QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 30, 09:43)
Hmmmmmmm, na nežinau nežinau, pas mus irgi žemiau, lentukė išpjsuta ir tiek, man tai tikrai netrukdo
Tad aš vis tik pamąstyčiau apie apatinių baldų tęsimą iki galo, o viršutinių nedėčiau iki lango
O dėl imitacijų, tai gal kokios plytelės medžio imit., ar stalviršis parketo, gal ir per daug jau, bet lmdp tai net nežinau, kokios tada turėtų būt, nu nebent vienspalvės, žodžiu lmdp juk ir atstoja medį, nes mediniai baldai šiais laikais prabanga, taip kad dėl lmdp medžio imitacijų tai aš nieko prieš
Tad aš vis tik pamąstyčiau apie apatinių baldų tęsimą iki galo, o viršutinių nedėčiau iki lango
O dėl imitacijų, tai gal kokios plytelės medžio imit., ar stalviršis parketo, gal ir per daug jau, bet lmdp tai net nežinau, kokios tada turėtų būt, nu nebent vienspalvės, žodžiu lmdp juk ir atstoja medį, nes mediniai baldai šiais laikais prabanga, taip kad dėl lmdp medžio imitacijų tai aš nieko prieš
Nufotkinsiu lubas, pamatysit, kad tikrai lievai atrodys
Na, bet faktas, kad imitacija Tai ir prieš klojant pas mus plyteles pagalvojau, kad jei jau negaliu dėt medžio parketo, tai jokio skirtumo ar laminatas medžio imitacija ar plytelės.
Taip. Tikrai prabanga. Už natūralumą visais laikais tenka mokėti.
Tik keisčiausia, kad granitas 3xpigiau, nei akmens masė
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 04 30, 11:15)
Dar nevisos žaidimo "Klausimas galvosūkis - Atspėk kainą" laimėtojos atsiėmė prizus. Prizai laukia, tad prašom nesikuklinti.
Aš jau šeštadienį gavau prizą