyvenam "su parketu", nu jis tikrai siltesnis uz laminata g.gif
Sildomos grindys-super, bet ko gero brangu ir butu reikeje atsisakyti palikto grozio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 04 30, 20:41)
...Dabar 2 metai kaip gyvenam "su parketu", nu jis tikrai siltesnis uz laminata g.gif

laminatas vėsus vėsus... negaliu ir ant jo basa vaikščioti... bet kai grindys bus šildomos, tikiuosi nebeliks to vėsumo, nes, kaip kelios minėjo, galima net drabužius ant šildomų grindų džiovinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 04 30, 20:41)
Penkatadieni atvaziuoja virtuve  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

sėkmės 4u.gif lauksim vaizdelių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 30, 14:00)
Nufotkinsiu lubas, pamatysit, kad tikrai lievai atrodys mirksiukas.gif

Nu nufotkykit nufotkykit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 01, 00:39)
sėkmės 4u.gif  lauksim vaizdelių  bigsmile.gif

Aciu 4u.gif
Pasirodysiu, bet po Jusu graziu interjeru, baisu blush2.gif Dar stalas su kedemis tik ieskomas, apie langu ruba dar ir supratimo neturiu...
Labai sauleta ta mano virtuve, tai mastau apie roleta su saules kontrole ir...nezinau ka toliau-romanete ar lengva uzuolaida g.gif
Atsakyti
Pas mus irgi vis dar plikas langas, ir dar nežinia kada ir ką ten dėsim biggrin.gif Nebent saulė vakarais labai jau užkaitins (šiaurės vakarų pusė), tai tada šviesų roletą, o toliau - nežinau biggrin.gif Ir kėdės vis dar skolintos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

*****, vis žiūriu į tuos tamsiai rudus baldus, ir galvoju, nu kas man šovė į galvą su ta pilka virtuve biggrin.gif doh.gif AIšku, 6kvadratuose tamsus "medinis" stalas gal net nesižiūrėtų, ir šiaip labai jau užsigremėzdintų ir taip mažulytė patalpa, nu bet man taip gražu............. O svetainėj tikrai tikrai dėsim tamsius baldus, įdomu, ar labai nesikirs su ta pilka virtuve biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 01 gegužės 2013 - 15:03
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 01, 11:00)
Nu nufotkykit nufotkykit biggrin.gif

Fotkiju fotkiju biggrin.gif

Va. Tos lubos, kur virš lango.

user posted image

Čia ta puse kur kaminas.

user posted image

Dar geresnis cirkas kur susieina doh.gif Per tą šlaitą gavosi tik šitaip.

user posted image

Va smile.gif Užtai ir norisi man baigt ties ta vieta baldus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 01 gegužės 2013 - 17:08
Hmmmm, o aš vis tiek daryčiau iki galo tongue.gif biggrin.gif
Ar bent jau iki lango viršuj nedėčiau spintukių....
Atsakyti