Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Juodai @ 2013 04 29, 14:00)
Laminatas laminatui nelygu - pas mus bute dabar pigus kažkoks sudėtas, yra buvę avarijų ir su šaldytuvu, ir kitokių su skysčiais - visą naktį buvo bala ant jo, o gal net ilgiau - nieks neišsipūtė  schmoll.gif
O dabar tai ypatingai atsparų galvojam dėti - 34 klasės... Na, pagyvensim - pamatysim  mirksiukas.gif Bet kokiu atveju, visada bus galima pasikeisti jį į plyteles  thumbup.gif Bus interjero atšviežinimas tada lotuliukas.gif  o vat, jei susidėtumėm plyteles, ir neliptų mums jos, tada pakeitimas- jau daug didesnis darbas, ir kaina sumokėta už jas griaužtų sąžinę...
Aplink virtuvinį dėti man nelabai gražu... bent jau mūsų variante - dar sala yra - juokingai atrodytų bendras vaizdas  rolleyes.gif Be to labai nepatinka tie dangų sujungimai  schmoll.gif

drinks_cheers.gif man tai iskarto visa vaizda gadina, tegu buna prabangiausios medines grindys ir blatniausios plyteles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 29, 15:54)
trys akvariumai... bože  doh.gif mes su vienu mažučiu nesusitvarkom, o čia trys...  blink.gif  thumbup.gif
ar nenorit siaurinti apačioj stalčių ir viršutinių spintelių nuo 105 iki 80cm vienoj pusėj, ir kitoj pusėj kabinamas spinteles irgi nuo 105 iki 80cm?
Tuomet gausis kampinė spintelė pakabinama su sulenktom stačiu kampu durelėm, kur kiekviena dalis po 25vm (pas mane dabar taip yra, visai gerai, gaug chlamo telpa  hihihi.gif  ) ir kampinė pastatoma, su durelėmis pirmoje sienoje, aišku, gal kiek siaurokos durelės 25cm apačioj...  g.gif  ne gal, bet tikrai siaurokos... verysad.gif čia dar reikia pagalvot wink.gif

Kuo didesnis- tuo mažiau vargo mirksiukas.gif Dičkis apie 400l buvo.

Pas vyro seserį kampinė po 20cm ir karuselė, tai ji ten irgi padoriai viską sukiša. Tik karuselių aš tai nenoriu.

Va dar kokį variantą išgimdžiau doh.gif Čia jau koks devintas doh.gif Stalčiai po kaitlente taip ir gaunasi po 80cm. Bet nervina viršutines dvi atidaromas, bet jei atsidarys į kampą, neturėtų faktiškai maišyt g.gif
Ir visdėlto indaplovę kišiu po orkaite, tai bus šalia indų stalčiai bigsmile.gif O tada prie plautuvės bus dvi laisvos spintelės. Užteks manau ir maistui, ir puodams po 60 pločio.

Nieko neprisegiau vėpla doh.gif lotuliukas.gif

Va, paskutis paint'inis meno šedevras lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 29 balandžio 2013 - 15:14
QUOTE(Flirt @ 2013 04 29, 16:06)
drinks_cheers.gif  man tai iskarto visa vaizda gadina, tegu buna prabangiausios medines grindys ir blatniausios plyteles doh.gif

tai va va.. iš tikrųjų virtuvės zonoj norėjom plyteles dėt, bet kad pas mus viskas atvira su svetaine ir ant pačio praėjimo būtų tie sujungimai doh.gif
tai reikėjo rinktis - arba plytelės visur, arba laminatas visur... o kadangi laminato pardavėjas prakonsultavo, kad papildomų sujungimų laminatui nereikės per visą ilgį, tai šis ir nugalėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 29, 16:00)
Beje, pagaliau užsakėm virtuvinį savo  thumbup.gif  thumbup.gif
Dabar laukiu projektėlio, suderinsim jį, spalvas ir lauksim baldelių. Pagaminimo terminas, jei kam įdomu, 10 savaičių nuo avanso gavimo. Kadangi anas jau iškeliavo, tai laikas tiksi  bigsmile.gif  thumbup.gif

Džiaugiuos už jus thumbup.gif drinks_cheers.gif

Aš ir laukiu, kad išdažytų sienas ir skambinu baldžiui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 29, 16:11)
Pas vyro seserį kampinė po 20cm ir karuselė, tai ji ten irgi padoriai viską sukiša. Tik karuselių aš tai nenoriu.

Va dar kokį variantą išgimdžiau doh.gif Čia jau koks devintas doh.gif Stalčiai po kaitlente taip ir gaunasi po 80cm. Bet nervina viršutines dvi atidaromas, bet jei atsidarys į kampą, neturėtų faktiškai maišyt g.gif
Ir visdėlto indaplovę kišiu po orkaite, tai bus šalia indų stalčiai  bigsmile.gif O tada prie plautuvės bus dvi laisvos spintelės. Užteks manau ir maistui, ir puodams po 60 pločio.

o kodėl karuselių nenorit?
blyn, bet indaplovė gal prie plautuvės/šiukškinės geriau iš praktinės pusės... gi dedant į ją vistiek reikia iškrapštyt maisto likučius... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 29, 14:12)
tai va va.. iš tikrųjų virtuvės zonoj norėjom plyteles dėt, bet kad pas mus viskas atvira su svetaine ir ant pačio praėjimo būtų tie sujungimai  doh.gif
tai reikėjo rinktis - arba plytelės visur, arba laminatas visur... o kadangi laminato pardavėjas prakonsultavo, kad papildomų sujungimų laminatui nereikės per visą ilgį, tai šis ir nugalėjo  smile.gif

drinks_cheers.gif mes visam bute grindis vienodas be jokiu jungimu desim del tu paciu priezasciu ax.gif
sveikinimai uzsisakius virtuvini, linkiu, kad laukimo laikas neprailgtu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 04 29, 16:18)
sveikinimai uzsisakius virtuvini, linkiu, kad laukimo laikas neprailgtu 4u.gif

ačiū 4u.gif tikėkimės viskas praeis sklandžiai ax.gif baldininkas tokis maladec thumbup.gif dar nuolaidėlę padarė, dėl to, kad užsakinėjam ne baltą virtuvę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 29, 16:15)
o kodėl karuselių nenorit?
blyn, bet indaplovė gal prie plautuvės/šiukškinės geriau iš praktinės pusės... gi dedant į ją vistiek reikia iškrapštyt maisto likučius...  g.gif

Kažkaip pagalvojau, o kaip pas Gabby indaplovė ir ne prie plautuvės g.gif Žingsnis ten ar ten... Jau geriau gal, kad indų stalčiai šalia būtų g.gif

Kad ten retai naudojamus dalykus (mėsmalę, sumuštinių, blynų keptuves ir t.t. žadu laikyt, tai kam ta karuselė unsure.gif
Pas dvejas šeimininkes teko matyt po 5 metų naudojimo, tai aprūdyję jos, gilumoj/apačioj ir kažkaip švara nekvepia... Nėra taip paprasta nubraukt dulkes/trupinius nuo dugno... Va dėl ko nesinori. Nors čia kaip pas ką smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 04 29, 16:25)
ačiū  4u.gif tikėkimės viskas praeis sklandžiai  ax.gif baldininkas tokis maladec  thumbup.gif dar nuolaidėlę padarė, dėl to, kad užsakinėjam ne baltą virtuvę  lotuliukas.gif

Ta prasme, visi baltas daro? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 04 29, 16:18)
drinks_cheers.gif  mes visam bute grindis vienodas be jokiu jungimu desim del tu paciu priezasciu ax.gif

Gal jau kažkurioj temoj klausiau - nu kaip jum pavyksta išvengt jungimų visam bute? Man jie tragedija kažkokia, bet man buvo paaiškinta, kad laminatas negalu susiaurėt ir paskui vėl išplatėt neperskirtas doh.gif Nes su laiku gali išsivaikščiot jis ir kur nors vidury kambario tarpukas atsirast... Taip kad pas mus iš svetsinės į virtuvę ir į koridoriuką prie miegamų nėra sujungimų, o visur kitur yra, ir dar tooookie platūs ohmy.gifj Jau bijsu ir sienelės kampukų, ksip aš jų nenoriu, o vyras jau nuteikė, kad bus platūs, nes, kaip minėjau, sienos labai kreivos ir didoki tarpai liko.... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 29, 16:33)
Kažkaip pagalvojau, o kaip pas Gabby indaplovė ir ne prie plautuvės g.gif Žingsnis ten ar ten... Jau geriau gal, kad indų stalčiai šalia būtų g.gif

na, Jums spręsti 4u.gif pas Jus virtuvė šiek tiek didesnė, ar neužknis žingsniuoti vis... stalčių paskirtį pakeiskit vietom - indų darykit prie plautuvės wink.gif
Kad ten retai naudojamus dalykus (mėsmalę, sumuštinių, blynų keptuves ir t.t. žadu laikyt, tai kam ta karuselė unsure.gif
Pas dvejas šeimininkes teko matyt po 5 metų naudojimo, tai aprūdyję jos, gilumoj/apačioj ir kažkaip švara nekvepia... Nėra taip paprasta nubraukt dulkes/trupinius nuo dugno... Va dėl ko nesinori. Nors čia kaip pas ką smile.gif

na, pas mane tai nieks neaprūdiję schmoll.gif visai patogu, kai reikia pasiekti norimą daiktą - geriau, nei iki pusės į spintelę sulyst, o jei dury tik 25cm, tai visai keblu būtų lotuliukas.gif gal pas anas šeimininkes ne nerūdijančio plieno karuselės? g.gif
Ta prasme, visi baltas daro?  biggrin.gif

jo, labai daug baltų yra pridaręs, sakė jau net nebefotografuoja jų - neįdomu schmoll.gif čia kaip komplimentas mūsų raudonai-pilkai virtuvei wub.gif
savaitgalį tas mūsų meistras montavo Palangoj virtuvę, tai sakė pirminis jos variantas turėjo būti baltos spalvos, o gavosi - viršutinės spintelės tamsiai bordo, o apatinės - turkio spalvos lotuliukas.gif
tai vat mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 29, 17:06)
Gal jau kažkurioj temoj klausiau - nu kaip jum pavyksta išvengt jungimų visam bute? Man jie tragedija kažkokia, bet man buvo paaiškinta, kad laminatas negalu susiaurėt ir paskui vėl išplatėt neperskirtas doh.gif Nes su laiku gali išsivaikščiot jis ir kur nors vidury kambario tarpukas atsirast... Taip kad pas mus iš svetsinės į virtuvę ir į koridoriuką prie miegamų nėra sujungimų, o visur kitur yra, ir dar tooookie platūs ohmy.gifj Jau bijsu ir sienelės kampukų, ksip aš jų nenoriu, o vyras jau nuteikė, kad bus platūs, nes, kaip minėjau, sienos labai kreivos ir didoki tarpai liko.... sad.gif

sujungimai bus tik į kambarius ir pasislėps po durimis wink.gif pas mus iš koridoriaus į svetainę yra platus praėjimas, tai ten nereikia skirti, koridorius irgi yra tarsi iš trijų dalių, dvi platesnės, viena dalis siaura gaunas, tai patarė kloti laminatą ne skersai tai siaurai daliai, o išilgai, ir sakė, kad problemų neturėtų kilti. Ilgiausia atkarpa pas mus gaunas ~14,5 metro (siaurasis koridorius ir svetainė) - sakė dėl šito jokių problemų nebus schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 29, 16:11)

Va, paskutis paint'inis meno šedevras lotuliukas.gif
user posted image

Mes turėjom gal 250l vyrui mažai, pardavėm prieš pora metų, tai kai apsistatysim, jau vyras svaigs dėl kokio toninio akvariumo thumbup.gif

O priminkit, kodėl nedarot baldų iki dešinios sienos galo?........
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 29, 17:20)
O priminkit, kodėl nedarot baldų iki dešinios sienos galo?........

ten siena iki lango lygiai 60cm ir palangė jau yra išsikišus į visus šonus po 2 cm 4u.gif
(tikiuosi Mindija nesupyks, kad Jos virtuvę, kaip savo nagrinėju hihihi.gif )
Atsakyti