Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Žodžio_Brolis @ 2013 04 24, 13:34)
O tamsta geriau pasakytumėte kokia medžiagų kaina Jums.

Galvosūkis tam ir yra, kad žmonės galėtų, pagalvoti, paskaičiuoti, paspėlioti. smile.gif
Tam kuris bus arčiausiai tikrosios medžiagų savikainos ir galutinės kainos, skirsiu simbolinę dovanėlę. Tada parašysiu šios spintelės medžiagų savikainą, ir kainą kurią sumokėjo klientė. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 24 balandžio 2013 - 13:41
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 04 24, 13:28)
Klausimas galvosūkis toms kurios galvoja, kad baldų medžiagų savikaina nėra didelė, o didžioji baldo kainos dalis yra baldininkų uždarbis.  smile.gif
Štai gyvas pavyzdys.  smile.gif Spintelėje stovės virtuvėje, buvusių durų nišoje. Spintelės aukštis 1,70 m, plotis 91 cm, gylis 28 cm. Plokštė lenkiška.

Kokia šis spintelės medžiagų savikaina? Kokia pilna kaina? Arba kiek Jūs sutiktumėte mokėti, jei Jums reiktų šio baldo?  smile.gif

savikaina apie 250-300 lt. kaina apie 500-600 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 04 24, 13:39)
Galvosūkis tam ir yra, kad žmonės galėtų, pagalvoti, paskaičiuoti, paspėlioti.  smile.gif
Tam kuris bus arčiausiai tikrosios medžiagų savikainos ir galutinės kainos, skirsiu simbolinę dovanėlę. Tada parašysiu šios spintelės medžiagų savikainą, ir kainą kurią sumokėjo klientė.  smile.gif

Tada gal reiktu patikslinti užduotį ir pasakyti, ar plokštė pjaunate bei laminuojate patys, ar perkate iškart padarytas detales, jau nešnekant apie tokias smulkmenas kaip, ar plokštės likučius nuo lapo skaičiuojate į medžiagų kainą, patikslinkite kokia konkrečiai plokštė naudojama, o tai pasakyti "lenkiška" tai ... doh.gif "lenkiška" nuo "lenkiškos" gali kaina dvigubai skirtis.
O galutinė kaina tai čia jau įdomiau, tikra spėlionė gaunasi. Bet kadangi Jus 16 spintelių virtuvę montuojate savaitę, tai už darbą turėtumėte imti nemažai (vienas žmogus mažiau kaip už 500Lt savaitės nedirbs, o kur dar mokesčiai, įrankiai ir t.t.) tai vien už tos virtuvės montavimą iš žmogaus bent mažu mažiausia 600Lt paėmėt.
Atsakyti
Aciu uz komentarus ir protingus patarimus 4u.gif Šiek tiek pakeitus planeli gavosi stai toks variantas. Kriaukle pastumejau is kampo labiau i desine. Idomu bus isgirsti ka manote smile.gif
user posted image
O cia mano vizija wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 24, 13:02)
Na, pilkos noriu šiek tiek mažiau, daugiau raudonos  wub.gif ant baldų...
Galva jau plyšta nuo tų interjerų  doh.gif

Žiūriu tamstai labai patinka kažkokios nespalvotos spalvos biggrin.gif
Gerai jau gerai, aš ir pati norėčiau nespalvotų baldų, užtai ir neišsirenku spalvos (nespalvos??? blink.gif ) lotuliukas.gif

Arba kiek Jūs sutiktumėte mokėti, jei Jums reiktų šio baldo?  smile.gif

Jei man pvz šiandien ir tuoj pat reiktų TOKIOS spintos, mokėčiau tiek kiek paprašytumėt. Na simboliškai gal pasiderėčiau.

QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 24, 13:52)
Aš irgi už tai, kad proto ribose  drinks_cheers.gif

Man irgi nepikta, kad uždirba, tik šiek tiek pikta, kad tarkim ir už medžiagas užsideda (santechnikoj tai laaaabai populiaru - meistras perka klientui medžiagas, susitaria su parduotuve, kad klientui išrašytų sąskaitą su normaliom kainom, žmogus sumoka, o  meistras  pardėj gauna nuolaidas ir pasilieka likutį doh.gif ) Va taip tai man nepatinka.

Gyvent visiems reikia biggrin.gif
Ir nėr čia ko pykt. Kepyklos pvz miltams nuolaidas belenkokias gauna, o mes kilogramą su 100% antkainiu perkam. Ir nepykstam. O galėtumėm kokią toną užsipirkt, kad tik pigiau biggrin.gif
Tuom ir skiriamės , kad esam tik vartotojai savo reikmėms ir permokam už viską blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(*Ambra* @ 2013 04 24, 15:01)
Aciu uz komentarus ir protingus patarimus 4u.gif Šiek tiek pakeitus planeli gavosi stai toks variantas. Kriaukle pastumejau is kampo labiau i desine. Idomu bus isgirsti ka manote smile.gif
user posted image

Kažkaip įdomiai virš orkaitės spintelės sudėliotos g.gif Ar gartraukis bus įmontuotas į pusantros spintelės? Jei į antrą ir trečią nuo dešnės, tai gaunasi gerokai šone nuo kaitlentės.
Bet jos visos kažkaip be simetrijos g.gif

Dar gerai patyrinėkit tą savo viziją, ten labai aiškus simetriškumas tarp viršaus ir apačios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 24 balandžio 2013 - 14:13

Matote as pati bandau su programke zaisti, tai sunku nutaikyti pagal mano sienos ilgi simetrija, dedu tokias spinteles, kokias duoda programele. Gartraukis bus imontuojamas, tikrai ne toks ilgas (ner programoje trumpesnio). Na ir baldininkas manau dar viska pataisys cia tik mano pacios pasiplanavimai.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ambra*: 24 balandžio 2013 - 14:24
QUOTE(Mindija @ 2013 04 24, 15:11)
Ir nėr čia ko pykt. Kepyklos pvz miltams nuolaidas belenkokias gauna, o mes kilogramą su 100% antkainiu perkam. Ir nepykstam. O galėtumėm kokią toną užsipirkt, kad tik pigiau biggrin.gif
Tuom ir skiriamės , kad esam tik vartotojai savo reikmėms ir permokam už viską blush2.gif

Na nesutikčiau, kad čia tinkamas palyginimas rolleyes.gif Atsiprašau, aš pati galiu nueit į tą pačią parduotuvę sekančiam kieme ir man pačiai padarys nuolaidą, bet gi ne, meistras kaipo ir neleidžia, tipo pats supirks, ir paskui vat daro tokias aferas doh.gif Nu ne, sorry, čia jau man nepatinka. Tegu žmogus ima už darbą, o ne už medžiagų perpardavimą, kurias galėjau pati susipirkt mažesnėm kainom, nei jis man pateikė sąskaitą doh.gif

Dešimtuk, įsigilinus, turbūt kainavo daugiau, nei iš pirmo žvilgsnio, nes man pažvelgus iš pirmo karto ayrodo, kad daugiau 250lt neturėjo kainuot medžiagos. Pati mokėčiau apie 300-400lt, jei tokia stovėtų parduotuvėj biggrin.gif D Bet kadangi ji buvo gaminama individualiu užsakymu ir skaitos nestandartinė, tai klientė sumokėjo.... hmmmm.... net nežinau, kiek. Gal kokius 500lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 24 balandžio 2013 - 14:26
QUOTE(*Ambra* @ 2013 04 24, 15:15)
Matote as pati bandau su programke zaisti, tai sunku nutaikyti pagal mano sienos ilgi simetrija, dedu tokias spinteles, kokias duoda programele. Gartraukis bus imontuojamas, tikrai ne toks ilgas (ner programoje trumpesnio). Na ir baldininkas manau dar viska pataisys cia tik mano pacios pasiplanavimai.. blush2.gif

Tai bandykit dėliot apatines spinteles po 60cm, o viršutines po 30cm, kaip toje "vizijoje" biggrin.gif

Kad gerai ten gaunasi pagal išmatavimus pas jus. 5vnt po 60cm + 30cm, o viršuje visos po 30cm
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 24, 14:27)
Tai bandykit dėliot apatines spinteles po 60cm, o viršutines po 30cm, kaip toje "vizijoje" biggrin.gif

Kad gerai ten gaunasi pagal išmatavimus pas jus. 5vnt po 60cm + 30cm, o viršuje visos po 30cm

Virtuves ilgis 3,2 g.gif
Atsakyti
Žodžio_brolis, Šitas žmogus yra apgavikas, pavoges is zmoniu pinigus ir nepadares jiems baldu!!!!
Patikrinkite UAB Baldu formos ir jos direktorius, irasyti i visu skolininku sarasus, jei kas nori smulkiau i AZ, papasakosiu koks tai aferistas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fantazy3x: 24 balandžio 2013 - 14:50
Klausimas galvosūkis toms kurios galvoja, kad baldų medžiagų savikaina nėra didelė, o didžioji baldo kainos dalis yra baldininkų uždarbis.  smile.gif
Štai gyvas pavyzdys.  smile.gif Spintelėje stovės virtuvėje, buvusių durų nišoje. Spintelės aukštis 1,70 m, plotis 91 cm, gylis 28 cm. Plokštė lenkiška.

Kokia šis spintelės medžiagų savikaina? Kokia pilna kaina? Arba kiek Jūs sutiktumėte mokėti, jei Jums reiktų šio baldo?  smile.gif

Nelogiskas sis klausimas ir keistas galvosukis... Ta savikaina priklauso labai nuo daug ko...

Tarkime, as nuotraukoje gerai neiziuriu, rankeneliu... Jos gali buti pirktos ir uz 3 litus, ir uz 30 lt... Taigi kaina jau zenkliai skirsis.
Atsakyti
Gal kas gaminotes baldus EASYKITCHEN? Idomu kokie atsiliepimai..
Atsakyti