Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(apelsinka:) @ 2013 04 28, 22:43)
Netiesa  schmoll.gif
Pas mus virtuveje sidomos plyteles is akmens mases. Ziema labai siltos, malonu net atsisesti, rubus is lauko vaiko dziovinti biggrin.gif ,  karsta patalpoje tikrai nebuna. O karsta vasara labai malonu ant vesiu plyteliu pastoveti. Laminata virtuveje nedeciau  schmoll.gif

Kiek žmonių, tiek nuomonių biggrin.gif
Kiekvienas renkasi pagal save. Kaip manęs niekam nepavyko įtikint, kad (vėl) kločiau laminatą, taip kitų nereikia įtikinėt, kad plytelės yra gėris biggrin.gif

Apie rūbus ir batus, tai sutinku thumbup.gif Nuo tada kai šildomos grindys koridoriuje, pamiršom tokius dalykus, kad didžiają metų dalį raeikia džiauti batus. Tiesiog, šlapi jie ar snieguoti, nusiauni ir pamiršti. Nereikia jokių kilimų tiest. Ryte batai sausi ir šilti, balų jokių, žemes (jei būna) su skuduru perbrauki ir tiek žinių... smile.gif

---------------------------------------------------------------------
Pirkom savaitgalį dažus sienom... Nu kaip čia pasakius... Rinkaus švelnią kakavą, gavos, kaip vyras įvardino, "krem-briule" kažkokie doh.gif Atidarau dėžę ir suvalgyt norisi doh.gif
Matysiu kaip ant sienų atrodys po pirmo sluoksnio, nes jei ką reiks kitus pirkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Darius S @ 2013 04 29, 00:33)
1. Su stalčiais po kriaukle yra sudėtingas variantas. Pirmiausia reikia žiūrėti, kokia bus kriauklė, kurioje vietoje ti tiksliai stovės ir ar netrukdys begeliams. Jei apatiniame stalčiuje planuojate šiukšlių dėžę, taip pat reiktų atkreipti dėmesį į jos aukštį, kadangi stalčiaus aukštis ribotas. Mano nuomone netgi patogesnis variantas yra paprastos durelės, o viduje normali šiukšlių dėžė ir išvažiuojantis krepšiukas kempinėms, plovikliams ir pan.

O man labai pasiteisino stalčius, galėjo jie ten ir du tilpt, durelių jokių jau nebenorėčiau biggrin.gif

QUOTE(TrioSSS @ 2013 04 29, 08:05)
Pas mus virtuveje plyteles (aisku rubu nedzioviname  blush2.gif ).. laminato ar parketo ir as virtuveje nedeciau.. kazkaip su plytelem man atrodo paprasciau..  g.gif

O aš kaip tik paturėjus nuomojamam bute plyteles virtuvėj, prakeikiau jas visam gyvenimui biggrin.gif Nebenoriu... Vaikis pridrebia visko, neduokdie neužžiūri iškart kokios avižų košės, tai jau taip priskrenta, kad gremžt atsibosdavo doh.gif Man su laminatu daug geriau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 29 balandžio 2013 - 07:38
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 04 28, 23:43)
Netiesa  schmoll.gif
Pas mus virtuveje sidomos plyteles is akmens mases. Ziema labai siltos, malonu net atsisesti, rubus is lauko vaiko dziovinti biggrin.gif ,  karsta patalpoje tikrai nebuna. O karsta vasara labai malonu ant vesiu plyteliu pastoveti. Laminata virtuveje nedeciau  schmoll.gif

Pas tevus mano plyteles, nu nekenciu vasara ju salcio, perbegu kuo greiciau jas, o dabar kur gyvenu laminatas, puikumelis thumbup.gif ziema vasara gali basas vaiksciot.

QUOTE(TrioSSS @ 2013 04 29, 09:05)
Pas mus virtuveje plyteles (aisku rubu nedzioviname  blush2.gif ).. laminato ar parketo ir as virtuveje nedeciau.. kazkaip su plytelem man atrodo paprasciau..  g.gif

Cia turbut kaip kam patinka ir kokios kokybes buvo/yra plyteles/laminatas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzalyne @ 2013 04 29, 09:04)
Pas tevus mano plyteles, nu nekenciu vasara ju salcio, perbegu kuo greiciau jas, o dabar kur gyvenu laminatas, puikumelis thumbup.gif  ziema vasara gali basas vaiksciot.

Niekad basa nevaikštau, tai ir bėgiot nereikia biggrin.gif

------------------------------------------------------------------------

Gabby, turiu klausimą. Ar patogu tokios plačios virš. spintelės? g.gif Po 1,1m pas jus?
Jau kokius 5 variantus nusibraižiau, niekaip neišdėlioju virš. spintelių doh.gif Gaunasi bardakas kažkoks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 04 28, 11:34)
Klausimas Dešimtukui, bet jei kas žino, tai laukiu atsakymų. mirksiukas.gif

Kur galima užsakyti plokštę, kuri naudojama dugnui ir galinei sienelei tokiame stalčiuje? Žinau, kad turi būti 10 mm storio.
Ir geriausiai būtų pilkos spalvos. Bet nebūtinai.

Detales iš plokštės stlčiams gaslima užsisakyti bet kurioje baldine plokšte prekiaujančioje ir ją pjaustančioje firmoje. Arba bet kurioje baldus gaminčije firmoje.
Šviesenė pilka spalva vadinasi "Pilka šviesi", tamsenė, dažniausiai ir naudojams "Platina". Spalva taikoma prie stalčiaus detalių, beje 16 mm storio LMDP vos kelios spalvos būna pasirinkime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 29 balandžio 2013 - 09:02
QUOTE(melynas dangus @ 2013 04 28, 15:00)
Ne, tiesą sakant nemaciau  smile.gif  o jus?

gyvai nemaciau, vyras buvo fotkiu parneses, kad itikint durna daikta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 29, 09:41)

Gabby, turiu klausimą. Ar patogu tokios plačios virš. spintelės? g.gif Po 1,1m pas jus?
Jau kokius 5 variantus nusibraižiau, niekaip neišdėlioju virš. spintelių doh.gif Gaunasi bardakas kažkoks unsure.gif

Po 105cm kažkur pas mus. Nu ką žinau, nepatogumo nepastebėjau jokio, aišku, didelės, sunkokos, bet tai jei gerus mechanizmus ruošiatės dėt, tai išvis nėra skirtumo, kokio ilgio jos.... Pas mus paprasti mech., bet man vis tiek nekliūna, nes lengvai atsidaro ir lėtai sau kyla pačios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 29, 10:13)
Po 105cm kažkur pas mus. Nu ką žinau, nepatogumo nepastebėjau jokio, aišku, didelės, sunkokos, bet tai jei gerus mechanizmus ruošiatės dėt, tai išvis nėra skirtumo, kokio ilgio jos.... Pas mus paprasti mech., bet man vis tiek nekliūna, nes lengvai atsidaro ir lėtai sau kyla pačios  ax.gif

Panašiai ir man gaunasi.

Kaip pvz toks variantas žiūrisi? Nes atbukau visiškai nuo tų dėlionių doh.gif
Virš. spintelės tikrai reikalingos blush2.gif Nebus pas mane jokių sekcijų, bufetų ar indaujų, tai teks viską čia sutalpint.
Tik va gaila, kad tada kampas nebus išnaudotas verysad.gif

user posted image
Atsakyti
Parasysiu savo patirti apie grindu danga virtuveje. Pas mus dabar yra laminatas. Viskas butu super, del valymo ir t.t, bet del kazokiu priezasciu uz saldytuvo isbego vanduo, nezinau kodel, gal vaikai ka prispaudinejo saldytuve, saldytuvas no-frost, siaip nebega, vienu zodziu mes nepastebejom. Pastebejom tik kai issipute laminatas doh.gif Tai dabar i nauja virtuve desim tik plyteles.. Bent 50cm aplink stalvirsi bus plyteles, vien del apsidraudimo nuo visokiu tokiu avariju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darius S @ 2013 04 28, 23:33)
1. Su stalčiais po kriaukle yra sudėtingas variantas. Pirmiausia reikia žiūrėti, kokia bus kriauklė, kurioje vietoje ti tiksliai stovės ir ar netrukdys begeliams. Jei apatiniame stalčiuje planuojate šiukšlių dėžę, taip pat reiktų atkreipti dėmesį į jos aukštį, kadangi stalčiaus aukštis ribotas. Mano nuomone netgi patogesnis variantas yra paprastos durelės, o viduje normali šiukšlių dėžė ir išvažiuojantis krepšiukas kempinėms, plovikliams ir pan.

3. Sveikintina, kad patys planuojate pasidaryti baldus, tačiau ten, kur užsakinėsite medžiagas, greičiausiai bus visiškai neįdomu, ko norite, jiems iš Jūsų reikės tikslių detalių išmatavimų ir jie jas pagamins ir tikrai neskaičiuos pagal projektą patys. Nebent užsakysite jau gatavas spinteles ir tiesiog patys jas susistatysite ir susikabinsite.
Papildyta:

1. kriauklę jau esame išsirinkę http://www.voniapliu...-franke-img-651, tai pagal šiuos išmatavimus ir darysim. Dėl šiukšlinės, tai irgi nebėda - jos dar nėra, kai pirksim būtinai paskaičiuosim aukštį. Apie spintelę net galvot nenoriu, nes man labai svarbu patogumas, už jį galiu ir brangiau mokėti. Noriu esant reikalui net rankų nenaudojant išmesti šiukšles.
3. Mums ir šitą planelį sudarinėjo žmogus, dirbantis šį darbą, bet neužsakinėsim pas jį firmoj, dėl to kai jau viskas bus sutarta, jis padarys "eksplikaciją" ar kažką panašaus, su kuria mes patys eisim užsakinėti plokščių. Bet matau kad šis planelio sudarinėtojas nelabai suprato ko aš noriu, nes po kriaukle ne stalčiai o spintelė g.gif tiesa, ne aš su juo bendravau, o mb.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynas dangus: 29 balandžio 2013 - 12:39
QUOTE(melynas dangus @ 2013 04 29, 13:32)
Noriu esant reikalui net rankų nenaudojant išmesti šiukšles.

Galiu tik pridurt, kad kai stalčius su atmetimu, tai ir pasimato, kaip dažnai atsiranda tas "reikalas" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 26, 16:14)
Čia dar ne visi irnesakyk.gif Lauke dar vienas šuo yra, ir trys akvariumai laikinai iškraustyti biggrin.gif

trys akvariumai... bože doh.gif mes su vienu mažučiu nesusitvarkom, o čia trys... blink.gif thumbup.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 04 29, 11:15)
Panašiai ir man gaunasi.
Kaip pvz toks variantas žiūrisi? Nes atbukau visiškai nuo tų dėlionių doh.gif
Virš. spintelės tikrai reikalingos blush2.gif Nebus pas mane jokių sekcijų, bufetų ar indaujų, tai teks viską čia sutalpint.
Tik va gaila, kad tada kampas nebus išnaudotas verysad.gif

user posted image

ar nenorit siaurinti apačioj stalčių ir viršutinių spintelių nuo 105 iki 80cm vienoj pusėj, ir kitoj pusėj kabinamas spinteles irgi nuo 105 iki 80cm?
Tuomet gausis kampinė spintelė pakabinama su sulenktom stačiu kampu durelėm, kur kiekviena dalis po 25vm (pas mane dabar taip yra, visai gerai, gaug chlamo telpa hihihi.gif ) ir kampinė pastatoma, su durelėmis pirmoje sienoje, aišku, gal kiek siaurokos durelės 25cm apačioj... g.gif ne gal, bet tikrai siaurokos... verysad.gif čia dar reikia pagalvot wink.gif

QUOTE(baltasakne @ 2013 04 29, 12:56)
Parasysiu savo patirti apie grindu danga virtuveje. Pas mus dabar yra laminatas. Viskas butu super, del valymo ir t.t, bet del kazokiu priezasciu uz saldytuvo isbego vanduo, nezinau kodel, gal vaikai ka prispaudinejo saldytuve, saldytuvas no-frost, siaip nebega, vienu zodziu mes nepastebejom. Pastebejom tik kai issipute laminatas  doh.gif Tai dabar i nauja virtuve desim tik plyteles.. Bent 50cm aplink stalvirsi bus plyteles, vien del apsidraudimo nuo visokiu tokiu avariju.  4u.gif

Laminatas laminatui nelygu - pas mus bute dabar pigus kažkoks sudėtas, yra buvę avarijų ir su šaldytuvu, ir kitokių su skysčiais - visą naktį buvo bala ant jo, o gal net ilgiau - nieks neišsipūtė schmoll.gif
O dabar tai ypatingai atsparų galvojam dėti - 34 klasės... Na, pagyvensim - pamatysim mirksiukas.gif Bet kokiu atveju, visada bus galima pasikeisti jį į plyteles thumbup.gif Bus interjero atšviežinimas tada lotuliukas.gif o vat, jei susidėtumėm plyteles, ir neliptų mums jos, tada pakeitimas- jau daug didesnis darbas, ir kaina sumokėta už jas griaužtų sąžinę...
Aplink virtuvinį dėti man nelabai gražu... bent jau mūsų variante - dar sala yra - juokingai atrodytų bendras vaizdas rolleyes.gif Be to labai nepatinka tie dangų sujungimai schmoll.gif

Papildyta:
Beje, pagaliau užsakėm virtuvinį savo thumbup.gif thumbup.gif
Dabar laukiu projektėlio, suderinsim jį, spalvas ir lauksim baldelių. Pagaminimo terminas, jei kam įdomu, 10 savaičių nuo avanso gavimo. Kadangi anas jau iškeliavo, tai laikas tiksi bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 29 balandžio 2013 - 14:59