QUOTE(Juodai @ 2013 04 24, 13:02)
Na, pilkos noriu šiek tiek mažiau, daugiau raudonos
ant baldų...
Galva jau plyšta nuo tų interjerų
Žiūriu tamstai labai patinka kažkokios nespalvotos spalvos
Gerai jau gerai, aš ir pati norėčiau nespalvotų baldų, užtai ir neišsirenku spalvos (nespalvos???
)
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 04 24, 13:28)
Arba kiek Jūs sutiktumėte mokėti, jei Jums reiktų šio baldo?
Jei man pvz šiandien ir tuoj pat reiktų TOKIOS spintos, mokėčiau tiek kiek paprašytumėt. Na simboliškai gal pasiderėčiau.
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 24, 13:52)
Aš irgi už tai, kad proto ribose
Man irgi nepikta, kad uždirba, tik šiek tiek pikta, kad tarkim ir už medžiagas užsideda (santechnikoj tai laaaabai populiaru - meistras perka klientui medžiagas, susitaria su parduotuve, kad klientui išrašytų sąskaitą su normaliom kainom, žmogus sumoka, o meistras pardėj gauna nuolaidas ir pasilieka likutį
) Va taip tai man nepatinka.
Gyvent visiems reikia
Ir nėr čia ko pykt. Kepyklos pvz miltams nuolaidas belenkokias gauna, o mes kilogramą su 100% antkainiu perkam. Ir nepykstam. O galėtumėm kokią toną užsipirkt, kad tik pigiau
Tuom ir skiriamės , kad esam tik vartotojai savo reikmėms ir permokam už viską
Papildyta:
QUOTE(*Ambra* @ 2013 04 24, 15:01)
Aciu uz komentarus ir protingus patarimus
Šiek tiek pakeitus planeli gavosi stai toks variantas. Kriaukle pastumejau is kampo labiau i desine. Idomu bus isgirsti ka manote
Kažkaip įdomiai virš orkaitės spintelės sudėliotos
Ar gartraukis bus įmontuotas į pusantros spintelės? Jei į antrą ir trečią nuo dešnės, tai gaunasi gerokai šone nuo kaitlentės.
Bet jos visos kažkaip be simetrijos
Dar gerai patyrinėkit tą savo viziją, ten labai aiškus simetriškumas tarp viršaus ir apačios.